Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Milyen könnyű valakit manapság megatalálni a facebookon... Kb már azt is tudom, hogy mit mondjak és mit ne mondjak az illető közelében!

Na, és pont ezért nincs facebookom, mert túl sokat elárulhat az emberről. Pedig egy visszafogott, ritkán megosztós egyénről van szó, de mégis sugárzik belőle a személyisége és az érdeklődési köre. Pár post után, még azt is tudom, hogy mivel tudnék a kedvében járni, de még azt is, hogy hogy hozhatnám ki a sodrából!
Pusztán kíváncsiságból néztem meg az illető profilját. Egy melóhelyen vagyunk, de ritkán tudunk beszélgetni, így gondoltam "csalok" egy picit, aminek az lett az eredménye, hogy többet tudtam meg róla, mint amit akartam (jót és rosszat is).Azt hiszem emiatt kicsit kellemetlenül érzem magam, mert kicsit olyan, mintha meglestem volna az otthonában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest