Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, kellemes 22 fokban battyogtam le reggel fél hatkor az autóhoz (mondjuk az autópályán már 19-et mutatott a hőmérő), és kevésbé kellemes 32 fokban érkeztem meg munka után az edzőteremhez, ahol viszont helyettes edző volt szabadság miatt, aki bátran lebaszta 20 fokra a klíma potméterét - mondjuk voltunk vagy öten az egész teremben, de el nem tudom mondani, mennyivel könnyebb így edzeni, mint a szokásos 24-25 fokban (ami alá ilyen melegben nem szoktak menni, nehogy megfázzunk). Viszont itthon már 26 fok van a lakásban, most azon vacilálok, hogy érdemes-e becsukni minden ablakot, és itt kempelni a sötétben, melegben és büdösben, vagy hagyjam legalább azokat bukóra nyitva, amelyik nincs kitéve direkt napfénynek, és vállaljam, hogy beszivárog valami a kinti harmincsok fokból, viszont kellemesebb marad a levegő állaga. Páratartalom viszont szerencsére 50% alatt van, így azért kibírható a dolog, ilyenkor áldom az eszem, hogy elköltöztem abból a mocsárból, amit a Zala-Kis-Balaton-Balaton háromszög egy (sőt, két) egész megyére kiterjeszt.
Ja, amúgy ma is tünetmentes voltam, bár így belegondolva, a bal bokám egy kicsit fájt (a tegnapi futástól?).
Basszus ez hatalmas feeling, és tök addiktív, teljesen megértem twollahot, ezentúl tényleg minden nap be fogom írni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest