Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, kellemes 22 fokban battyogtam le reggel fél hatkor az autóhoz (mondjuk az autópályán már 19-et mutatott a hőmérő), és kevésbé kellemes 32 fokban érkeztem meg munka után az edzőteremhez, ahol viszont helyettes edző volt szabadság miatt, aki bátran lebaszta 20 fokra a klíma potméterét - mondjuk voltunk vagy öten az egész teremben, de el nem tudom mondani, mennyivel könnyebb így edzeni, mint a szokásos 24-25 fokban (ami alá ilyen melegben nem szoktak menni, nehogy megfázzunk). Viszont itthon már 26 fok van a lakásban, most azon vacilálok, hogy érdemes-e becsukni minden ablakot, és itt kempelni a sötétben, melegben és büdösben, vagy hagyjam legalább azokat bukóra nyitva, amelyik nincs kitéve direkt napfénynek, és vállaljam, hogy beszivárog valami a kinti harmincsok fokból, viszont kellemesebb marad a levegő állaga. Páratartalom viszont szerencsére 50% alatt van, így azért kibírható a dolog, ilyenkor áldom az eszem, hogy elköltöztem abból a mocsárból, amit a Zala-Kis-Balaton-Balaton háromszög egy (sőt, két) egész megyére kiterjeszt.
Ja, amúgy ma is tünetmentes voltam, bár így belegondolva, a bal bokám egy kicsit fájt (a tegnapi futástól?).
Basszus ez hatalmas feeling, és tök addiktív, teljesen megértem twollahot, ezentúl tényleg minden nap be fogom írni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- World of Warships
- Okos Otthon / Smart Home
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest