Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
szerintem aki 100k-t keres viszonylag ritkán vásárol újonnan 400k-s bringát, tehát ez nem jó érv. de ha 40-50k a különbség, még az sem vészes, tekintve azt, hogy az egyik egy óriási webshop a másik meg egy itthoni kisker.
szerk: hp megelőzött, ebben egyetértünk.
más téma:
van 5-6 farmernadrágom amik tök hibátlanok, szépek, de az ülepüknél sajnos kidörzsölődtek/kilyukadtak. oda tudom ezt így adni valakinek/valamilyen szervezetnek szerintetek, aki mondjuk helyreteszi és úgy adja tovább? megmondom őszintén azzal nem vesződnék, hogy megfoltoztassam 1-2 ezer forintért darabját és utána vigyem el valahova. plusz lenne még 1-2 nem használt pulcsim, ingem, azokat is bedobnám a pakkba, ezeknek nincs bajuk. Viszlát? ha jól tudom te és édesapád foglalkoztál, foglalkozol ilyesmivel, ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest