- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ehh, nagyon biztos akartam benne lenni, hogy nem én vagyok hülye hozzá, és tényleg nem az van, hogy valójában jó, csak nem értem. Meg vártam, hátha lesznek kék csöcsök.
lenox: Leszarom a hádét, meg a háromdét, egy jó film már a nagyi fekete-fehér tévéjén is jó film volt, életem legmeghatározóbb sorozatélményei egy 12"-es, TN-paneles laptophoz kötődnek, és olayn dolgokat néztem rajta, hogy azóta is beleborzongok, és egy csomó részletre emlékszem.
De ha belegondolok abba, hogy a VHS-időszakból az agyonmásolt, szar minőségű szalagokon milyen filmeket néztünk végig.
Jól néz ki a hd, persze, mondjuk a 3d engem speciel idegesít, a házimozitól meg a falra mászok, mert pont a szöveget nem értem a sok effekttől (tudom, vegyek sokmillióért rendes házimozit), moziban meg konkrétan fáj, ahogy dübörög minden (bizos szar moziba jutottam el mindig), de ha egy filmnek szar a forgatókönyve, vagy balfaszok a színészek, esetleg pocsék a vágás, vagy a rendezés, akkor baszhatják a technológiát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Házimozi haladó szinten
- CNC topik
- Gyúrósok ide!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Crimson Desert
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest