Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én 2007 óta magamnak csinálom, és szerintem 2008 óta abevvel, vagy amióta létezik, de mint mondtam, eddig 1 db jogosultsági hónapot nem írtam be, ez volt az egyetlen "hiba". És igen, eddig mindenhol normális igazolást kaptam, egyértelmű volt 1 db normál munkabéres jövedelem esetén. Most is csak az álláskeresési járadék akasztott meg, de a legutolsó 2011-es tájékoztatóban már szerepel, hogy az "más jövedelem", és így ki is jött minden. Fura program az abev, de nekem eddig mindig működött. Ja, anyámnak is már 4 éve ezzel csináltuk.
És igen, egyetértek, nem nagy kunszt, nekem tényleg kb. 10 perc általában, ezért csodálkozom, hogy a legtöbb olyan ember, aki legalább annyira kvalitált mint én, és számítógéppel dolgozik, és pénzügyekkel, és kereskedelemmel, az "lusta?" arra, hogy 10-15 percet szánjon erre. Persze, lehet félni hogy rosszul adja be, elszámolja, stb., de a program 95%-ban javít, ha nem stimmel valami, meg a sima munkabéresek esetén 2 db számadatot kell megadni, még a bevallást készítő személyi sablonja is elmenthető későbbi évekre.Na mindegy, túl vagyok rajta, és 2 Ft visszajár...

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest