Hirdetés
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Picit? Mentünk volna a görögre 5-en, 4 különböző városból. 3 embert veszítettünk el emiatt a regisztrációs lófaszoskodós szarral, és nálam is rohadtul rezeg a léc, végülis csak 45 percet basztam el rá, hogy feltölthető fényképet keresgéljek, mentegessek, meg igazolványt szkennelgessek, meg adatokat írogassak, mert az átvevő helyen amit megjelöltem, természetesen nem lehet fényképezni, fénymásolni, kártyát készíteni, és ez még csak a technikai faszoskodás, nem beszélve arról, hogy de jó, hogy a vizeletvizsgálatom eredményétől a székletmintáig mindent meg kell adni, és a jegyen is szerepelnek a személyes adataim?
És ha én egy társasággal akarok elmenni, akkor egy kártyával egy jegy vásárlása esetén ki és hogyan garantálja, hogy egymás mellett fogunk ülni, állni, ugrálni?? Vagy én az egyik végén, a többi szanaszét a lelátón??
És ha csak egy embernek van ideje megvenni egyszerre mindenki jegyét??
És ha én egyszercsak nem válogatott, hanem klubmeccsre is kimennék, akkor oda megint ki kell váltani egy kártyát? Megint végigbaszakodni magam ezen a sok szaron? Vagy akkor megsemmisítik a sima kártyát? Mert csak egy kártya lehetséges? Vagy MI??
Ja, és ha az átvevőhely csak hétköznap van nyitva és azelőtt bezár, hogy én munkából odaérek, és csak személyesen lehet átvenni!!!??? akkor mi van?
Szóval rohadjon meg aki ezt kitalálta, hámozott chillipaprikát kívánok neki végbélkúp gyanánt aztán addig ütném míg mozog
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest