Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mindenkinek.
-
válasz
venember83
üzenetére
Nekem a hajamat kellene.

Racecam, bolondember: köszönöm.
-
válasz
bolondember
üzenetére
kösz
jaaa, nem nekem
, mindegy, akkor is 
-
válasz
venember83
üzenetére
muszállyjj, unatkozom

-
PazsitZ
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
A pontos számra már nem emlékszem, de ezalapján ott akkor én is jártam.
Az idősb nénike végigkóstoltatta velünk a pincét. (persze ő is ivott velünk
)
Nagyon kedves votl egyébként, bár úgy káromkodott, hogy én szégeltem magam
. Dicsérte a Csabai kolbászt is, mikor kiderült, honnan is jöttünk
. -
-
Kazimír
őstag
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
A gitár nagyon ott volt...
Köszi! 
-
Mawyx
őstag
Ez a rádió elviselhetetlen
Telefonáljanak, nyerjenek, mondják el véleményüket, fejtsük meg, vajon mire gondolok, hát erre!, áhh, nem jó, másra gondolok sajnálom, bípbípp 
Egyébként jó reggeltet!

-
venember83
nagyúr
-
Köszönöm a gratulációkat és a segítséget.
Mostmár csak egy nyelvvizsga és kézhez kapom a diplomámat.
Kazimír: magázni nem, de kávézni kell, illetve ma este folytatom a borozást is. (Juhász pincészet - eger, Agamcsos pincészet - Szekszárd)
-
jeges
senior tag
hja, régi szép idők... 2003ba' lett nekem is 2500+ bartonom (nem egész 20k volt nettó). nekem egyik szempont az volt, hogy a hozzá való alaplapok is jócskán olcsóbbak voltak, mint a p4-esek (shuttle-t 12k-ér' vettem anno). hja, és hozzá - természetesen - radeon 9100
neverwinter nights úgy futott rajta, mint a nyúl
-
venember83
nagyúr
Jó reggelt.
tildy: Szívesen, remélem eléri a célját.
Xpod: Gratulálok.
48364: Láttam, kép kipipálva.
peterkeT: Northwood, Springdale, Canterwood. Szép idők. Kár, hogy ezekre anno nem volt pénzem. Meg nagyon örültem volna egy rambus-os P4nek is.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
En 2003ban valtottam, de kb 2800+ra emlekszem akkori legnagyobbra.Nem altalanos, legnagyobb!
A procik is jol tartjak aruat, mi egy 2500 bartont tavaly 10ert adtunk el.
xpod: gratulalok , mernok ur!
Venember: kuldtem kepet
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Remeg a valóság, minden ízében! Hagyd abba..! Este buli!

XPod: No, akkor vonalzó elő, rajzojj egy sárgát..!
(Szóval csak paráztattak a marharépák...) -
Üdv
Tegnap 13:30-kor villamosmérnök lettem. Sikeres államvizsgát tettem.
Boldog vagyok.
-
parandroid
félisten
Azt még hozzá kell tenni, hogy bár mostanra már a közel 5-6-7 éves architektúrára épülő P4-ek még mindig hihetetlen módon és lássuk be: méltatlanul tratják az árukat. Mondjuk ez köszönhető annak is, hogy az S478 platformon még mindig nincs alternatívája, a teljesítménye pedig még ma is elegendő. Az más kérdés, hogy a 6-10e Ft között beszerezhető vadiúj Celeron procik bizony már rávernek teljesítményben ezekre a használtan még mindig 10e fölött kínált matuzsálemekre. Tény az is, hogy fénykorukban horribilis árat kértek értük. Amikor én P4-re váltottam (2003, talán 2004-ben), akkor már egy elfogadható 20e Ft körüli árszinten voltak. Akkoriban alternatíva lehetett volna egy 3200+ körüli AMD, de valahogy borózott tőle a hátam.
Pedig bizony kicsit olcsóbb és kicsit gyorsabb is volt, mint az 533FSB-s HT nélküli Northwood 2,8 P4-em. 
Előtte meg csupa tuningbajnok Celeronjaim voltak: 800MHz @ 1200MHz és 2100MHz @ 2800MHz. Utóbbit cseréltem a 2,8-as P4-re, de akkora volt a teljesítménykülönbség, hogy a P4-et már nem is húztam.

Könnyes szemmel elmotyogott nosztalgikus múltba révedésünket hallották...
p
-
Kazimír
őstag
Szép reggel a már ébren lévőknek!
Ma egyedül viszem a bizniszt a tökmagosbódéban.

Szerintetek milyen különleges akciót vezessek be ez alkalomból?
Hogy hangzik a: "most nem érek rá, jöjjön hétfőn"? Esteleg "majd a kolleganőm elintézi, aki most szabadságon van, beteg, és hétfőn se biztos, hogy lesz"? Vagy mondjuk a "tessék helyet foglalni, 25e+ÁFA lesz"? Netalán "ez nem is ránk tartozik, érdeklődjön a tanácsnál"? Annyi remek ötletem van..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
háj evribodri!
én elhúztam sielni, mindenkit csókoltatok
-
Pálinkás Jóreggelt Huszárok!!!
itt a péntek
-
RexpecT
addikt
Elmentem aluszni.Jóccakát
. -
tiv83us
veterán
En is kifiugarazhatnam Majkel Dzsekszont, mert messze van. Te is messze vagy, mert egy jenki kocsog vagy, igy konnyu. /Jajj varjal, ilyet nem irhatok, mert kulonben arulo megfutamodott, dezertalt kocsogok leszunk, szoval magyar-magyar vagy, csak egy turista Amerikaban/.
Egyszer majd itt en is kinezek valakit magamnak, osszeszedek 10-15 mexikoit es egy nemiszervvel ellattva a nevet magamra tuzve bohoc sapkaban ciganykereket fogok vetni a Broadway-en es ezt lefenykepezven buszken kozze teszem, hogy en vagyok XY.
2 nap utan most jutottam gephez, ha a tema mar lezarva, akkor ne valaszoljatok. Ha akartok, akkor priviben. -
Pacák
senior tag
Mi volt az előző vga a gépedben?
Gyanítom, hogy a radeon csoda csak nemrég került bele.
Tedd bele az előző kártyát, aztán próbálj azzal telepíteni.Piros szemű admirális

Annyira nem régi a típus, gyanítom még nem azzal települt az előző -még normálisan felmászott - XP -je. -
tbs
addikt
Pá skacok. Hihetetlen dolog készülődik: ma ájjel MA fogok lefeküdni... Nem sokszor történik ilyen.

Csók! Aluggyatok tiis! Jóaz.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem figyelsz. beszólás volt és kész, nem kell mögöttes tartalmat keresni.

jó éjt!
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Azért azt se feledjük, hogy ha az USA-ban nem csak 5 évig lehetne licenszelni valamit (mondjuk speciel a 386-os architektúrát), és Intel nem kisebb cég(ek)nek adta volna ki anno a gyártást, akkor AMD név nem is létezne a processzorpiacon.

Meg mondjuk, ha nem "lopkodta" volna az Intel 8080-ast...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Álljatok le az összeesküvéssel! A kutyuskámra is gondoljatok!

-
RexpecT
addikt
Áhhh nemhiszem el.
Adott egy konfig most lett ujrahúzva minden.
Király minden,de a Honfoglaló megfagy(5-10 perc max és semmi nem segít csak a reset).
Memtest megvolt és amúgy is jól muszik minden.
Valami ötlet?
Mert már eléggé idegesít. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Kedves PETERKET!
Hajndanában, Danában, mikor még P4esek voltak a csúcsprocesszorok leginkább.
Nos akkoriban az AMD szekere vagy mittoduménmilye is magasan szárnyalt, jóval magasabban pl. középeurópában, mint ahogyna manapság.
Akkoriban épelméjű, és szűk pénztárcájú ember biza AMD-t vett, mert jobban megérte nekije.
Kapiska?
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nézd meg az adataimnál. Az processzor vazze

-
Racecam
nagyúr
Ez egyre jobb.

Március 8-án lesz a 25. évfordulója, hogy elhatároztam 25 év múlva ezen a napon csipkebogyópálinkát kell innom, ellenkező esetben olyan kézremegést kapok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mi az a záemdé?
Processzorokról beszélünk, nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jóccaka

Tildy sok sikert a linuxhoz
nekem nem volt sose gondom vele -
tildy
nagyúr
Nem tudom, de tbs ötlete bejött

Na szóval úgy néz ki éhendögleni tán nem fogok , egy ajánlat már a zsebemben . Igaz holnap még van egy interjúm egy hollandiai melóra, azt még lezavarom.
Viszont nagyon pörögnek az események, részletek a 7végén.
Paramedic hogy ráhibázott a spagettipántossal.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tudsz mondani intel chipes alaplapot AMD-hez?

486-os nem ér!
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ja és a kép.
Kicsit kupi van
Racecam: 4-5 éves gépre? kérem maga noooormááááliss???
Peterket: nekem volt.Szerintem ez még nem sp2es, de mintha lett volna olyanom is azzal sem ment fel.
Amúgymeg régi , de jó gép, kéretik nem leszólni

JEEEE végre operáról

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tildynek itthon KO a gépe, hülye windows driver miatt, így kénytelen volt ubuntut felrakni. (A windows telepítő cdje ugyanis egy pontnál mindig megállt, a gép pedig a windows logóig jutott el max nrmál bootkor)
Kép mindjárt, amint megtalálom a kártyaolvasóm.Jahm és ellentétben a windowssal:
-nem kellett külön sata vezérlő automatica felismerta a fastrakot
-nem kellett külön wifi driver, automatice beállította
-nem kellett külön vga drivert, automatice múködikJahm é sszerintem a winemet az nvidia ide driver bakkerolta szét

Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jaaa, nem nekem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mulkor volt szerencsém 1 üvegecske Cabernet Savignon-hoz tűlük
mindegy jó volt az tuti, legalábbis aszonták jól éreztem magam 
.
Telefonáljanak, nyerjenek, mondják el véleményüket, fejtsük meg, vajon mire gondolok, hát erre!, áhh, nem jó, másra gondolok sajnálom, bípbípp