- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nézd meg az adataimnál. Az processzor vazze

-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Dzsízasz kartárs, én 3 éve ezt mondom a nőknek
(bár komolyan utánagondolva csak háromnak mondtam ennyi idő alatt, abból kettő haver, a harmadikat meg ez nem érdekelte és csak összejött velem egy évre
) -
Wolverine
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ma kezdték, ne izgulj... (persze holnap az általam is fogható m1-en Arsenal - Milan lesz, holott én nem tudom nézni objektív okokból. Miért nem ma adtak meccset???)
-
Wolverine
félisten
Vladi visszajött. Jaj nekünk

-
Wolverine
félisten
Klasszikust találtam
Ebből anno rádiókabaré szám is lett, emlékszem, sírtam a röhögéstől, amikor eljutottak a Javítás és karbantartás utolsó előtti pontjához...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nVidia driverből az IDE drivert nem tesszük fel. Soha. Véletlenül sem. Ha mégis, akkor inkább kezdd elölről a Win reinstallt 

)