Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Aktív témák
-
7
addikt
Megbeszéltük, hogy fél 8-kor tali a 10 helyett. Felhíjott, amint odaért volna órára, hogy átrakták neki. Fél 10 lesz csak belőle sajna. Hiányzik már.

-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kinek mi a keresztneve? topicban néztem.
-
bnss
veterán
Szép csütörtök estét!
-
Csyppa
senior tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Előbb utóbb e-mailed fog érkezni...
-
cucmalajmc
tag
iwiw meghívót tud valaki küldeni?
kösz bettam@vipmail.hu -
venember83
nagyúr
-
VoDaFoNe
aktív tag
bad day...
mindenért csak lehurrognak..
elmentem edzésre -
RoyalFlush
őstag
Egy időre elköszönök: szevasztok! Még visszatérek ..
-
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát én a jelenlegi állapotomban biztos beszédülnék a virágágyásba...

-
Kazimír
őstag
Na, kalap, kabát, fújt a bőrgyár. Végre

nike_:
és én zárom az irodát is. -
Hold
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Oké felfogtam kussolok

-
Integra
titán
értsd meg nincsen türelme az embernek napi x100 hszt elolvasni, kérve kérlek könyörgök

ez most így jött ki, ez van.
ha egy hónappal később tudom meg akkor mi van? akurvanyámat, tudom...
na de most ez van kész.miután se nem vagyok moderátor, se nem vagyok döntéshozó, csak egy nagypofájú büdös kölök, ezek után nem is fogok az ő kérdésükben állást foglalni, mert nem helyes.
flémelni? bazeg, offtopic miről szól? gyáááááááááá
utáljál te is b+, megverlek téged is.

jössz egy zöld teával!
-
Tim82
félisten
válasz
Integra
üzenetére
a kérdés az, hogy akkor miért nem azon "vered le", akin kell? akkor még melléd is állok kikelni magamból, bakker.

itt napok óta azon megy a feszkó, hogy jogosnak gondolja-e a nép
, hogy Ngabor2-t és EQMontoyát megfosztották a rangjuktól, nem azon, hogy Kalandor értékes ember-e vagy hogy tényleg megbántották-e. mostanára úgy nagyjából lecsillapodtak a kedélyek. ezért hasznos a visszaolvasás. (egyébként nem unatkozom, betegállományban vagyok, a fórumozás mellett épp 3+ dolgot csinálok egyszerre, amire nem volt időm.
)erre bummm, durr bele, belecsapsz a lecsóba. amikor megpróbálom egy csipetnyi, egyáltalán nem ellened irányuló humorral oldani a helyzetet, mert kurvára nem kedvez senkinek, ha most újra kitör a flém, akár egy jelentéktelen utózöngétől is. a reakciód erre az, hogy én nem értem a szitut, meg különben is mit ugatok bele...
na ennyi. szóval utállak.
holnap tea? -
Kazimír
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Kérni kell tőlük?

nike_: Kössz! Egy n betű már fel sem tűnik..
hosszú volt a nap, ügyfél is, probléma, telefonok.. -
Integra
titán
nem értelek, mit idegeskedsz azon hogy én ideges vagyok?
az ég világon semmi bajom veled, soha nem is volt (akivel van, az úgyis tudja), csak nem értem, hogy mit kötekedsz velem.. én valamin teljesen jogosan mérges vagyok, és ennek jogosan hangot adtam.
nem akarok senkit hogy szentfazekaskodjon rajtam, értem vagy körülöttem.
ha nem inged akkor minek veszed magadra?
meg hogy nem akarsz feleslegesen feszültséget gerjeszteni. értem, de erre akkor kellett volna gondolnia azoknak akik akkor ezt megcsinálták.
én csak egy kis jelentéktelen utózönge vagyok, mert most tudtam meg. örüljön mindenki baromira, hogy nem voltam ott, mert akkor frankón kikelek magamból.
aztán valszeg tényleg felbasztad volna magad rajtam és akkor még a szemedbe is mondom, hogy tim, teljesen jogosan basztad fel magad rajtam.
de most....
ááááááááááááááááááááááá, tényleg, nagyon unatkozhatsz
lehet tovább utálni, kedden már úgyis megkaptam párszor

-
Tim82
félisten
válasz
Integra
üzenetére
nem ezért kértelek rá. feleslegesen ne gerjesszük a feszültséget itt, azért.
nem kell sajnálnod semmit, olyan vagy, amilyen. alaposan felb*sztam magam a hsz.-eiden, de már lehiggadtam, úgyhogy felejtős. ha nem érted, miért, az nem az én gondom, nem szorulok rá magyarázkodásra.
ettől még a béke szent, vagy mittomén. holnap iszunk egy béketeát vagy mi a szent szart, azt jóvan. le van zárva, spongya, függöny.
-
Ivan15
senior tag
Az őstagságot kérni kell? Vagy jön magától?

-
Integra
titán
nem privátozok ha nem muszáj, vállalom a véleményem.
nem írok semmi olyat le amit ne vállalnék élőben.
továbbá jelen esetben semmi olyan nem történt, ami miatt elkéne vonulni.
nem tettem rád semmilyen megjegyzést, valamiért magadra vetted, ez van.
nem tudok ezzel mit kezdeni.
sajnálom. -
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Akkor jó.
-
RoyalFlush
őstag
ngabor2 mod szerepkörét átveszi valaki ?
(#48137) nike_: szerintem nem fogunk.
-
Integra
titán
nem kell faszozni, hagyd rám.
egyáltalán minek vetted magadra? hogy rámszólj? tényleg, milyen indokkal mondtad, hogy szerinted mellé picit? mit hittél? hogy neked címzem?
tényleg nem értem, ha nem vetted magadra, mert nem neked címeztem, akkor minek írtál.
urambocsá', de én nem olvasok x ezer hszt vissza, lehet, hogy neked erre van időd, nekem nem. türelmem sem.
szerintem abban ami történt, nem nagyon lehet mit félreérteni. te magadra vetted, de, hogy miért, ezt nem tudom.
ennyi történt. -
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Persze, amikor dög fáradt vagyok majd pont azt nézek.
Amúgy nem ment a hasam, csak nem ettem reggelit az volt a baj. Ettem egy kis kekszet, meg ittam teát, máris jobban lettem. Most már csak émelygek.
-
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nem ittam kakaót. De lehet hogy csak nem vagyok elég kipihent azért émelygek.
-
venember83
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Szerinted engem nem nevetnének ki, ha megismernének? De. Sőt, téged is. Ilyen egy társaság. Kolombusz Parci által is linkelt hsz-ében megvan min nevettünk. Abból Whaskes készített egy rajzot, ez felkerült.
Mellékesen csak azért jövök, hogy szerepeljen a másik oldal is. De végülis igaz, twollah módjára be kellene írnom egészségi állapotom naponta s kész, meg is lenne a napi fórumozás.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az értékességét nem, de te minek neveznéd amikor 8-10 a forumon talán javarészt elismer ember neveti ki a "hátamögött"?
Imádlak különben téged, te kötekednijössz
-
venember83
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Nincs minden, közel sem. De ez lényegtelen. Bannolni Parcit meg kb bármelyik HG/MOD tudja. Csak kérdés, hogy meddig tart ez a ban.

Kalandort pedig nagyon nem kívánom, hogy kiszálljon, marha jó írásai vannak. Nem személye ellen szólt egyik hsz-em sem, csupán egyik hsz-e (amit végül kimoderált s ugye amiatt szállt rá mindenki) kevéssé tűnt alaposan átgondoltnak és sértő volt.
Integra: Nem tudom mit akarsz kihozni a reg óta eltelt napokból, senki sem kérdőjelezi meg Kalandor értékességét, szerintem.
-
Hold
őstag
Sziasztok szép napot

-
neduddki
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
HI!
apeh es vpop emlegetese a mai ifokbe ninfo skoroben rossz omennek szamit:- )))
udv
neduddki
mod: nekm meg revizorom van es egy ojjan nyomtato akar latni amit en 10 eve lattam utoljara a koltozes elott amin en nem voltam itt mert versenyszferasztam:- ))) amugy a nyomtato koltozes utan mar allitolag nem vot sehol, de addigra muig engem visszahivtak addigra biszto snem:- )
-
nike_
addikt
Nyugi, nem vérre megy. Lehet hogy még megbánják a HG-k is.
-
-
én sajna sielek holnap, de majd eccer csatlakozok már

-
Integra
titán
de jó hogy nem voltam ott, de komolyan..
örülök, hogy senki se hívott, mert nagyon komolyan kikeltem volna magamból..
na jó, most szünet, kimegyek levegőzni 10 percre, mindjárt felrobbanokholnap tea?
ha még lesz energiám meló meg véradás után, akkor rendben. I_am gyere te is, nem fogok kocsival menni most sem, "vérszegénység" miatt hazakell vinned
már ha megint mésza a barátnődért
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy a ketrecében van nem bennem...

mindenért csak lehurrognak..

és én zárom az irodát is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még több ilyen békét!!