Hirdetés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pislogassal

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
695.8 MB, kékszarvas tehet róla, hogy még nincs lenn.

98%-nál szakítottam meg az x64-es verzió letöltését.
-
Winner_hun
félisten
3,75 MB
-
AMD Power
titán
3 év alatt 1x kéne ez a kurv* kártya akkor se tudom használni.
-
nike_
addikt
Hű, most láttam képeket pestnek a sötét részeiről... Na, ott se fogok lakni ha nagy leszek. A legnormálisabb kerület szerintem a XI.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
K+H MasterCard.
Dombornyomott.
-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ezt genyóra nem találom meg.

-
AMD Power
titán
A CVC2 jelölés "Kártyaellenőrző kódot" jelent. Ezt a kódot a hitelkártyája hátoldalán találja meg.(az utolsó három szám).
Ezt miért nem találom meg a MS-on?

-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
De hiszen én vagyok az apád!!!

-
FehérHolló
veterán
Az én apukámnak több van!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
még olyanabbakat...
-
AMD Power
titán
bwin tolja valaki?
-
ngabor2
nagyúr
néha... de ő néha nem. amiket ma mesélt, azokat inkább nem írom le, mert egyik se éri el a publikálás legalsó szintjét értelmileg.
pontosabban az egyik erősen rövidítve: egyszer lisztet akartak lopni a pékségből, de csak egy fél zsák nedves homokot sikerült. mindez 15 percben elmondva, kiszínezve, másik 2 sztori közbeékelve...
-
rarri
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Hűha ! Ez a jellemzés rám is igaz szerintem. De a barátaim ezt szeretik bennem.Olyan jó néha állatnak lenni. Komolyan mondom. Hisz olyan sokszor kell megfelelni a hülye társadalom hülye elvárásainak..
Race: tudod milyen kávét iszok? Tettem a presszófőzőbe a kávé tetejére 1 kávéskanál fahéjat, és úgy főztem le. Isteni!
-
FehérHolló
veterán
Éhes vagyok.
-
Lortech
addikt
Akit érdekel a ph priviket lementő program tesztverziója, az jelezze priviben vagy itt. Nem fogom közzétenni. Törlés egyelőre nincs engedélyezve biztonsági okokból, csak és kizárólag menteni tud.
-
ngabor2
nagyúr
viszont ha a benne fellelhető (fellelhető? leplezhetetlenül előtörő) vulgaritás és naturalizmus is hozzá társul, ötvözve az undor, és enyhén alkoholos állapot elérése után mindenféle gátlás totális hiányával... no úgy már érdekesebb az állás. elbeszélgetve vele jókat lehet röhögni, de egy idő után már túlzás. igazi tahó. és ezt tőlem is kb. naponta szemtől szembe megkapja... de röhög rajta... aztán megyünk kávézni/ebédelni.
-
ngabor2
nagyúr
háát, egyelőre abban nem tud...
viszont mindig hülye vágányzár barátom (aki nem ír mostanában ide... sajnos/szerencsére... kinek hogy) egyből azt mondta a tintahalra, hogy az a baj velük, hogy igen erős a csőrük, ezért nem lehet velük szexelni... sose vót nooormális, de nem is ezért szeretjük. délután bejött a laborba, nem bírtam tőle meginni a kávémat fél órán át, mert mesélt a hülye haverjairól, és hogy miket csináltak. nem értelmes ember színvonalú. és ami a legrosszabb: diplomás, eszes ember.
tipikusan az a bizonyos nyuszikás kép: értem én... csak leszarom.
..557: mi a jó abban, ha nyalod a szárat? (azt nem kérdezem meg, hogy minek a szárát...)
-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ő csak egy sas.

-
venember83
nagyúr
Jóllakék vala. Csak kicsit kevesebb ecet jót tett volna a desznyónak, vagyis annak már mindegy volt, de a nyelvem tuti jobban érezné magát...
PazsitZ: Mindkét topikot támogatom, de sajnos kétlem, hogy bármelyik is célt érne. De próbálkozz, tuti meglesz a szavazóbázisod.

-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ng-t vissza modiknak topic?
Esetleg egy "népszavazás aláírásgyűjtős" topic az ingyen sörért?
-
Winner_hun
félisten
Hmm topiknyitási ingerem támadt
-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
tbs brutális?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
már megettem. már csak olvasok.
megj.: mindenféle puhatestűeket ettem. meg gombát. meg erjesztett tejet, amit előbb tökéletlen égés termékével kezeltek. szóval a színvonal csökken erősen az étkezésemben

-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A suliban még fele-fele állapotban voltam....
-
ngabor2
nagyúr
olvas
meg eszik
-
nike_
addikt
Szevasztopol nektek! Végülis mentem suliba, már jól is vagyok.
-
RexpecT
addikt
Nah mivan meghalt a topik?
El is mentem Lostot nézni.
Amugy bejövős ez az új Knight Rider
. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
priv.
Alapvetően amúgy pozitív, de majd kiderül.... -
tildy
nagyúr
Múltidő. Jelenben majd HTML lesz.
Épp az előbb volt búcsúztatóm, alig bírtam ki, hogy ne sírjam el magam.
Kaptam egy samsonite sporttáskát, céglógós fülekkel búcsúzóul.
Nagyon fognak hiányozni.

Amúgy ez nem eldöntés kérdése. Ez a tapasztalaté. Mindig is itt akartam dolgozni, mindig is ilyen területen, mindig is ilyen munkatársakkal. Magasra tette a lécet, talán ez a helyesebb megfogalmazás, mint a soha.
Node..hm, fel a fejjel, biztos jófejek az új munkatársak is. Van egy csaj is köztük, és érti a dolgát , szóval remélem jó lesz

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Tedd azt
-
RexpecT
addikt
Nah I am back.Látom nem vettetek komolyan, csak megjegyeztétek a dolgot
.Véncsóka:
A hajad állapotából ítélve fürgyé. -
venember83
nagyúr

-
No asszem eltolom a biciklit, Jó hétvégét Huszárok!!!

-
Bash
őstag
Anno az én kollégáim is aznap reggel tudták meg, hogy elmegyek, ebédszünetben hoztak nekem tortát, megköszönték a munkám, megöleltek, egyesek sírtak is... Pedig csak egy szállodai mosoda volt (aljamunka) nem túlképzett dolgozókkal (aljaemberek) még a kezdetek kezdetén amikor elkezdtem Amerikában dolgozni.
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De hulye nom van.

3 szám, dőlten. Sehol sincs?
Vagy az ő távoztával átvetted a helyét?

Ahh, vki észrevett 

.