- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
-
47400 - 47301
50002 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
-
csapos2
addikt
Aki szőrös, az nem fázik, a madarak meg ne egyenek hódot.
-
7
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
nincs kedvem dolgozni

-
FehérHolló
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
7
addikt
-
csapos2
addikt
Zárt ablak mellett, nehéz kalapáccsal tojást törni.
-
Integra
titán
Ugye nem tudom, várom a mailt, mint egy harmad Messiást. Ha fent leszek, akkor megyek, erről biztosíthatlak.
mod: Na jóccak, túl sok minden történt ma, butulok BL meccs előtt kicsit s szunya. Ha megjönne Kéxarvas, akkor üdvözlöm!
bakker, most jövök rá hogy van viasatom és megy a meccs.
és a roma vezet!!!
-
Integra
titán
Kékszarvas 23:30ra ér Debrecenbe, és akkor már nem fog a fórum dolgaival foglalkozni.

Jó szórakozást és éjszakát!
szegény

-
FehérHolló
veterán
mintha nem tudnád, h reggel hétig dolgozom..

Komoly fizikai munka. Legalább erősödik tőle a tricepszed meg a bicepszed. Persze csak akkor, ha előbbibe nem áll bele egy olló.
-
venember83
nagyúr
Kékszarvas 23:30ra ér Debrecenbe, és akkor már nem fog a fórum dolgaival foglalkozni.

Akkor majd reggel, ha ennyire visszaolvas. Szórakozás nem lesz, de második kívánság teljesülhet.
-
bolondember
MODERÁTOR

mintha nem tudnád, h reggel hétig dolgozom..

-
FehérHolló
veterán
Ugye nem tudom, várom a mailt, mint egy harmad Messiást. Ha fent leszek, akkor megyek, erről biztosíthatlak.
mod: Na jóccak, túl sok minden történt ma, butulok BL meccs előtt kicsit s szunya. Ha megjönne Kéxarvas, akkor üdvözlöm!

-
7
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
Jobb felül keress valami piros számot ezen az oldalon!

Szerk.: A találati arány bizonyítja, hogy a farkasok mégsem színvakok.

-
FehérHolló
veterán
fél hétkor le kellett lépnem a meló miatt, mint kurva a sezlonyról...
Kár, mert a társaság jó volt, tildybéjb is beesett, Timmel nem találkoztam..

Eljöhetnél majd Te is az ilyen teázásokra - főleg, ha ugyebár nemsokára itt dolgozol BP-n Te is (ugye, ugye?!
)... 
Jobb felül keress valami piros számot ezen az oldalon!

Szerk.: A találati arány bizonyítja, hogy a farkasok mégsem színvakok.
-
venember83
nagyúr

Eljöhetnél majd Te is az ilyen teázásokra - főleg, ha ugyebár nemsokára itt dolgozol BP-n Te is (ugye, ugye?!
)... 
-
bolondember
MODERÁTOR
Te dolgozol? Vagy miért nem te ázol?

)... 
-
venember83
nagyúr
Te nagyapa. Tegnap akartam már kérdezni, mert sehogy sem értem.
Most akkor az apám és te közötted 3 év van, és az apám és közöttem 7? Milyen géneket adsz te tovább?
Fiatalokat. Már az is baj?
Csacsiszamárnyúlróka: A nővére nem jou?
-
FehérHolló
veterán
Te dolgozol? Vagy miért nem te ázol?
Te nagyapa. Tegnap akartam már kérdezni, mert sehogy sem értem.
Most akkor az apám és te közötted 3 év van, és az apám és közöttem 7? Milyen géneket adsz te tovább?
-
csapos2
addikt
csakahugacsakahuga
"...elindulok a pincébe a csavarhúzóért és valamiért egy doboz sörrel jövök elő..."
-
venember83
nagyúr
"-Barát kell?
-Tudsz focizni?"tipikus LCSB. imádom az ilyen kellemes női hazugságokat...
"...és nem veled nem kell...senkivl nem kell egyenlőre " - tehát van más pasi a látóhatáron, az kell.
"h jól átbaszták az agyam és összetörték a szívem " - kidbtam a pasim, és Te nem vagy elég jó nekem.Te dolgozol? Vagy miért nem te ázol?
-
FehérHolló
veterán
"-Barát kell?
"...és nem veled nem kell...senkivl nem kell egyenlőre " - tehát van más pasi a látóhatáron, az kell.
"h jól átbaszták az agyam és összetörték a szívem " - kidbtam a pasim, és Te nem vagy elég jó nekem.Jön a pitológusnéni és segít. Ha már hosszú szoknya helyett gatya+harisnya párost húzott.

-
TexT-BoY
addikt
Dani™ üzenete:
most elmész aludni
Dani™ üzenete:
vagyis elköszönsz és beszélgetsz még a barátaiddal
Dani™ üzenete:
akik tényleg meletted vannak, én pedig elbucsuzom mára, ha keresel ugyis megtalálsz, szia2percel később:
Daniella üzenete:
köszi...jó h ien megértő voltál meg mionden...
Daniella üzenete:
szóval tényleg köszönöm
Daniella üzenete:
pusziHát nincs mit

Bolond
ismerem a sztorit, kapom Orbanotol rendesen a témát, ezért is voltam ma ilyen kurvabátor hogy végre falhoz állitottam, mert már rég lezongoráztuk hogy ennek már löttek. -
bolondember
MODERÁTOR
Daniella üzenete:
nah ok ennek a beszélgetésnek tényleg nem most van az ideje...mert ez kicsit hosszabb lenne mint amennyi idpőm nekem van...de belekezdhetünk...
Dani™ üzenete:
nem akarom veled megváltani a világot
Dani™ üzenete:
csak nekem ez rohadtul nem pálya
Dani™ üzenete:
nem várok indokot, nem várok semmi többet, csak tudni szeretném mi van, mi lesz, mivolt
Dani™ üzenete:
valószinüleg nem szeretnéd hogyha gvatemalárol irnék neked angolul, de amugy ekörül jár az agyam
Daniella üzenete:
mi volt azt tudod...de a mi leszhez indok is tartozik...per pillanat nem kell kapcsolat....barátokra van szükségem sokra nagyon de perpill nem kell kapcsolat...és nem veled nem kell...senkivl nem kell egyenlőre
Daniella üzenete:
az ok az hosszú és majd késöbb
Daniella üzenete:
a lényeg h jól átbaszták az agyam és összetörték a szívem
Daniella üzenete:
és kell egy kis idő míg helyrejövök
Daniella üzenete:
és aztán majd alakulnak a dolgok...én nem akarlak átbaszni...nem mondom h lesz valami de egyáltalán nem zárom ki annak a lehetőségét h késöbb 1ütt legyünk mert bírlak és nagyon jófej meg aranyos csávónak ismerlek!Köszi, édes vagy.. [felülirtam
]"-Barát kell?
"h jól átbaszták az agyam és összetörték a szívem " - kidbtam a pasim, és Te nem vagy elég jó nekem. -
RoyalFlush
őstag
sok az az 5 perces szerkesztési idő

-
Pacák
senior tag
Daniella üzenete:
nah ok ennek a beszélgetésnek tényleg nem most van az ideje...mert ez kicsit hosszabb lenne mint amennyi idpőm nekem van...de belekezdhetünk...
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
nem várok indokot, nem várok semmi többet, csak tudni szeretném mi van, mi lesz, mivolt
Dani™ üzenete:
valószinüleg nem szeretnéd hogyha gvatemalárol irnék neked angolul, de amugy ekörül jár az agyam
Daniella üzenete:
mi volt azt tudod...de a mi leszhez indok is tartozik...per pillanat nem kell kapcsolat....barátokra van szükségem sokra nagyon de perpill nem kell kapcsolat...és nem veled nem kell...senkivl nem kell egyenlőre
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
és aztán majd alakulnak a dolgok...én nem akarlak átbaszni...nem mondom h lesz valami de egyáltalán nem zárom ki annak a lehetőségét h késöbb 1ütt legyünk mert bírlak és nagyon jófej meg aranyos csávónak ismerlek!Köszi, édes vagy.. [felülirtam
]Ez most eszembe jutatta Deniellát.

Localhost, Jojojo, Biker, Peliscan, KovácsÚr és persze Den is tudna mit mesélni...

-
RoyalFlush
őstag
Daniella üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
]és inkább sz0pnál vele
.. mint magadba -
venember83
nagyúr
Daniella üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
]Mit, neadjisten kit szoptál magadban 2 hétig?

-
TexT-BoY
addikt
Daniella üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Dani™ üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
Daniella üzenete:
] -
bolondember
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Valami balettet, lehetőleg valami kedves, aranyos, 2 évvel fiatalabb lyánykával.

-
venember83
nagyúr
Jelentem, a túlzott alkoholfogyasztás merevedési zavarokat okoz előadás alatt is.
Mert mit akarsz előadni alkoholfogyasztás után, merevedve?
csapos2:

-
csapos2
addikt
Nem hiszem, hogy alakítottak rajta. A neten találtam.

-
bolondember
MODERÁTOR
Jelentem, a túlzott alkoholfogyasztás merevedési zavarokat okoz előadás alatt is.
előadás alatt merevedés?!
Atyavilág, hová jársz Te?!
Lehet, h újra kéne kezdenem a főiskolai tanulmányaimat?! 
-
FehérHolló
veterán
-
Lortech
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Pacák
senior tag
-
7
addikt
Ne károgj, Varnyú!

Különben sajnos igazad van, de akkor is, ember küzdj és bízva bízzál.
Vérnyúúúúúúúúúúl!

-
csapos2
addikt
Esélytelen, nem miattuk.
Sejtettem, hogy ez lesz. Mit tudsz? Jelentést kérek!
-
venember83
nagyúr
Esélytelen, nem miattuk.
Ne károgj, Varnyú!

Különben sajnos igazad van, de akkor is, ember küzdj és bízva bízzál.
-
ladybug
őstag
-
FehérHolló
veterán
-
Pacák
senior tag
és a magok ?
Nyuszika, ez a kép több szempontból is aggályos. Egyrészt a fószer szemüveges, másrészt van valami emblema a poloján.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi van a magokkal? Engem nem zavar a ribizli magja - jól csúszik az is.

-
venember83
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
ladybug
őstag
-
Lortech
addikt
-
csapos2
addikt

Lortech: Szeretnéd? ;-)
-
csapos2
addikt
és a magok ?
Nyuszika, ez a kép több szempontból is aggályos. Egyrészt a fószer szemüveges, másrészt van valami emblema a poloján.....
Majd kikakilja.
-
ladybug
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
Inkább mutasd

Egyébként miért, fröcsög a nyálam, vagy mi?!
-
Pacák
senior tag
Nyamm... ribizlis... nyamm... torta... nyamm... glupp... snyacc... büfike...

-
venember83
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Volt valamikor egy ilyen szlogen:
" Te is más vagy , Te sem vagy más"
Nemsokára egyébként kihirdetik a törvényt erre, tehát jobb lesz, ha mindenkiben kialakulnak a gátlások ez ügyben, mert lehet bíróságra járni a szőke nős viccekért....
-
csapos2
addikt
Mondhatok valamit?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
PazsitZ
addikt
-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
Mondja ezt egy öszvér...
Bocsánat. Csacsi, nyuszi, vagy legrosszabb esetben róka, de öszvér semmikép.
Azok olyan másak. -
Pacák
senior tag
Mondja ezt egy öszvér...
Touche!

-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
Most komolyan szétcsapok köztetek. Tessék offolni.

Bennem aztán keveredik mindenféle vér, de most kezd előtörni a viszonylag kultúrált erdélyi és tolnai magyar réteg alól a vágott szemű, kiugró arccsontú, keményfejű kun.
Történt ami történt, de nyilvánvaló, hogy változtatni már nem lehet rajta, mert a gyeplő nem a mi kezünkben van.
Text: ne hergeld a gyomornedveimet!

hm... van a teraszon egy fél ribizlis torta.

Bennem nem keveredik semmi, én tiszta vérű vagyok.
-
bolondember
MODERÁTOR

Bennem aztán keveredik mindenféle vér, de most kezd előtörni a viszonylag kultúrált erdélyi és tolnai magyar réteg alól a vágott szemű, kiugró arccsontú, keményfejű kun.
Történt ami történt, de nyilvánvaló, hogy változtatni már nem lehet rajta, mert a gyeplő nem a mi kezünkben van.

-
TexT-BoY
addikt
még mindig angol büntető házit irok, kurvanagy élmény.
Amugy visszajolvastam. Most pedig jön a vacsitime, én natur csirkemellfilét zabálok 'maj rizzsel, muterék valami zuttyot is épitettek hozzá. Szóval fincsi a vacsi, holnap átjön anyám uj cégtársa és átdumáljuk az online projektet, mit hogy hova, mér
. Több bele a vaj (vagymi, baj), mint ahogy láttam elöször, Szarból épitünk várat, de tényleg. Ebböl a szellemoldalból kell csinálnom 1,5 de legmaxabb 2 hónap mulva egy élő jó honlapot.
még szerencse hogy van 1-2 ember akikre épithetek, szóval a programozás része egészen biztos Vladra vár, már csak a desginre és az arculatra kell egy jó ember.
Most ezt keresem hevesen. -
Pacák
senior tag

-
Loretto
veterán
Ez teljseéggel meddő ötlet.
Mivel dolgoztam, most olvastam az a történteket. Érdekes. Jelenleg mást nem tudok mondani a dologhoz. -
kicsitomi88
őstag
Szvsz akkor sem ÍGY kellene kirohanni, mert ez kirohanás volt. És sértő. Nem kicsit.
zárjuk le a vitát vagy priviben szerintem innentől - úgy tűnik K. is belátta, h ez így nem teljesen volt kóser.
kóser

-
PazsitZ
addikt
Ha jól rémlik, Kalandor általad most felhozott "nem vagyok zsidó" posztja a neve mellé került "Mr Szappan" feliratra volt válasz, és még azelőtt született, mielőtt kiderült, hogy nem őt zsidózta a matrica viselője, hanem az általa csak később látott rajz alapján éppen arra célzott, hogy az említett etnikum képviselőinek gyilkosa lenne. Arról nem is beszélve, hogy amíg az első "vád" önmagában még csak nem is lenne sértő (a Mr Szappan elnevezéssel már az), az utóbbi már alapból problémás.
p
Kalandor azon posztjában való reakciója az üldözési mániájának/szvsz túlzott érzékenységének teljes tanúbizonyságát adta. Vagy mit...
(#47315) Kalandor: Nem, nem, az én vagyok

Kóser, ezt csak most vettem észre
. Találó megfogalmazás
-
bolondember
MODERÁTOR
Ha jól rémlik, Kalandor általad most felhozott "nem vagyok zsidó" posztja a neve mellé került "Mr Szappan" feliratra volt válasz, és még azelőtt született, mielőtt kiderült, hogy nem őt zsidózta a matrica viselője, hanem az általa csak később látott rajz alapján éppen arra célzott, hogy az említett etnikum képviselőinek gyilkosa lenne. Arról nem is beszélve, hogy amíg az első "vád" önmagában még csak nem is lenne sértő (a Mr Szappan elnevezéssel már az), az utóbbi már alapból problémás.
p
Szvsz akkor sem ÍGY kellene kirohanni, mert ez kirohanás volt. És sértő. Nem kicsit.
zárjuk le a vitát vagy priviben szerintem innentől - úgy tűnik K. is belátta, h ez így nem teljesen volt kóser.
-
venember83
nagyúr

47323: Nem nekünk kellett s nem mi kaptuk meg. Fene gondolta Kalandor, hogy te áldozat lennél. De meggyőztél. Sajnállak.
peterkeT: Miért van az, hogy rögtön megjelenik egy másik HG/MOD ha egyikőtök elszólta magát?
-
parandroid
félisten
Senki nem mondta, h bármit rajzolgattál.
Azt sem, h bántottál.De az a hsz, h "énsohadeseniacsaládbannemzsidódehogytőzsgyökeresungerézevagyokám"-dolog, az...

Igazából nem törölni kellett volna, hanem elég lett volna módosítani. H ne annak hasson, ami lett...
p
-
bolondember
MODERÁTOR
Az egymás cukkolásával vigyázz, mert a modik rangjával játszasz!
Na, lökjed, legyen benne valami szex, pia, kaja, pénz, stb.
"tegnap rávertem egy sörösüvegbe szorult mézes krémes szeletre, amit olcsóé vettem"

-
fokukac
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Az egymás cukkolásával vigyázz, mert a modik rangjával játszasz!
Na, lökjed, legyen benne valami szex, pia, kaja, pénz, stb.
-
7
addikt
-
fokukac
nagyúr
keziccsókolom!
lehet itten-e offolni,
vagy csináljunk egy modibotrány-mentes offolásra szolgáló topicot a szokásos szex / alkohol / egymás cukkolása témakörökben?

-
bolondember
MODERÁTOR
Senki nem mondta, h bármit rajzolgattál.
Azt sem, h bántottál.De az a hsz, h "énsohadeseniacsaládbannemzsidódehogytőzsgyökeresungerézevagyokám"-dolog, az...

Igazából nem törölni kellett volna, hanem elég lett volna módosítani. H ne annak hasson, ami lett...
-
bolondember
MODERÁTOR
EZ a hsz igenis minősít.
és nem pozitív értelemben.

Ha sokan felkapják a fejüket és zsidógyűlölőnek vélnek (független embereknek megmutattam), akkor ki magyaráz mit hová?!
Tudod, én minden zsidó vallású ember nevében kikérem magamnak azt a hozzászólásod. És utána még maszatolsz is, mert nem válaszoltál, terelted. -
sekli
addikt
joreggelt, harom dolog jutott eszembe hazafele:
Egy: Hogy a fenebe nincs arra valami szabalyozas, hogy a magukat mindenfele sztrítrészer-tunner figuranak gondolo polgarok autoinak motorjai ugyan ne legyenek mar hangosabbak 160dB-nel...??
Mi lenne ha mindenki ezt csinalna..., ragasztgasson karbonfájbör darabokat nyogodtan a lokharitora, nemerdekel, de inkabb hangszigetelne a tragacsat, komolyan... 
a masik ketto mar nem is erdekel, ezen ugy felbosszantottam magam...

-
kicsitomi88
őstag
Legyunk ertelmes emberek, valszeg kalandor nem ezert irta.
viszont, masreszt jo melyre...
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
RoyalFlush
őstag
-
Csyppa
senior tag
No, mindenki felszívódott ?

Én nem, de fogok

-
nike_
addikt

Én itt vagyok.
Csak Elma-ztam. -
RoyalFlush
őstag

-
7
addikt
-
nike_
addikt
Aktív témák
-
47400 - 47301
50002 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Új Dell Pro 14 Plus Ultra5 238V vPro 8mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Arc iGPU 130V Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 1000GB AMOLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...

Lehet, h újra kéne kezdenem a főiskolai tanulmányaimat?!