Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
PazsitZ
addikt
Tehát az, hogy ő ott volt, ott valaki "rosszat" csinál és lefényképezi és feltölti, azért ő a felelős
?
Ezt Janoska mellett, én sem értem.
Ennyi erővel mod ne menjen találkozóra, mert úgysem tud mindenkit felügyelni, mit csinál. Btw. milyen alapon felügyelne/szabályozna ő bárkin bármit is?
Itt fórumon szabályozhat, ezt el is látta, mert szedte ki a linkeket... -
válasz
venember83
üzenetére
az ui részhez: elég hatásvadász dolog ez az "álmában elvenni a rangját". döntöttem, léptem, nem hiszem, h napszakhoz van köze. épp éjjel dolgoztam. ami a közösséget illeti, ha valami biztosan nem tesz jót neki, akkor az az, ami azon a talin történt. ebbe belegondoltál? szerinted segíti mondjuk Bash és ngabor2 közös munkáját?
nagyon sajnálom, h ngabor2 "belekeveredett". és ha te úgy érzed, h ő igazán nem tehet semmiről, akkor - szerintem - méginkább gondold végig, h nem ti szivattátok-e meg, akarva-akaratlanul.
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tényleg 1oldal. 
J26: A fényképen ilyen-olyan módon szereplők személyiségi jogai miatt a publikálás kérdéses, ha már feszegetjük a dolgot.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hmmmm. Vajon milyen választ kapsz?

-
Pompi
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
"Mondjuk itt van pl. ngabor, ő nem tudom mit ártott"
Mindenféle kommentár nélkül az eddig elhangzottakból a válasz:
"Alapvetően magánemberként viselkedtek az érintettek, amivel semmi baj nincs, ha magánember az illető. Moderátorként viszont az első dolog, amit kértünk, hogy a személyes dolgokat szorítsák háttérbe a közösségiek miatt. Modként az ember egyszerűen elveszít bizonyos lehetőségeket, ezzel tisztában kell lenni."
"ahhoz van köze, hogy modként ilyesmiben igazából nem lett volna szabad résztvenni. illetve egész biztosan nem lett volna szabad az eredménynek a nagyközönség elé kerülnie."
-
venember83
nagyúr
S ezért miért azt az egy embert kellett lapátra tenni, akinek az egészhez köze nem volt, sőt, aki azon kevesek egyike, akinek közösségkovácsoló ereje van/volt? Bash-es dolog szvsz poén volt, a rajzot pedig hogyan kellett volna megakadályozza? Vegye el a filcet a rosszalkodó fórumostól s bannolja a taliról? A publikálásban sem vett részt, megjegyzem. S akkor még szó sem esett EQ-ról, aki a munkáját veszítette el, ugyancsak ártatlanul.
Türelem: megvan. Mint láttad feltettem egy kérdést, nem válaszoltak, eddig meg se szólaltam, vártam. Mondjuk azért valami komolyabb indoklásra számítottam, remélem ngabor2 nem kell ennyivel megelégedjen.
U.i. Az pedig nagyon "becsülendő", hogy ng2-től álmában vettétek el a rangját. Nem vitatom, te vagy a főnök, csak tönkreteszed a közösséget. Nem, a PH!-t nem, az jól megvan közösség nélkül is. Vitázni nincs min, de beláthatod, hogy ez messze áll mindenféle igazságos döntéstől és nem nagyon látom a jó oldalát, sehonnan se.
-
PazsitZ
addikt
-= saját vélemény, akit nem érdekel már most ugorjon 1 hszt
=-Mondjuk itt van pl. ngabor, ő nem tudom mit ártott
, ha jól emlékszem ő nem is linkelt semmit, sőt ő gyomlált ki nem egy linket. Általam tapasztalt "bűne", hogy ott volt a talin és bekpacsolódott a beszélgetésbe (s mint fenn írtam: közben jópár linket kiszedett).
Én személy szerint, nem feltételeztem elfogult döntést. Valahol meg is értem, hogy keményen "kell eljárni".
De a másik oldalról is szvsz túl érzékeny volt a reakció és fel lett fújva a dolog. -
RoyalFlush
őstag
Most ettem meg egy iszonyat keserő grapefruitot, persze ez rajtam kívül senkit sem érdekel - egyébként sem - de az utóbbi időben úgy érzem nem csak nekem keserű a szám íze, hanem másoknak is ..
-
nem, nem leszel.
ja, még egy dolog, amit szeretnék kifejezetten hangsúlyozni: nem a poénkodás tárgya, és nem is a poénkodás alanya miatt született a döntés. mivel úgy is lesz, aki ezt akarja látni, ezért leírom konkrétabban: lényegtelen, h mi volt a rajzokon, cigányozás, zsidózás, anyázás, faszozás, bármi. semmi köze a döntésnek ehhez.
ahhoz van köze, hogy modként ilyesmiben igazából nem lett volna szabad résztvenni. illetve egész biztosan nem lett volna szabad az eredménynek a nagyközönség elé kerülnie.
-
tildy
nagyúr
Valahogy éreztem hogy kik leszenk lapátra téve.
Nem örülök neki
Nagyon nem.
Sajnálom.
Tényleg a régóta nem moderáló modok is ilyen sorsra jutnak? Vagy ezt most rosszkor kérdem?Bár belefolyni nem fogok, vannak sokkal keményebb dolgok is most az életemben
bolondjános: miféle bőrdzseki? 15 ezer forintos textilkabát vót.
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
erre még gyorsan reagálok, mert ez biztos sokak fejében megfogalmazódik. tehát: tudom, hogy poén volt. nem gondolom, h bármiféle komoly rosszindulat lenne a dolog mögött. a poén nem fért bele a keretekbe, ezért született a döntés.
még egy dolog: a fórum elmúlt kb 6 éve óta először történt ilyen. nem szeretném, ha azzal gyanúsítanának bárkit, hogy "tendencia", meg "mindig ez van". sosem volt még ez. és őszintén remélem, h soha többet nem is lesz, mert szar dolog. moderátorként vagy egy csapat vagyunk, vagy nem vagyunk.
-
válasz
venember83
üzenetére
Az, hogy mi történik egy moderátorral, alapvetően azért moderátori/hg-i hatáskör, tehát kérlek, egy picit legyél türelmesebb. Egyébként pedig annyi történt, hogy a tegnapi események hatására úgy döntöttem, hogy megvonom ngabor2, EQMontoya és (Kolumbusz) megkülönböztető jelzéseit (moderátori rang, fordítói munka, mobilarénás emailcím).
Nem szeretnék igazán belemenni, hogy miért, de igen, alapvetően a "rajzos buli" miatt. Egy dolog, hogy ott mi történt (bár fenntartom, h már az is fura kicsit, de haverokkal piálva csinál az ember mindenfélét... (bár ilyet még sosem sikerült)). Ami miatt a döntés megszületett, az az, hogy ezen buli eredménye bekerült a fórumba, publikusan. Alapvetően magánemberként viselkedtek az érintettek, amivel semmi baj nincs, ha magánember az illető. Moderátorként viszont az első dolog, amit kértünk, hogy a személyes dolgokat szorítsák háttérbe a közösségiek miatt. Modként az ember egyszerűen elveszít bizonyos lehetőségeket, ezzel tisztában kell lenni.
ngabor2 nagyon jó mod volt, a történteket őszintén rettenetesen sajnálom, az eddigi munkájáért pedig maximálisan hálás vagyok.
Röviden ennyi.
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, tényleg megkeverted, miről beszélünk - itt két szál fut egymás mellett.

Kazimír: balzsamozva, mint Lenin elvtárs a mauzóleumban?

- akkor Lidl-es husi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tildy: de Infoparkban csak leadták valahol. na de a remény hal meg utoljára.
amíg van esély, hogy meglegyen, addig ne add fel. -
Kazimír
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó reggelt Neked is! Egy kicsit megkeverted, de a poén jó..

Tim82: A pf élt/él/élni fog..

-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Alapvetően ilyen
Azon túl pedig a bőréért vadásszák, nagyon lusta állat, és ha veszélyt érez éles bugyburuggy hangot hallat.. azt hiszem. De egyesek szerint teljesen másmilyen..
Tim82: Olyan bizony
Látom te is találkoztál már vele 
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A pézsmafácán a neked való..

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem. Nem mehetsz bele.

Inkább csak ökörködnénk itt politikailag többé-kevésbé korrekten. Ha lehet.

-
venember83
nagyúr
Látom válaszra nem méltattok, oké. Remélem ugyanakkor, hogy a "körítés" prezentálása után hozzá fogunk tudni szólni. Ugyanis ez az eljárás nagyon messze áll mindenféle igazságtól. Befejeztem.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
-
Flow
senior tag
Hogy kicsit offoljak is: megmenekült a bonsai-om, pedig a multkori "fodrászkodásom" eléggé megsínylette szegényke... De csak tesztelni akartam, mennyire erős!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vajon Jánoska feliratokért hány ember röpült volna
mindegy befejeztem -
bolondember
MODERÁTOR
Akkor most, mint mittoménmi, hadd kérjek meg mindenkit - hagyjuk ezt abba, szvsz éppen elég sok emberben/embernek okozott lelkitörést ez az egész, hagyjuk kicsit.
Az egészet.
Így is elég szar szvsz elég sokunknak.

-
7
addikt
Lehetőleg ne didymanre zúdítsuk rá azt, amit gondolunk. Normálisan kért meg, megindokolta, bővebb kifejtést is ígért. Ráérünk akkor gondolkodni ezen, ha tényleg kapunk érdemleges információt, s eldönteni, ki ért egyet vele és ki nem.
-
válasz
didyman
üzenetére
Ez hogy műkszik, először a tettek aztán meg ki van hozzá találva valami frankó kis körítés?
. Miért nem lehet ezeket párhuzamba hozni?így eléggé gázosnak tűnik, főleg ismerve NG-t, asszem ha valaki kiérdemel egy moderátori rangot akkor Ő az, de ez csak az én kicsi véleményem -
didyman
őstag
Kérlek Titeket, hogy ne menjetek bele egyoldalú és megalapozatlan véleményértekezésbe. Moderáció történt, melyről hamarosan minden érintett tájékoztatást fog kapni a nyilvános útvonalon is. Az előzményeket olvasva azt hiszem, senkit nem érhetett váratlanul, hogy egy ilyen esemény nem fog válasz nélkül maradni.
-
válasz
venember83
üzenetére
bezony
-
7
addikt
Aztapicsa. Bolond most hívta fel a figyelmemet ng2-re. Ez a tegnapi nap eredménye?
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ráadásul az OT is minnyá betelik.
-
7
addikt
Húdelemaradtam, gyermekeim. Flow HG, Montinak meg nincs meg a Ferdítő rangja?

-
venember83
nagyúr
Jobb reggelt!
Történt valami?
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ló leggelt...
... a léten, fliss, halmatos füvet.
-
Jóreggelt Huszárok!!!

-
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aha, érdekes, ha antiszemita dolgokról van szó, minden szál Vaskézhez vezet. Már megint!
Kezd már nagyon elegem lenni az állandó rasszista megnyilvánulásaiból, tehát szóljatok neki, hogy ha mégegyszer csak egy szót is meglátok azonnal kérdés és minden figyelmeztetés nélkül repül!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hajrá