Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
még mindig angol büntető házit irok, kurvanagy élmény.
Amugy visszajolvastam. Most pedig jön a vacsitime, én natur csirkemellfilét zabálok 'maj rizzsel, muterék valami zuttyot is épitettek hozzá. Szóval fincsi a vacsi, holnap átjön anyám uj cégtársa és átdumáljuk az online projektet, mit hogy hova, mér
. Több bele a vaj (vagymi, baj), mint ahogy láttam elöször, Szarból épitünk várat, de tényleg. Ebböl a szellemoldalból kell csinálnom 1,5 de legmaxabb 2 hónap mulva egy élő jó honlapot.
még szerencse hogy van 1-2 ember akikre épithetek, szóval a programozás része egészen biztos Vladra vár, már csak a desginre és az arculatra kell egy jó ember.
Most ezt keresem hevesen.
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Több bele a vaj (vagymi, baj), mint ahogy láttam elöször,
még szerencse hogy van 1-2 ember akikre épithetek, szóval a programozás része egészen biztos Vladra vár, már csak a desginre és az arculatra kell egy jó ember.