Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hiába no - mindig tudtam, hogy Süsü egy fejébe sok ész szorult

"Liftmentesség fél egészség !" - ezzel nagyon beletrafáltál... Jómagam a 8. emeleten élvezi a kilátást, minden nap lifttel utazgatom szerény hajlékom és az utca között ( bár egyesek szerint van gyorsabb lefelé vezető út is, de mivel eddig egyikük sem volt hajlandó a módszer hitelességét bizonyítani, ezért még azt nem próbáltam
) és meg kell mondjam, mióta ideköltöztünk ( cirka 11-12 éve ) azóta ha lépcsővel találkozom, mindig csúfos fújtatás-szuszogás lesz a vége... 
Nem, nem a súlyommal van gond, a magásságom nem megfelelő...

Whaskes: 32 nap? Akkor ha jól számolom január 15-i vagy? Én 11-én eszméltem először arra, hogy valakik valamit csúfosul elqrtak

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és meg kell mondjam, mióta ideköltöztünk ( cirka 11-12 éve ) azóta ha lépcsővel találkozom, mindig csúfos fújtatás-szuszogás lesz a vége...