Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
...látnotok kellett volna a nagydarab vízszerelőt, 7 kilós fuxxal a nyakába, meg betörő képével, ahogy elérzékenyült a fiókák láttán.
Háháháhááááá!!!!

Ez jó! Nagy tiszteletem a hőstettért!
Tegnap láttam a Móriczon hat 16 körüli ..csát ahogy szétrebbentek egy kis fekete bogár közeledtére. Aztán az egyik összeszedte a bátorságát és kíméletlenül a világ dühével az arcán összetaposta a koszos-büdös vietnámi strandpapucsával a ''szörnyeteget''. ...én meg mantráztam ezerrel.
Legszívesebben mondtam volna neki egy cifrát, de még én lettem volna a hülye szatír!
Á, honnan is értenék...
-
Eastman
addikt
...viszont nekem lett egy tücsköm. Itt hegedül bent a szobában ezerrel.

Érdekes lesz az éjszakánk.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Julian Beeverről hallottatok már? Én most találkoztam először a nevével és a műveivel:![[kép] [kép]](http://www.openmusic.ru/gallery-crazy/0023-1julian_beever/0023-1julian_beever_12.jpg)
[link]
-
Eastman
addikt
Aprópénz témában:
Volt egy kollegám aki felmondott annó a cégnél ahol dolgoztunk. A főnököm nagyon ideges lett, mert épp' szezon közepén voltunk és rengeteg bevállalt munka várt ránk. Elkezdte (a főnök) felhánytorgatni a régi dolgokat és ettől meglehetősen feszült lett a légkör. Kitalálta, hogy tartozik a cégnek 30k -val.
''Jó!'' -mondta a kollegám és másnap elment a MNB-hoz és vásárolt 30000 db egyforintost. Összeöntötte egy zsákba és odaszexuálta másnap reggel a küszöbre. A főnököm és a családja egy hónapig rollnizta az inggombokat, mert csak úgy vették vissza.
...és persze végig a srácra gondoltak nagyon sok szeretettel. -
Eastman
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha minden összejön júli 2-án kezdek Budán a Gellért tér és a Móricz Zs. körtér között egy kis szalonban. Csendes zöldövezetben, de mégis közel mindenhez.
MOD: Grat neked is Holló!
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Helló mindenki!
Sikerült ma a gyógymasszőrvizsgám, méghozzá nem is akárhogyan!
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Autós kamera eladó
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest