Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem látszott demagógnak az ex-politikus.
Összeesküvés-elmélet eszembe sem jutott Moore filmjét nézve. -
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nem akartam vele semmit, csak valahogy megragadták a figyelmemet az idős ember szavai. Gondoltam, leírom őket.
Ne általánosítsunk, az élet, mint létezési alap személytelen folyamat. Az élet bajosan lesz velem igazságtalan.
Ami valódi dolog lehet, hogy jó sokszor fogok pofára esni. De ezzel semmi gond nincs. Jelentéktelen. -
''Szerintem a demokrácia a legforradalmibb dolog a világon. Messze forradalmibb, mint a szocializmis vagy bármi más. Mert ha hatalmad van, használod, hogy megteremtsd a közösséged szükségletét. És ez a választási lehetőség. Mert erről beszélünk, a választás lehetőségéről. Szabadságról szól a választásban. Ha ennek anyagiakkal szabnak gátat, a szabad választást veszik el.
Igen, mert az eladósodott ember reménytelenné válik. Egy reménytelen ember pedig nem szavaz. Persze mondhatja, hogy megtehetik, de ha épp a szegények Nagy Britanniában, az Államokban, a sarkukra állva olyanokra szavaznának, akik az érdekeiket képviselik, az lenne az igazi demokratikus forradalom. De nem akarják, hogy ez megtörténjen, ezért tartják az embereket pesszimizmusban. Szerintem két útja van az emberek irányításának: a megfélemlítés, és a demoralizálás. Tanult, egészséges, és öntudatos nemzetet nehéz kormányozni. És szerintem néhányak elemi gondolkodása, ''Nem akarunk, tanult, egészséges és öntudatos embereket, mert őket nehéz irányítani. A Föld lakosságának 1%-áé a Föld vagyonának 80%-a. Csoda, hogy ezt az emberek tűrik. De szegények, demoralizáltak, meg vannak félemlítve. Ezért azt gondolják, jobb a parancsokat követni és bízni a jövőben.''
Tony Benn, angol ex-képviselő.
Ui. : Most néztem meg Michael Moore dokumentumfilmjét az amerikai egészségbiztosításról. -
- xné vagyok.
- Farkas Zoltán, hibabejelentés.
- Varga Zoltán? Nem értem.
- Farkas Zoltán.
- Varga?
- Nem, Farkas.
- Lebetűzné?
- F, mint Farkas, A, mint arkas.
- F, farkas?
- Igen.
- Nem értem. Van ilyen név?
Én most már sírva röhögök... -

- Tudja, a mobilszámát? Tudja?
- Nem. A vejem telefonjáról beszélek.

Szerk.: - Kiment a közvilágítás az utcában.
- Melyik város?
- Nyíregyháza.
- Felírom a hibát. De házakban is kiment az áram. Előbb odamennek ki a kollégák.
- Ne, mondja. Nincs áram a házakban.
- Bizony. Egész utcasoron kiment az áram.
- Ilyen szörnyűség történt.
- Igen.
[Szerkesztve] -
-
Izé, első körben a zömét szeretném lepasszolni, vagyis 1000db 2 forintost, és 640db 5 forintost.
Gondosan átszámoltam és 100 forintonként becsomagoltam őket...
kicsit állat vagyok, tudom...
Szerk: A család körberöhögött, mikor ''kivonszoltam'' a zacskót a konyhamérleghez...
[Szerkesztve] -
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ööö, és ha azt mondanám, hogy eme összeget, szeretném befizetni a bankszámlámra??

Nem mutatnának ajtót?? De nem is mutathatnak ajtót, mert tudtommal az aprópénz is érvényes, törvényes magyar valuta. Na. Ugye. -
Ha az embernek van egy nagy zacskónyi aprópénze, 1, 2, 5 forintosok. Hol tudja őket beváltani? Bankban nem néznének hülyének, ha ezzel a 8 kilónyi (lemértem) erős valutával bemennék?
-
-
Oké, valaki mondja meg, hogy a Motorola készülékei, az alsó kategóriások is, hívás alatt mutatják a hívás idejét, mint ahogy teszik a Sony Ericsson modelljei? De nem teszi a régi Nokiám...
Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Elektromos autók - motorok
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ejnye, a smucig banda.