- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen offos postokkal megsértem az aurádat. Sajnálom. Abba is hagyom. Meek aludni.
mod: visszagondolva a régi dolgok mindig kisebbnek tűnnek. Egy év múlva röhögni fogok, hogy érettségi milyen kis pöcs cucc volt. Most nem. Tiszta ideg vagyok, melelsleg a tanárok igen szivatós hangulatba vannak, és ez mégrosszab. Amúgy meg nem vizsga, ahol ha kidobnak, majd jövök máskor. Kicsit más, asszem ezt nem kell magyaráznom. De mondom, nem gondoltam volna, hogy probléma lesz a postjaimmal, tényleg sajnálom, hogy kiábrándítottalak az eddigi világnézetedből.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest