Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Azért kérdezem, mert pár hete mikor lementünk Gárdonyba osztálytársakkal, volt szerencsém vezetni egy Opel omegát. Namost indulok, egyesbe be, engedem a kuplungot, áll egyhelyben a kocsi. Azt hittem nem tettem be. Kivesz, berak ismét, emelem a lábam, nagy nehezen elindul. Namost az lehet csak számomra, de nagyon fent fogott, osztálytársam meg azt mondta, hogy az a jó. Én nem tudom elhinni (emlékezni meg már nem emlékszek rá, hogy mi volt, ha egyeltalán oktatták, rég volt már) hogy annyira fent kell, hogy fogjon, jóformán az első negyedben fogott csak (benyomástól számítva)
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest