Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mi volt? Lemaradtam? Hazaértem, ettem, söröztem, bámultam a szobámban a plafont; közben a világban lövöldözés volt, túszejtés, emberek megsérültek, haltak is.
Itt magyarországon meg egy részeg faszi bement a bankba, kért egy kis pénzt, aztán meghalt.
Én mikor fogok már bankot rabolni? Vagy robbantani? Vagy menjek el rulettezni? Ott is a golyón múlik minden. Pedig nincsenek nagy igényeim. Egy ház a Testvérhegyen[link], egy új M3-as bimmer[link], egy pici nyaraló Mallorcán[link], egy motorcsónak[link], egy jetski[link], egy borospince Tihanyban[link], és 3 saját különbejáratú luxuskurva[link]. Hát olyan nagy kérés ez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest