Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz #94931849 #2125 üzenetére

Igen

Ezek szerint nem értetted meg a lényeget, vagy nem ismered a viccet. Tehát:
    Vonaton utazik egy idős néni, mellette egy fiatal anyuka ölében egy 3 éves gyerekkel. A gyerek folyamatosan rugdossa a nénit. Egy darabig így megy, mikor a néni szól hogy legyen már olyan kedves szóljon rá a gyerekére, mert fáj hogy rugdos. Az anyuka azt mondja, hogy nem szólok rá, hagy csináljon a gyerek amit jól esik, mi a férjemmel szabad szellemben neveljük a gyerekünket. Ekkor a szemben ülő punk feláll, szétkeni a rágót az anyuka homlokán, és azt mondja, hogy ''Tudod b.meg engem is szabad szellemben neveltek'', majd jelez, és leszáll.

Így már érthető a történet? Vagy csak mindenáron bele akartad látni hogy én nem szeretem a punkokat, és biztos ez a sztori is a punk utálatról szól?

Manapság olyan nem nagyon van hogy csak kicsit nevelnek valakit. Vagy igen, vagy nem. És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.

Aktív témák