Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
-
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jelen. 11. osztály és 1 alkalommal akart megszopatni az angoltanárom, de elintéztem hogy legyen másik.
Az irodalomtanár meg mostanában változó kedvű, 3-as lettem belőle. Amúgy nem vágom ezt a napi 8 óra tanulást, ebben az évben jó ha összesen tanultam annyit.
Jó, nem valami nagyonkirály az átlagom - sulihoz képest jó, osztályátlaghoz képest közepes, de elmegy és évvégére simán ki tudom javítani. Meg is őrülnék ha a délutánaim a barátok helyett állandó tanulással telnének. -
-
NoLF
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
nem is igazán akarom. az a lényeg, hogy én tudom hogy mi a helyzet
egyébként most itt áll mögöttem a srác, hát egy 5 centivel alacsonyabb, és csak a hasa hatalmas, úgyhogy sztem ha nagyon akarnám el tudnám picsázni... node minek? eljött ide a bnőjével melózni, egy lakásban kell lakjunk.. nem fogk a nőjéhez nyúlni, több okból sem. -
NoLF
veterán
nah mindenki bealudt?
-
VladimirR
nagyúr
ha minden jol megy, nem fogom latni (nem nezek tv-t)
NoLF: az akarom miert van alahuzva? akaratod ellenere fogod legyozni? esetleg o fog kenyszeriteni?
- gyozz le, te magyar kocsog!
- naaa....nem akarooom....
p.s.: ;p
szerk.: egyebkent Foglalt nev nem erti, nincs meg hozza a szukseges szellemi hattere
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
''Beckstein törvényjavaslata szerint csak azok kerülnének börtönbe, akik a videojátékokban emberforma ellenségeket gyilkolnak, így a Super Mario-rajongóknak nincs mitől tartaniuk, a quakerek viszont kezdhetik bizonygatni, hogy Anarki inkább néz ki ufónak, mint nőnek. Soldiers of Fortune, Counterstrike, Call of Duty, Medal of Honor: életfogytiglan.''
omfg - rotflcopter -
Integra
titán
gyökérlista

[link] -
Integra
titán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én speciel a csajokat hajkurásztam, jobban mozgatott mint hogy egy iskola hány évből áll

egyébként nem tudom osztani teljesen ezt, mert igenis be lehet jutni cégekhez a semmiből kapcsolat nélkül is. én a legjobb helyeimre mind így jutottam be, önerőből, több száz ember közül. -
Foglalt név
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jó sztori és van is benne igazság. Én mondjuk eleve máshogy állok ezekhez a dolgokhoz, kicsit mindig is zakkant voltam, mikor ált. suliban oltás volt, mindig én mentem elsőnek, mert különben nyafogás volt. Ha valakinek baja volt, akkor odamentem a tanári ajtajához, ami másoknak a bifröszt, nekem meg egy sima ajtó és bekopogtam. A kézzelfogható dolgokban mindig is racionális és gyakorlatias voltam. Óvodában játszottam és a kis fülem sem akart iskolába menni, mert ott tanulni kell. Általános 6. osztályában azt mondták menjek el gimibe, elmentem. Első 6 osztályosként, mindenki pátyolgatni akarta a kis hetedikeseket. Aztán 2. héten behívták a szüleim és megkérték őket, hogy ne moleszáljam a végzős lányokat, pedig én csak barátkoztam. Azt is eldöntöttem, hamár ilyen láma a felvételi rendszer, akkor vagy nyerek egy oktv-t vagy írok egy fullos felvételit és 2 délelött alatt elrendezem azt, amivel más 6-ig szórakozik. Aztán felvettek az egyetemre és első alkalommal szarul esett, mikor úgy vágtak ki, hogy tudtam az anyagot, aztán rájöttem, hogy ilyen az élet, másnak is lehet szar napja, meg ő is csak ember. Világéletemben úgy voltam vele, ha véleményem volt, azt elmondtam, ebből a sok nyuszinak mindig az jön le, hogy nagy a pofám. Ami persze jó, ha valamit el kell intézni, csak nehogy magam mögé nézzek, mikor másért prédikálok, mert addigra a föld nyelte el őket. Ezt is megszoktam meg azt is, hogy jellemzően utálnak az emberek, mert nem köntörfalazok, hanem kimondom, amit gondolok. Mivel jellemzően nem is látom szarul a dolgokat, ütni is szokott, mert mint tudjuk, az igazság az ami fáj és kevesen vannak annyira értelmesek, hogy a kritikát megfontolják, inkább megsértődnek rajta. Lehet, hogy sosem lesz normális állásom, de nem büdös a munka és ha lapátolnom kell, azt is megcsinálom, nekem ennyit megér, hogy reggel tükörbe tudjak nézni.
Viszont, hogy reggel legyen is kedvem tükörbe nézni, most elvánszorgok az ágyig. Jó éjt mindenkinek! -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
annyi pozitív van azért benne, már ha te képes vagy így hozzá állni, hogy megtanulsz logikusan és önállóan gondolkodni, ha nem tudsz valamit, tudni fogod melyik könyvet vedd le a polcról..
-
NoLF
veterán
jó estét! nem fáj a lábam, jó nap volt ma, jattot nem osztottak mert nem volt benn a főnökcsaj aki számolni és osztani szokta, ma jött új kollegina, olasz felszolgálólány (felszolgáló LESZ, most még tanítani kell) de a barátjával együtt jött, úgyhogy nem, nem dugom meg. amúgy nem rossz csaj, de nekem elveim is vannak, és a barátja pedig nagyobb nálam, úgyhogy semmiképp

söröm itthon nincs, de a kocsmában bevertünk egyet mert 11 előtt sikerüólt végezni, jee!
holnap pedig half day off
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ovodában mindig néztük a kerítésen át a nagy iskolásokat, és el sem tudtuk képzelni hogy milyen nagy dolog is ott tanulni. Megtanultuk a számokat 1-től 10-ig. Az ovodások meg kis pisisek voltak, és utáltuk hogy nekik még semmi gondjuk, mi meg szorozhatunk meg oszthatunk. Általánosban a középsuli nagy misztikumnak tűnt, és az oda való felvétel mindennél fontosabb volt, nagyon féltünk tőle, de aztán végülis egész lazán meglett. Középsuliban kinyílik az ember csipája, de azért fosik a dogáktól, főleg ha nem előre bejelentett röpdoga. Felelni meg kész rettegés szóban. Hogy visszakívántuk az általánost, ahol a matekban még csak számokkal dolgoztunk, itt meg fele szám, fele betű. Aztán jött az érettségi, meg a felvételi, és a pontokat számolgattuk, meg nem tudtuk hova kapjuk a fejünket, dogák, érettségi, szalagavató, félévzáró dogák, még szerelmesek is voltunk tán. A tanárokat már kiismertük, de nem szerettük meg őket. Az érettségitől úgy féltünk mint ördög a szenteltvíztől, és el sem tudtuk képzelni, hogy majd a nagy egyetemen mi lesz, ahol nem tanítanak, hanem előadnak. Aztán megvolt az érettségi, úgy elment mint a sicc, már az eredményhirdetésen röhögtünk az egészen. Felvételin izzadtunk ezerrel. Meglett. Elkezdtük, aztán 3-4 hónap után nagyon izzadtunk egy-egy ZH-nál, pedig jó előre tudtuk hogy lesz, készülni is volt rá idő, de hát annyi buli van mindenhol, hogy nehogymá'. Aztán a második pót-ZH-n jutott eszünkbe, hogy hogy fostunk az általánosba menésnél, meg a gimibe felvételinél, meg érettséginél, ahol még számok is voltak a matekban, itt meg csupa betűből áll az egész, és az egész nevetségesen gyerekesnek tűnik visszafelé nézve. Aztán megkapjuk a diplománkat, és a jobb fej tanárokkal egy kellemes kiskocsmában sztorizgatunk az eltelt évekről, és hogy mennyit görcsöltünk a piti kis dolgainkon. Aztán elkezdünk állásinterjúkra rohangálni; diplomával a zsebében az ember nagy mellénnyel megy oda, de kiszórják jópárszor. És akkor jön rá az ember, hogy ha nem a Kovács Józsival járt volna ovodába, akkor a büdös életben nem kerülhetett volna be a céghez a faterjához a Pista bácsihoz asszisztensnek havi 320 bruttó kezdővel. És az embert megelégedettség tölti el, hogy megérte.
Részben kitalált történet! -
troland26
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
hát ,nem tudom nekem nem volt bajom a tanáraimmal a nagy többség nem volt szemét
még az oszifőm se aki megvágott tesiből én voltam a fa.z ezt onnan is tudom ,hogy amikor nagyon rezgett a léc rögtön tudtam tanulni és jöttek is az eredmények . Eszembe jutott egy dolog pár hete voltam a barátaimnál (ahol csecsemő van) egyszer csak be dugtak az orrába egy műszert és el kezdték szívni az orrából a váladékot . Na pár nap múlva kérdeztem anyámat hogy nekem volt -e ilyen gépem ő meg nézett rám furcsán és mégis életben vagyok .A lényeg mindennek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak. Valami hasonlót látok a mai világba
Race :azóta már tudom
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
kicsit el Farenheit-et nézni.
Foglalt név: földre vissza pls, nem látszik az orrod. amúgy BME-re óhajtok menni
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szódoga egy dolog, nem tudom hova készülsz, hogy kell a töri meg a magyar, de ha a szódogától feláll a szőr a hátadon, akkor a római jog elött szerezz egy kötelet
Még műszakin is volt olyan tárgy, ahol kb. 500 oldalt kellett kb. betűre tudni. De pl. egy orvosin a latin nevek csodáját sem kell gondolom ecsetelnem. Itt meg tudni kell 50 szót? Vagy a leggyakoribb igék 3 alakját 
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Elárulom neked, hogy ez nálunk sem volt másképp. Volt 1-2 tanár, a többit meg annak csúfolták. És? Ami érdekelt, annak utána olvastam. Ha tudtam, hogy bármit írok 2est kapok rá, akkor mit görcsöljek rajta. Ezt nem fogod fel, hogy olyan véresen komolyan veszi mindenki, mintha nem is tudom mi lenne. Ilyen kis menedzserpalánták járnak az iskolába, tele tetoválva, hogy én, én, én. Nem voltam tesiből 5-ös és hova sz*rjak? Kaptam egy egyest? Megéltem, megkaptam a jussom tanultam belőle vagy nem. De nem szedtem nyugtatót, meg ittam kávét. Egyszerűen nevetséges. Kicsit eltolódott a világ és nem érzem, hogy a jó irányba.
40 évvel ezelött 14 évesen már javában kint dolgoztál volna a földeken, nem a jajj milyen lesz a dolim kérdés járt volna a fejedben. Mégsem stresszeltél volna ennyit. Nem azt mondták volna, hogy ejnye-bejnye, vagy elvették volna a mobilod, hanem olyan hurkásra verik a segged, hogy 2 napig nem tudsz leülni és mégsem volt senkinek lelkitörése. Fura, nem? -
troland26
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
hát én nem is akartam addig lefeküdni míg meg nem tudom

-
Foglalt név
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szerintem itt alapjaiban tévedsz a nevesebb egyetemeken még van valamilyen szintű oktatás. Persze ez az ''elit'', mert diplomát ma már mindenki kap...
Szó sincs itt lexikális tudásról. Semmilyen tudás nincs. Az emberek azt hiszik az észt a papírhoz kapják és azt próbálják megszerezni, hogy érvényesüljenek...
Ja a Viki eljött
Már nem tudom ki kérdezte 
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061201/popcorn_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
nekem bele fog számitani töri is, magyar is. Tudok olyan suliról, ahol oktatnak programozást
Felvételi, mint olyan, nekünk nem lesz, csak érettésgi pontszám.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Számtechet nem tanulsz sehol, mert ilyen nincs. Office-t ha tudod, akkor mindent tudsz. A BME infos karán sem ismerek olyat, aki valóban tudná kezelni a word-öt

Töri nekem pl. nem számított a pontszámban, aki sík azt meg nem veszik fel, mert felvételin is sík lesz, szóval nem lesz max pontja(főleg 4,6-al). Azt a sírást is ismerem, hogy nem vesznek fel senkit sehova. Érdekes tölünk mindenki bekerült, kivéve, aki nem adta be a jelentkezést. Persze nem biztos, hogy az első helyre(én sem), de van ilyen. -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
megesik az ilyen baleset
Nálam is érdekes lesz a félévi, 5ösök, 4esek, meg 1db 2es 
-
burgatshow
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
A baráti társaságommal járok el inni már lassan 2 éve. Mi is ''csak'' 16 évesen kezdtük el az ilyen kijárogatást.
Ami pedig a streszt illeti 2:
Ne vedd sértésnek, de lehet, hogy a te idődben még tanítottak is valamit a tanárok (mert azok tanárok voltak!!
), de manapság, ha tudni akarsz valamit, gyakorlatilag teljesen egyedül kell utánanézned, megtanulnod, megcsinálnod. És ez a baj!
Gondolod, hogy ennyit ''sírna'' a szám, ha csak házit kéne írnom meg megtanulnom 2 oldalt? Természetesen az érettségitől függetlenül...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
öngyújtója van... vagy ha nem neki, kér mástól

holnap meg letitkosítom a wlanomat.
most meg jó éjszakát, mert nem vettetek meghívót. -
EQMontoya
veterán
Nem azt mondom, h mindenkinek nagyon sügérnek kell lenni mindenből a szakmáját kivéve. De a mostani oktatási rendszer az érettségi előtt soha nem követel meg átfogó tudást semmiből, csak az éppen feladott anyag megtanulásából. Én pl képtelen vagyok szavakat tanulni. Nem tud mindenki magolni. Angolból mindig 4es voltam, elsőre lett nyelvvizsgám, nem is gagyi. De nem 2 ember bukott meg simán, és szinte csak 5öse volt. Matematika oktatás arról szól, h az adott anyagot mennyire tudod... ez is minden, csak nem használható tudás. Ha elmegyek versenyre, akkor mit képzelek, h nem vagyok ott órán. (mondjuk azért elmegyek.) Eredmény: ami az egyetemről frissen szabadult diplomások 1 részénél is megfigyelhető, képeztünk egy adag embert, akinek van (általában) nagy mennyiségü lexikális tudás a fejében, és kurvára nem tudja használni semmire. Ez biztos, hogy a helyes út?

-
supesz
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
na itt kellene elgondolkodni, hogy merre továb: mert az amerikai módszer nem kezdem újra az hogy mindenki egy valamit tud de azt nagyon. aztán a lexikális tudás meg nulla és erre húzza a világot is. el kell dönteni ki mennyit képes felfogni. aki nagyon okos az amellett hogy van vmi speckó tulajdonsága 4.75 re megtanulja a többit is. ettől lesz valaki eminens. legalább is eddig így volt. az új oktatási rend majd átszab mindenkit. tanár diákot. nem most ez csak az út eleje...
-
Loretto
veterán
Beléd is
Amúgy a Sorted c. film valahol felcsigázott erre
Jól esett no a sör
Martinit már nem akartam, mert a hölgyemény nem birt volna ülni, szegényem az egy sörtől is kicsit csiccs, bár megvolt az oka...
Dehogy mitől fáj szinte az összes jobb oldali bordám reggel óta, arra még nem jöttem rá.
sanyixXx: 25 évesen kicsit égne a fejem
Szóval csak a régi szép emlékek.
Mod.: azt hiszem életem első finn nyelvű filmjét fogom megtekinetni, persze felirattal: [link] -
EQMontoya
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Igen. Ez igy szép és jó. Csipkerózsika is felébredt egyszer. Mondd, szted hol kellene megtanulnom pl a számtechet? mert suliban oktatnak office-t. Yeah! Sokra megyek vele
Töridolgozat nem azért érdekel, mert annyira érdekel a töri, hanem azért, mert bizony beleszámit a pontszámba. A mai rendszer ott van elbaszva, h azoknak kedvez a leginkább, akik semmiből nem kiemelkedőek, hanem mindenből átlagosan jók (4.6-al 5ös). Azt se tudja, mit akar csinálni, de Őt fogják felvenni mindenhova, ahova akar menni, mert max pontja lesz. -
VoDaFoNe
aktív tag
na viszlát menni kell aludni!
további szép estét! -
Loretto
veterán
Végre két hét után lecsúszott két korsó jó pécsi sör. Már vártam, hogy ne szedjek gyógyszert (nem mintha hatott volna
).
Foglalt név: nálam is ez volt. Suli vége, haza, ebéd, majd edzés (heti 5-6 + mérkőzések), este pihi. Néha minimális tanulás témazárók előtt. Ennyi. -
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én nem kávézom, nem iszok, nem drogozok, nem cigizek. Na jó, a nőket nem vetem meg.
Az elkeserítő az, hogy nálunk ez 16-7 évesen kezdődött, ma ahogy mondod már a 12 sem ritka.
Én nem gyenge gimibe jártam és nem vagyok egy agytröszt, de házi íráson kivül nem sok mindent kellett tanulni. Ez ilyen kamu szöveg és vagy szülői nyomás, hogy egy 1x éves gyerek általános meg közép iskolában este 8-ig tanul. Mit könyörgöm? Azt a 2 oldalt?
Ezt meg aztán főleg nem adod be nekem, hogy az normális, hogy egy hasonló korú gyerek stersszel. Mitől könyörgöm?
Jó olyan van, hogy nevelő célzattal beírnak az ellenörzőbe és húzod füled-farkad, de ma szerintem nem ez a jellemző, mert egy ilyenért szemközt röhögik a tanerőt, közben meg nyugtatót szednek.
Szánalmas komolyan.
Tudom mindenki a saját problémáját éli meg a leghatalmasabbnak, de azért visszagondolva a náthát sem érdekelte 14/18 évesen, hogy holnap lesz-e töriből dolgozat, inkább az izgatott, hogy megtudjuk-e ragasztani a biciklibelsőt/eljön-e este a Viki a bálba. Aztán persze este bevillant, hogy holnap mintha lenne valami, de se mobil, se internet nem volt. Úgyhogy a remény hal meg alapon aludtam egy egészségeset, aztán másnap persze ment az izgulás, meg a szünetben tanulás, de nézze meg a világ felnőttem, talán idegbeteg sem leszek, nem élek gyógyszeren és talán lassan meglesz a második diplomám.
Látom közben írtatok, szóval aki hülye, halljon meg én is volt, hogy utolsó este olvastam el a csongor és tündét, de ez kell. Nekem élmény marad, nem mindennapi megszokás
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Thom: akkor ezt megszívtuk! ... mért nem lehet agypumpa éssatöbbi? az sokkal találóbb lenne
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
igazán kaphatott volna egy alcímet a topic

-
Thrawn
félisten
Jó éjt evribájjeee!
NoLF-nak meg üdv, és a szokásos kérdések
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
fűfű tralala és tututu... na igen sajnos gödöllőn ez télleg így megy....

Montoya: ne reménykedj!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Kis huncut! Az én agyamat el nem szívod!
Különben én már VladimiR-é vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EQMontoya: Igen, az informatika itt is autodidakta, kreszem hál' égnek már egy fél éve nincsen.
Matekkal sincs különösebb gondom, sőt nem járok sehova. Itthon szépen mindent. Pascal, matek, nyelv, miegymás... 
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
én is szoktam kávézni, és még 18 se vagyok (jó, az a pár hónap). Ilyen balesetek errefelé is megesnek, h nem aludtam egész nap, mert mondjuk ember tragédiája memoritert kellett tanulni (röpke pár100 sor). És még érettségire sem anyag. Számtek oktatás autodidakta, ha érettségizni akarsz, tanulod otthon. Emellett kresz, különféle matek szakkörök, és heti 3x óra.
Voda: nincs még csucsutime?
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
jóéjt mindenkinek
mert ilyent még nem linkletem: [link] -
burgatshow
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Már lassan egy éve kávézom. Nem kell sajnálni, nem kell szerintem meglepődni. Inkább kávézom, mint dohányzom és tudod igazából nem is ez a meglepő és elszomorító hanem az, amikor egy péntek esti baráti sörözésből hazafelé tartasz a haverokkal szembe meg jönnek a 12-14 éves fiúk és lányok cigivel és Jim Beam-mel a kezükben...
Akkor gondoljuk át mégegyszer a kávés szitut.
Ami pedig a stresszt illeti:
Sajnos rohadtul nem lehet leírni és jellemezni azt az oktatási rendszert, ami most jelenleg van. Ami a TV-ben, rádióban elhangzik, azt csak a fele. Alapvetően az a baj, hogy a követelmény nincs szinkronban a leadott anyaggal, így persze, hogy stresszelnek a szerencsétlen diákok, amikor sokkal többet követelnek mint amit leadnak.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy teljesen normális az a tény (és most magamból indulok ki), hogy egy gyereknek a 6-7-8 óra suli után hazaérkezve még 4-8!!!!? órát tanuljon a következő napra?
Azért a 8 órán el lehet gondolkodni!
P.S.: Ja és a 8 óra én voltam történelemből, nem pótoltam, nem felhalmoztam a tanulni valót, egyszerűen sokkal többet kellett tudni, mint ami a tankönyvben benne van. Ennyi.
Kérem kapcsojjja ki!
A nosztalgia kedvéért: Jobbra fel!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
úgy szintén mindenkinek!
-
EQMontoya
veterán
estét itt is.
-
KrAt
veterán
Szép estét itt

-
Integra
titán
ehh
-
Foglalt név
addikt
1 másodpercen múlt
De én voltam a gyorsabb 
-
Bash
őstag
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez.
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 36 [Ha egy kis melegségre vágysz]: [link]
OFF TOPIC 35: [link]
OFF TOPIC 34 [Szerverújraindulás miatt ideiglenesen nyitva]: [link]
OFF TOPIC 33 [Szerkesztve]: [link]
OFF TOPIC 32 [Aminek nem volt alcíme, és (na ugye!) nem is hiányzott]: [link]
OFF TOPIC 31 [Agyelszívás és Salivili hipput ...]: [link]
OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]: [link]
OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]: [link]
OFF TOPIC 28 [No Chat Plz]: [link]
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az irodalomtanár meg mostanában változó kedvű, 3-as lettem belőle. Amúgy nem vágom ezt a napi 8 óra tanulást, ebben az évben jó ha összesen tanultam annyit.
Jó, nem valami nagyonkirály az átlagom - sulihoz képest jó, osztályátlaghoz képest közepes, de elmegy és évvégére simán ki tudom javítani. Meg is őrülnék ha a délutánaim a barátok helyett állandó tanulással telnének.

még középsulis vagy vagy csak visszaemlékezel a régi szép időkre?
![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/crazy/071.gif)