Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Ma nem hánytam...
Köszönöm, köszönöm, nem kell virág! -
parandroid
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
A wördben vannak beépített sablonok. Két perc alatt össze lehet egyet dobni vele, még példákat is hoz.
p -
tildy
nagyúr
Headshotot, ha kérhetnék....

-
Cicero
őstag
Hi. Vagyok. Emlkészik rám valaki?

-
sanyixXx
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
elvileg van ilyen az mikroszoft offiszban, mint modern önéletrajz templateként. elvileg...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
semmi formalitás, vázlatos lófasz. Lásd: [link]
supesz: irtam privit.
mod2: total commander szarul kezel 2 ftp-t
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Valaki SOS-ben segítsen, holnapra egy amerikai típusú önéletrajzot kellene írnomés mivel a múltheti órán hiányoztam, amikor ezt vettük (főleg, hogy azzal a tanárral egy héten csak egyszer van óránk), totál nem vagyok képben.
Kérem, valaki segítsen. A guglival már kerestem, de az ilyen netes ''tételekkel'' meg tökömtudjamégmikben nem bízom!
Előre is köszi!
-
supesz
aktív tag
Egy darab számot keresek. Boney M - Daddy Cool slágerét! Igazából csak megakarom hallgatni és máris letörlöm, de kellene ez az egy szám mondjuk mp3-ban. Illetve mindegy milyen formátumban (zenei) mert úgyis letörölném azonnal. Nincs valakinek egy ismerőse, akinek van egy másik ismerőse, aki már látott olyat akinek van egy ilyen száma? És mindenkinek tudnia kell, hogy teljes szívemből utálom azt aki zenéket lop és másol és csal!
Szóval?
ui.:a jutubról már lekaptam, de értitek kellene 3-as mpében! -
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azért neonak egy kicsit nagyobb arca volt a filben... (igaz az első részben még nem), de próbálkozásnak elfogadom...

Lord zero: Akkor én nem vagyok gyenge: Nem nyelt a végtelen és féktelen rendszer... Megküzdöttem és és legyőztem a legyőzhetettlent... Magam maradtam. Nem váltam olyan rossz arcú csupa egyforma smisszé mint a többiwk...
ps: lehet tényleg én vagyok a kiválasztott???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Emlékeztem a jelszavamra, csak nem tudtam belépni vele (próbáltam vagy 5x). Utánna néztem a mailomat, és kaptam egy PH!-s hírlevelet (hozátesszem semmi ilyesmire nem vagyok feliratkozva...), hogy üdvözlünk a PH! fórumán, itt az automatikusan generált jelszavad, ezzel tudsz belépni... stbstb...
A mailban kapott jelszóval be tudtam lépni, és meg tudtam változtatni.
Megfejtené nekem ezt valaki? :-/
Tom: ne tessék hülyének nézni, nem vagyok az... (mé ha tékvandózól is)
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Miért kaptam (gondolom kaptunk) automatikusa új jelszót? Vagy 10 percig próbálkoztam, mire elovastam az e-mailjaimat.
Ja, ha valami mod arra járna, akkor töröljétek szegénykét..... A likesítés ma nem megy nekem :/ . Föccer_ nevű felhasználóról lenne szó
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát igen, csak én ritkán érek haza 3ra

Amúgy megvan a film, ha kell, irj privit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
Valaki kérdezte, hogy mit nem akarok ma, hogy tegnap paradicsomos babot ettem, desszertnek pedig madártejet.
Hát nem tudom, ma semmi bajom nem volt. Lehet, hogy az én gyomrom mindent bevesz?
Amúgy EQMontoya, én minden nap a gép előtt ebédelek 15-17 óra között, miután hazaértem a suliból!
-
BlacKSouL
addikt
Na annyit szövegeltetek itt a kíbordokról, hogy gondoltam nézek már én is magamnak valamit ehelyett a 7 éves dtk szerzet helyett, mikori eszmbe jutott, hogy van nekem fasza wireless Labtecem elfekvőben, aminek nem használtam csak az egerét, mert a billentyűzet folyamatos írásnál ki-kihagyott betűket. Akárhogy variáltam nem lett jobb. Pakolásztam összevissza a jeladót is, meg hozzá képest a klavit is, de ugyanúgy kínlódott. Úgyhogy kivágtam a szekrénybe, és előszedtem a PII-esem klaviját. Pedig kár érte, mert látszólag normális minőség, az anyagai is rendeben vannak, és olyan kellemes lapos. Nem annyira ultraflat, mint most divat, de a dtk-nak a fele, és sokkal csendesebb. Hja, használva még nem nagyon volt. Úgyhogy most beüzemeltem újra, de most egér nélkül, gondoltam hátha nem tudja együtt rendesen lekezelni a kettőt. Azért pofázok erről ennyit, mert zt a postot már a labtecről írom, és kíváncsi vagyok, hogy mennyit és hogyan hibázik megint ha ien.
De sajna azt kell látnom, hogy még mindig kínlódik itt-ott, és nem az egér zavart be neki. A pics@ba is már.
Nézhetek megint kábeldzsungelt okozó vackot sok pénzekért, ez meg újan és használatlanul itt fekszk majd újfent a polcon. Ilyenkor fel tudnék robbani... -
törölt tag
Cégnél selejtezés volt, amolyan szabad rablás féle, halomba egy csomó alkatrész azt visz mindenki amit akar.

Betaláltam egy 2200W s upst
, akksijai nem annyira jók, de végülis ingyér volt, és pár percet még így is működik.
Meg valami serverszekrénybe illő server is hozzámvándorolt, bővebb infom sajna még nincs, de dvd van benne
, meg valami standard atx lapszerűség a hátsó kivezetésekből itélve, meg atx táp, szóval fura egy szerzet, otthon prüferolom majd, csak vissza kell jönnöm kocsival mert ez az ups a maga 55kgjával elég drabális.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
-
EQMontoya
veterán
hmm 13:25kor gép előtt ebédelek, de rég volt ilyen...
-
-
Integra
titán
válasz
troland26
üzenetére
valóban nem olcsó, én egy éve vettem kb akkor asszem úgy 13ezerért, de van anyag benne.
és ezzel a műbőr támasszal hihetetlen kényelmes és ami a legfontosabb az maga a bill leütése, a pontosság és visszajelzés.
és ebben verhetetlen a klavi, szóval értem hogy hova megy ennyi pénz és egyáltalán nem sajnálom. még angolban is kiválóan használható. -
Integra
titán
válasz
troland26
üzenetére
tyűű, ezek szerint mégse védték le..
gyárthatna a többi gyártó is ilyet, mert akkor mehetne a verseny itt is és jönnének az egyre jobb klavik.
na nem mintha elégedettlen lennék a klavimmal
csak jöhetne a magyar végre, mert az ű betűt megszokni nem könnyű, meg az í-t sem..
ha teheted vegyél ilyet mint nekem van, nem bánod meg. hihetetlen kényelmes és jó dolgozni rajta, de hát te is tudod, ha nem hagyományos klavit vertél
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
mondjuk én natural kalvit használok, ezt meg más nem gyárt egyáltalán, szóval nem tudom megmondani hogy más gyártónak jó lenne e az ilyen klavija e vagy sem

valszeg az ms levédte így senki más nem fog ilyen klavit gyártani.
de messze ez a legjobb klavi ha 10 ujjal vakon gépelsz, semmi más nem közelíti meg -
supesz
aktív tag
Angolul tud valaki rendesen? 4 sort kellene lefordítani. nem túl bonyolult...
[link] -
bobsys
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt nemtudom, hogy milyen minőségű, de érdemes megnézni őket
az egereik azok jók abból megfordult pár a kezemben -
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább szánd rá a pénzt, és vegyél 1 enermax aurorát... már amennyiben nem vagy az a fajta, aki ököllel veri a billt, mikor lefraggelik.
ngabor2: a szépségért meg kell szenvedni
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
gyönyörűen néz ki az ujjam... a bal mutatóujjamon van 3 szemölcs. azokat írtom ezüst-nitráttal, párakötés alatt. az újabb adag AgNO3-hoz levettem a kötést... 3 sötétbarna/fekete folt

-
-
BlacKSouL
addikt
Na mi az, csak én szedek itt egyedül Béres-cseppet?

Akkor megyek én is a fenébe.. -
PazsitZ
addikt
ngabor2: Mit találtam iwiw-en?
[link] -
BlacKSouL
addikt
Történt valami?

Azon kívül hogy berúgtam a bejárati ajtón vagy fél liter húslevest...
Ha ilyen konstans hűtőgépbelső-közeli hőmérséklet van napközben is, akkor mindig kirakjuk a függőfolyosóra a kaja egy részét, annyival is kevésbé küzd a 25 éves Lehel***(*) hűtőnk.
Namost kimentem megnézni milyen az idő, és elgondolkodtam, amúgyis sötét van az ajtó előtt, és befelé jöttömben belerúgtam a fazékba, ami majdnem átesett a küszöbön, de inkább csak ledobta a fedőjét, és beköpött fél liter levest az előszobaszőnyegre, jó kis zsírdarabokkal egyetemben. És olyan zörgéssel, hogy a szembeházban kigyulladtak a vilanyok a hálószobákban. 10 percig törölgettem, de nem gondoltam, hogy ennyi levest képes magába szívni egy szőnyeg.
Bár tudom, a perzsa vízforgatós az különösen
más: érdekes, hogy a Hustler TV néha szélesvásznú filmet nyomat, olyan fura hosszúfejű emberek voltak rajta, de rájöttem, hogy van a tuneren átváltó
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nekem sima logitech deluxe bill-em van nagyon kényelmes és nem annyira hangos nincs rajta semmi extra gomb meg vagyok elégedve vele az ára pedig kb 3k szem neked való
előtte a4tech volt na az kb 6 hónapig bírta , előtte mek egy kolink bill de azt nagyon szerettem olyan volt mint a natural a microsoft-éktól roppant kényelmesen tudtam rajta gépelni
[Szerkesztve] -
nekem ugyanaz a billentyűzetem van 98 ősze óta. kicsit koszos, de teljesen jó...

teljesen környezetbarát vagyok, nem növelem a műanyag hulladékok mennyiségét...
-
Integra
titán
hááát, most hirtelen nem fogm tudni megmondani, talán az ms support tudja egyedül

vannak boltok amik árulnak ms hardvert vannak amik nem.
enyém is angol, már megszoktam, de azért visszaszoknék a magyarra, ígéret van hogy csinálnak belőle magyar klavit, de még mindig nagy a csönd, pedig karácsonyra ígérték... -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hm, passz.
nekem egy régi digital kalvim volt, gépeléshez, mai napig műxik, aztán váltottam natural klavira, és soha mást többet
szerintem van ilyen árért klavijuk, szerintem a kérdés, hogy mekkora zajt csapnak leütéskor..
talán saturn, hülyevagyok áruház és elektro vödör, ott sok kivan állítva és akkor verheted mindet picit, időigényes buli, de sajna jobb ötletem nincsen
-
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
háááát, szerintem csodákra ne számíts ennyi pénzért

-
-
Loretto
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Plus diszkontban lehetett kapni ~2000 forintért, azt a szép gumibillenytyűzetet. Halk, olcsó, nincs multimédia, csak erősebben kell kopogtatni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy az A4 technek volt egy nagyon halk billentyűzete kb 1500 forintért a Tescoban, az volt a SlimStartom előtt. -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
microsoft
bár nemtom hogy ilyen kategóriában van e klavijuk
[link]
[Szerkesztve] -
Tudom, h. van rá topik és nem is vág témába, de megkérdem:
Milyen billentyűzetet vegyek?
Elvárások:
- halk (a sokszor éjszakába nyúló fórumozás/MSN-beszélgetések miatt),
- nem túl drága (lehetőleg 5 k alatt),
- lehetőség szerint ne legyen teleaggatva multimédia-gombokkal. -
tiv83us
veterán
Gyenge a konkurencia nagyon...

A 2008-as lista elejet majd nezd meg kerlek...
Mar nagyon rajta vagyok, iPod dock-os WC-papir tarto, deszkaba gravirozott nev, sajat izlesre elokeszitett papir, kedvenc film az ajto kivetiton, hangtompito, kezkimelo markolat a budikefen, kedvenc illatosito...Minden a customer izlesere bizva.
Valoszinu a nyugati partrol fogok terjeszkedni folyamatosan Floridaig. Meg Te is jelentkezhetsz, bar mar a VIP listam majd' tele van...Talan meg szoritok neked helyet egy elit fulkenek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Volt itt szó Vénuszról, meg pentagrammáról, meg Dávidcsillagról, meg hogy az az összeolvadás, az újjászületés, és a férfi és a nő jelképe is, és az ereklyén, amiben az egyik darab Krisztus keresztszege volt, rajta a dns-ével, amit lehet klónozni, az egyik dombormű Hermészt és Aphroditét ábrázolta egyként összeolvadva, tehát ebből lett a Hermafrodita. Erre a csaj ledobta a török szigeten lévő görög templomban a ruháját, és az összeolvadás szellemében a dávidcsillag közepén dugtak.
Ha ez a magyarázat...? -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
errol jut eszembe:
ket pogacsa megy a sivatagban, mikor az egyik elkezd kiabalni, hogy orgazmus, orgazmus!
...
ismered?
p.s.: ;p -
válasz
parandroid
üzenetére
nem biztos az...
-anyu, anyu, b.sznak a kutyák!
-hagyd rájuk, kislányom.
-de fáj!
Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://img172.imageshack.us/img172/4798/hsoa4.jpg)

szólj a fejlesztőnek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img388.imageshack.us/img388/8060/lazaot2.gif)
)

Nézhetek megint kábeldzsungelt okozó vackot sok pénzekért, ez meg újan és használatlanul itt fekszk majd újfent a polcon. Ilyenkor fel tudnék robbani...