Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Janoska, hogy áll a feladatod? Nagyon alábbhagyott a lelkesedésed.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
hmm
Ez is 1 felfogás, akkor én nem értek a dagadt, szőrös nőkhöz... hála az égnek -
ngabor2
nagyúr
megyek pogácsát dagasztani. tudom, hogy senkit nem érdekel, de ez is off

-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
az még haggyán
Viszont mondtam már, h a koordinátageometria hasznos, ellenben kurvaronda? 
Voda: nem lehet mindenki ügyvég és közgizda, vkinek a matekot is szeretnie kell. -
VoDaFoNe
aktív tag
na jóemberek... eljött az idő... amelyre oly sokan vártatok hogy elmenjek edzésre!
és kérlek szurkoljatok hogy nem csesz le az eddzőm! -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mi jót matekozol? azon kevés tantárgyak 1ike, ami még érdekel is

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
^^ imádok vele neten keresztül beszélni mikor itt van mellettem egy méternyire!

EQ: úristen... engem annyira nem... képes voltam ma megírni a holnapi házit a suliba....
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
EQ: Végül is igazad van!
Vak tyúk is talál axiómát... 
Voda: milyen sportember az, aki nem megy ki hidegre? Odafelé kocogsz, h ne fázz, és már be is melegitettél. -
VoDaFoNe
aktív tag
tesóm előbb mondta hogy választhatok. vagy bemegyek gyalog az edzésre és bizti bérek, vagy megvárom anyumékat ... hmm.... nehéz döntés ugyan is kinnt hideg van...

mellesleg kedden nem voltam és úgy parázok hedzőm ledog oltani hogy ihaaj......
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
hehe, ezek mar a rios4 bejobeteletol ott vannak - sot eleinte ki sem voltak kommnetezve
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Én sem vagyok óvszer párti, vannak kényelmesebb módszerek, de nem a védelem sose árt. Legalább a sexben ne legyen szüksége az embernek önuralomra...

-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt már nem tudtam kijavítani!
Szal nem emailküldés lesz, hanem emailcím beszúrása!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ez gonosz és aljas volt! 
Más: Folyamatban a crack!
Mod2: Mit találtam a forráskódban?
Na mit?
Hát ezt:
<!--
<input type=''button'' name=''email'' value=''Email'' onclick=''tag_email()'' title=''email cím beszúrása'' />
<input type=''button'' name=''Q'' value=''Idézet'' onclick=''tag('Q')'' title=''idézet beszúrása'' /> -->
Hurrá, nem sokára lesz emailcímküldés és Idézet opció!
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
mér szar?
A tények kérem makacs dolgok, akár a koszfolt. Hányszor de hányszor vagyok én a határozott fickó. Eddig szerencsém volt. De mindig az lesz? Valóban megéri azért lelépni a kocsi el, hogy 20 másodperccel közelebb legyek a célomhoz, ahelyett, hogy megvárnám, míg elhalad?
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Mondjuk ha a nem alvás miatti hülyeség így jön ki rajtad és már érettségire is éjszakába nyúlóan tanulsz, akkor a négy munka még a 2. x elött meglesz

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Te, szerintem a szarka farka nem bírná a +4 főt eltartani, pláne felnevelni így ~20 év körül.
Nálunk is 4 a cél, de pillanatnyilag egs. okokból elnapolva.
EA: szar példabeszéd...
Kabbe a bajszod..!
Nemviccestéma. Legyen gyereked!
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Amúgy meg minek óvszer? Csak okosan kell tudni csinálni.
Ez kész... ha valaki a fórumon segítséget kér, hogyan másolja le a haver níd for szpídjét, akkor harmincan jönnek, hogy NO WAREZ EJNYEBEJNYE!, de bezzeg ilyen hülyeségeknek, mint amit te is posztoltál, annak teret adunk.
szerk.: Még az az anekdota jut eszembe, amikor a fickó lelép az autó elé, ami fékcsikorogva megáll. A fickó még visszaszól a zebránál nyugodtan várakozóknak, hogy tudniillik határozottan kell megindulni és akkor megáll majd a kocsi. Csakhogy a temető is ilyen határozott emberekkel van tele. A kukák meg ''okosan csináló'' emberkék csecsemőivel.
szerk 2.: A fentieket nem kimondottan neked szánom, csak eszembe jutott ennek kapcsán. Nem akarok bajuszt akasztani senkivel.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Minek óvszer..?
No majd meglátod..! Ugyan kellemes a tanulópénz, de azért életre szóló munkát ad... 
-
burgatshow
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na az ilyen srácokat legszívesebben az első három másodpercben vágnám úgy nyakon, hogy még a kocsit is befejelné... Kész röhej! Amúgy meg minek óvszer? Csak okosan kell tudni csinálni. Ja meghát önuralom sem elhanyagolható tényező!

Mod: Najó, azért inkább használjatok!
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Uff?
-
troland26
őstag
Húúúúú olyan bablevest ettem ,hogy még most is a hatása alatt vagyok

később meg majd biztos kinlódni fogok -
PazsitZ
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Erre gondoltál?
: [link] -
-
troland26
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
majd jól megbüntetem az ostorral gyanus vagy te nekem
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem emlékszem, hogy leváltották volna a főnökömet és egy bádogembert ültettek volna a helyére. Mi ez a számonkérés?

troland26: AKármi is lehet... lehet hogy holnaptól én leszek Parci. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
egyre inkább azt gondolom, felvállalom a rizikót

-
parandroid
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem is viccnek szántam.
p -
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
az az igazság , hogy nem is lenne nagy kunszt megcsinálni mondjuk a hajnali órák egyikében
természetesen minden hsz információdús és konstruktív lenne -
Vérboci
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem is viccelt. Ő olyat nem tud
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nem is volt vicces.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
egy hét??? hmm... legyen csak 3 nap és kezdhetjük. A holnapi napot kibírom nélkületek, hétvégén otthon meg úgysincs netem

Várom a zöld jelzést!
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor most állítsunk fel egy olyan rekordot, hogy csupa bocifej lesz a fáradt gőzben, és legyen követelmény, hogy valamennyi hozzászólásnak teljes ökörségnek kell lennie, különben a rekordkísérlet érvénytelen.
Nos? Mit szólsz? Jöhet a mehet?
-
parandroid
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Sok kis mikulást akarsz? Nesze: [link].
A képet én lőttem, nem volt könnyű, mert neduddki folyton belepofázott... Leszögezném, hogy követelmény volt, hogy valamennyi hozzászólásnak konstruktívnak és információdúsnak kellett lennie, különben a rekordkísérlet érvénytelen lett volna.
p -
NoLF
veterán
nem, szerintem nem csak neked tűnik úgy, hanem mindenkinek, ezzel együtt nekem is. bár nem mindig, mert ha nem végzünk időben, akkor nem tudok már bemenni a kocsmába, mert bezár. ilyenkor két lehetőség van, ha van itthon sör akkor itthon iszom sört, ha nincs akkor nem iszom sört. egyébként meg a hétfő egyáltalán nem ilyen, mert akkor nincs meló. akkor egésznapos alvás/sörözés van.

meg fogom unni, de evvan. -
NoLF
veterán
yo! egész hamar végeztünk ismét, valami gond lehet itt...
de én nem sajnálom, már a sör is megvolt a szemközti kocsmában 
-
supesz
aktív tag
-
troland26
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
jaja én is sokszor lesek ,hogy mennyire le vagyok maradva műszakilag és áldom a szerencsém , hogy ilyen nagy kaliberü technokraták eszmecseréjének lehetek tanúja

-
MarKoo
addikt
Még ''szerencse'', hogy beteg vagyok és megnézhetem ma 0:05-kor a Retekklubbon az új gyilkosos félelmetes sorozat első részét.

Ha már a chello gondoskodott arról, hogy ne tudjak normálisan videókat nézni interneten.
-
Thrawn
félisten
Üdv T-Lapó bácsi

-
parandroid
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Miért, te nem szinkronizálod a telefonodat a számítógépeddel?

p -
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''No meg az outlookos szinkronizálás miatt.''
Ilyenkor mindig eszembe jut, milyen kocka bandába keveredtem
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos látom nem érted. Tegyük fel van egy 20as szám, amivel szolgáltatót váltok. Na most korábbi szolgáltatón belüli ismerősökk számai elé nem volt korábban előhívó beírva, így voltak elmentve. De én (vagy a munkahelyem) szolgáltatót váltottam, így ha előhívó nélkül hívok valakit, akkor az az új szolgáltatómon belüli számot hívja. M Szóval abszolút félreértetted az egészet.
Tfh. pannonos vagyok, van gipsz jakab szintén pannonos emberke nálam elmentve xyz-qwer számon van. Hisz ő is pannonos. Ha mondjuk átmegyek a t-mobilhoz, vagy a vodához, és én hülye, nem írom át az ő számát, akkor xyz-qwer esetén szolgáltatótól függően valójában a 06-70-xyz-qwer számot, vagy a 06-30-xyz-qwer számot fogja hívni. Párszor meár megszívtam emiatt.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hát épp ez az... volt a pannonnál, így a pannonosnak a számát előhívó nélkül jegyezte le a telefonba. aztán átment a vesztelhez, de a szám továbbra is előhívó nélkül volt, tehát 06201234567 helyett 06301234567-et hívott az 1234567.
-
parandroid
félisten
''Én már beleestem párszor ebbe a hibába, hogy elfelejtettem körzetszámmal együtt beírni a pontos telszámot, ezért ciki volt , hogy hívtam az xyz-qwert -et, miközben túlképpen már a 06-20-xyz-qwert-t kelett volna hívnom. (Szolgáltatóváltás volt)''
Szoilgáltatóváltásnál nem változik az előhívó. Hiába mész át a pl. Pannontól teszem azt a Westelhez, akkor sem lesz 30-as a számod, marad 20-as az előhívó. Különben szép nagy kavarodást okozna, és ki kellene rúgni azt, aki már korábban birtokolta a te számodat 30-as előhívóval.
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ejj, a saját öccsét nyilvánosan warezra buzdítja... milyen akármi az ilyen? (embert csak nem írhatok...
)
Aktív témák
Hirdetés
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Úgyhogy ha jó akarsz lenni ronda nőkkel kezdj 
Nyami...
és kérlek szurkoljatok hogy nem csesz le az eddzőm!
áááh edzőtáskával nem klhet kocogni
Vak tyúk is talál axiómát... 

Nálunk is 4 a cél, de pillanatnyilag egs. okokból elnapolva.
Kabbe a bajszod..! 

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/fukk.jpg)