Hirdetés
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Elárulom neked, hogy ez nálunk sem volt másképp. Volt 1-2 tanár, a többit meg annak csúfolták. És? Ami érdekelt, annak utána olvastam. Ha tudtam, hogy bármit írok 2est kapok rá, akkor mit görcsöljek rajta. Ezt nem fogod fel, hogy olyan véresen komolyan veszi mindenki, mintha nem is tudom mi lenne. Ilyen kis menedzserpalánták járnak az iskolába, tele tetoválva, hogy én, én, én. Nem voltam tesiből 5-ös és hova sz*rjak? Kaptam egy egyest? Megéltem, megkaptam a jussom tanultam belőle vagy nem. De nem szedtem nyugtatót, meg ittam kávét. Egyszerűen nevetséges. Kicsit eltolódott a világ és nem érzem, hogy a jó irányba.
40 évvel ezelött 14 évesen már javában kint dolgoztál volna a földeken, nem a jajj milyen lesz a dolim kérdés járt volna a fejedben. Mégsem stresszeltél volna ennyit. Nem azt mondták volna, hogy ejnye-bejnye, vagy elvették volna a mobilod, hanem olyan hurkásra verik a segged, hogy 2 napig nem tudsz leülni és mégsem volt senkinek lelkitörése. Fura, nem?
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest