Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
NoLF
veterán
aztakutyamindenit ezt az estét.... huh! tekerek is egy kék drumot gyors, meg bontok egy stellát...
-
Lord Zero
addikt
nem
montoya 1294: nem
okos kisfiú, rögtön megértette, h nem kisautó van benne (nem, nem kellett kibontani/kipróbálni)
de hogy mi is van akkor benne.. ez volt a nehezebb
a kisgyermekek gondolkodása hihetetlenül logikus.. mentes minden áttéttől, csak direkt indukciók/dedukciók mentén látnak
abszolút érthető a kérdőjel, h ha autó van rajta, akkor miért nem autó van benne
a mi agyunk fertőzött
ha nem az lenne, akkor most egy fasz lenne a durexek oldalán, nem ferrari -
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hogy jön ide szodoma, meg gomora?
először is, körülöttük az összes dzsiájdzsó vagymi rejszpozícióban figyel (ne mondd, h nem látod)
másodszor: ne mondd, h nem gondoltál rá (áhh, gonooooosz
)
harmadszor: nem látod, milyen helyes hátsója van az alsó hölgynek?
de a lovak basznak tézist nem tudom cáfolni.. -
Lord Zero
addikt
megfordulok egy-két játéküzletben olykor - fiacskám csillapíthatatlan kisautó-szomjban ég, addikt á la carte..
nos, egy ilyen alkalommal botlottam szodoma és gomora eme mementójába, a feslett erkölcs és a zsenge lélek rontásának netovábbjába..
figyelem, 18 karikás kép következik (voda, ne nézz ide): [link]
(mobillal készítettem, ezért a fotóminőség..)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
deja vu, anyámék se tudnak pl 1 kibaszott digitkamerát összekötni a tv-vel, de azért megvették. Amúgy engem is elcsaptak 1x, álló autó mögül kiléptem, azt puff. Azóta 1ik bokám fölött van 1 kis pukli

mod2: ment privi vissza
mod: jó8 Voda, nyugi
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
jajah.. nézlek, nézlek és alig hiszem / fehér egérré lettél szivem.. - az egyik legjobb lemez ez.. szerintem
integra 1263:
ez az amatőröknek fejlesztett változat, gondolom ;]
vártam, h mikor kacsolják már be a speed on-t, minimum egy kettes szorzóra.. de semmi
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
te csak maradjá csöndben! megcsinálnám ha adnál jogot a saját gépemen
cigi? tessék? mit mondtál?:
MOD: Na gúd nájt !
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Lehet addig jobb nekem míg nem tudom!

Notit neki? Isten ments, nem akarok doktorosat játszani! Taaaaaamáss, most nem megy ez, nem megy az, tegnap még ment, csináld meg, állítsd be lécci, telepítsd fel, hogy kell megcsinálni... és még sorolhatnám. Teljesen jó azon a gépen amin jelenleg van!
Megy priv.
#1280: Na olyan gyorsan sem szívtam még el egy szál cigit, mikor talpig véres voltál...
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
bolond és kikérem magamnak... most sérültem le mégjobban edzésre.... igaz még a járás is fáj szal.... ezzel ne viccelj.. egyszer , pont a barátommal beszélgettem h mit tenne ha egyszer csak felhívnák h elcsaptak..... mikor jöttem haza ( aznap ) barátnőmtől elcsaptak szal...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
júúúj de szeretlek...
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
ilyenkor aludni? meg fog sértődni a procid, h este 10kor alszol mellette...

-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
megyek lottót venni, hátha eltalálom azt is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
nem, az áldológusok... meg a gitáros varrónők.
de nézd meg majd magad. -
burgatshow
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
A pincsimutokat mi követte? A kék szarvasok vagy a stop táblás pingvinek?

Na én akkor most lelépek, mert DVD-t kódolok és eléggé fogja a gépet, értsd, lehetetlen közben netezni, arról már nem is beszélek, hogy így 16 órát mond, egyébként meg 8-at!
Sziasztok!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
a mammutok is így kezdték... meg a pincsimutok is.
-
burgatshow
veterán
Ne legyünk már ennyire kihaltak.

-
Integra
titán
na ki bírná ki rókázás nélkül?!

[link] -
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát ma sem vezetek már, apám elment érte mert még valami gyógyszert előtte ki kell váltania. Sebaj, addig is moddolom a WebSphere-t!

-
BlacKSouL
addikt
Csak gratulálni tudok:
A Simon-féle haláleset ügyében a bíróság ítélete: Elsőrendű vádlott: Halált okozó súlyos testi sértésért 4 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztés.
Ebből jó magaviseletért gondolom másfelet elengednek. Ami azért jó, mert Zalatnay is 3 évet kapott -1. Ennyire hasonló súlya van annak, ha sikkasztok, csalok, mintha agyonverek valakit? Tehát akkor a Zalatnay-féle 150 millióért meg még mondjuk plusz 50 milláért meg lehet venni egy emberéletet?
Remek.
-
Thrawn
félisten
Fellebbezés: [link]

-
AMD Power
titán
Istenem ez az ember a Mónikába tiszta Szalacsi!! Atom buta!

-
BlacKSouL
addikt
Mit teszel, ha valaki kurvára irritál vonaton/repülőn/buszon és épp melletted ül? Nos, szépen vedd elő a laptopod, nyisd ki, fordítsd úgy, hogy az illető biztosan lássa a képernyőt. Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az ég felé. Majd kattints a linkre: [link]
-
NoLF
veterán
ezt megéri, autóőrültek előnyben.
[link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
még mindig itt kockul a kiccsaj?
-
bobsys
veterán
ez nagyon üt [link]
félek ha befejezték a hallgatók a gyakorlást és tartanom kellene az órát nem fogom tudni abbahagyni
-
supesz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
ezek ám a komoly dolgok

mod: miért nem ketten csináljátok? fele annyi idő lenne!
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
nm, én is csak 7 után raktam oda a helyére
elvben tudsz róla maxxal tépni
mod a modra: nézesd meg vele a ryan, sztem utána első szóra ki fog pakolni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Reggel olyan kómás voltam meg el is aludtam, hogy most indítottam el. Még 1 órát mond magáról, de azért majd még írok ha done a project!

Köci előre is. Én nem vagyok ideges, de olyan faszságokkal képes megtalálni meg követelni, hogy az valami hihetetlen, de ha megkérem, hogy abból a cseszett mosogatógépből pakoljon ki, akkor még Ő van besértődve...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
nyugi mester, inkább arról referálj, h sikerült-e leszedni a filmt

-
tbs
addikt
Éjjen a tezsvéri szeretet..!
(Nembaj kis szolgáltató, ÉN szeretlek így is..!
)
Ubakker, keménység a köbön..!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
olyan gonosz vagy!

mod: de ln szeretem
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Na bazmeg ha valami, ekkor ez a szánalom!

Tévedtem, ez még annál is több!
Big mother fucker!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
na Tl-lom... szent a testvéri béke?

MOD: legalább íg remélem figyel rám
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Cokoltatom a 3-as metro dogozoit a deli buli okan:- ))))!!!!!!!!!
udv
neduddki -
Lord Zero
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
fasz tudja, ki mit csinál ebben a kurva panelban - sosem járok gyűlésekre, annyit tudok, h gyakorlatilag polgárháborús viszonyok uralkodnak, van egy pro-gondnok csapat, meg egy kontra-gondnok csapat, és egymás zsigereit belezik ki minden adódó és lehetséges alkalommal.. kit érdekel..kit izgat.. kit untat..
a tetőt mindenestre - ezek szerint - basztak jól megcsinálni (úgy láttam, csak erről az egy tömbről repkedtek a cuccok)
boaahhh
nanemrinya.. kb 1 év, max 2, ennyit még kibírok.. még ha acéllemezek is potyognak az égből, kurva életbe
aztán húzás
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
200 évvel ezelőtt világlátott ember volt, aki volt életében Sopronban és Debrecenben is... Hogy csak a szűkebb Mo.-t tekintsük. Az emberek 90%-a a szomszéd községeket ismerte, oszt jóvan. Aki távolabbit is, az általában soha nem ment vissza oda, ahonnan jött. Jól összement azóta a világ..!

-
supesz
aktív tag
Én pedig csendesen megemlékezek azokról, akiknek sem pénze, sem autós ismerőse nincsen. Térdig lejárt lábakkal fekszenek a korházban R.I.P.
-
supesz
aktív tag
Tud valaki valamit a BBCode-okról? Hogyan lehet ilyeneket csinálni? A keresőbe beírtam itt a PH!-n, hogy BBCode és semmi. Valaki esetleg tud segíteni benne? Szívesen felvennék egy-két ilyet a fórumomra.

-
király, a vonajegyek árának emelése után már nem kell ideologizálnom, hogy miért is megyek kocsival...
momentán már olcsóbb lemenni szegedre kocsival, mint vonattal, és még ülőhelyem is van, jeee.
arról nem is beszélve, hogy fele annyi időbe telik. -
föccer
nagyúr
Ave.
Van valami olyan progi, ami az éppen felszabadított területen végez véletlen szerű felülírást? Kvázi, hogy ne lehessen visszaállítani a törölt adatokat.
Kösszenet.
üdv.: föccer -
Integra
titán
válasz
Lord Zero
üzenetére
a hétfői szélvihar nekünk is levitte a ház gerincéről szinte az összes cserepet, a lecsúszó cserepek rapityára törtek jó néhány cserepet, öklömnyi lukak vannak a tetőben, nem is beszélve a csupasz gerincről..
felmászni ilyen időben nem lehet, mert életveszélyes, ráadásul értelme sincsen, mert nincsen pótcserép, már évek óta nem gyártanak, a tavalyi orkán után felhasználtam az összes maradékot... tavasszal teljes, új tetőcsere lesz..
csak ne essen addig, de legalább ne szakadjon..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen széket vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 26
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és, kapottt? amúgy itt van mellettem 1 ilyen, csak nem ferraris, hanem a sima.

)

cigi? tessék? mit mondtál?:

nagyon beadja

Bár az enyém jobb természetesen