- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Köszönöm az aggódást, de úgy néz ki - nyilván sokak bánatára - túléltem a mai napot.
Ne tessék röhögni, de módszeresen felöltöztem: két vastag pamut zokni, jégeralsó, vastag farmernadrág, atléta, két póló, három pulóver, napszemüveg, kötött sapka. Itthon meg beizzítottam a fűtést, évente egyszer-kétszer nem árt letesztelni, hogy működik-e.két pamut zokni, jégeralsó??
én mínusz 20 fokban veszek fel ilyeneket...
---------------
bár emlékszem, amikor hazajöttem algériából, és 6 hétig nem tapasztaltam 40 foknál alacsonyabb hőmérsékletet, sőt, inkább 50 volt az átlagos,
szóval hazajöttem, és 25 fok volt, és termo-pulcsiban vacogtam a teraszon, és mindenki hülyének nézett, pedig csak akklimatizálódnom kellett volna...
---------------------
mindenesetre örülünk, hogy sikerült átvészelni a hideget!
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
És idegesítőek rajta az ujjlenyomatok.
pazok az igazin is...

pláne, ha máséi!
-
BlacKSouL
addikt
-
Bash
őstag
Köszönöm az aggódást, de úgy néz ki - nyilván sokak bánatára - túléltem a mai napot.
Ne tessék röhögni, de módszeresen felöltöztem: két vastag pamut zokni, jégeralsó, vastag farmernadrág, atléta, két póló, három pulóver, napszemüveg, kötött sapka. Itthon meg beizzítottam a fűtést, évente egyszer-kétszer nem árt letesztelni, hogy működik-e. -
csapos2
addikt
Minek a projektor? Azon nézed a nagy melleket?

pAzt nem tudom, ez jutott eszembe. B.S. kérdezte.
-
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
Minek a projektor? Azon nézed a nagy melleket?

ppedig az csak két dimenziós, és kiábrándító a fogása...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
A harcművészetekben szerzett jártaságodra, a klasszikus kultúrák ismeretére, vagy a kimagasló kombinációs képességekre gondolsz?
pigen
-
parandroid
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Miért? Azok vannak?

pÉn kérdeztem előbb

-
csapos2
addikt
Projektor, nagy mellekkel.

-
parandroid
félisten
Miért? Azok vannak?

p -
csapos2
addikt
A harcművészetekben szerzett jártaságodra, a klasszikus kultúrák ismeretére, vagy a kimagasló kombinációs képességekre gondolsz?
pMiért van az, hogy én a mellméretre gondoltam?

A kis szemtelen zöldje, nem megelőzött?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
pFinoman próbálsz utalni arra hogy nagy mellei vannak?

csapos: és még le is maradtál ezzel
mod: ne viccelj, ha mellekről van szó...
Idéztem már párszor: ''Nagyon jó, Doktor Johansson, most mondja ki az első dolgot ami az eszébe jut...''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
pLeginkább az utóbbira, természetesen
-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
parandroid
félisten
Pfff, pedig az volt benne az egyetlen értékelhető momentum. Illetve az a kettő... A Tomb Raidert is hasonló okokból néztem meg. Úgy látszik, ez a kincsvadászosdi együtt jár a nagyobb mellmérettel, és annak közszemlére tételével... Foglalkozási ártalom lehet?

p -
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
A főszereplőnő Tia Carrere-ról nekem mindig Asia Carrera jut eszembe.

Gondolom nem véletlen a két művésznő nevében az összecsengés.
pEz nem a sorozat, valami film. De a kis Tia nincs benne.
Na de ez azért durva volt, hogy a faszinak le volt nyúzva a bőre, ki volt terítve, kifeszítve, csöpögött a vértől, a véres test meg lenyúzottan ott volt mellette. És 16-os karika.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akar valaki havi 130-150 nettó körül keresni? Helpdeskest keresnek a helyemre. Én frankó módon otthagyom egy kevesebbet fizető állásért
(De ott leglább jól fogom érezni amgam, remélem) -
parandroid
félisten
Inkább az lehet, hogy mivel be van lassulva a netem, ezért az első kattintás után nem történik semmi, így rányomok még egyet az okéra. Aztán meg már rájövök, hogy nem kellett volna türelmetlenkedni, de olyankor már mindegy. Persze törölhetném is, de akkor meg jönnek a kínos kérdések, hogy miért hiányzik egy hozzászólás...
Á, Vladnak lesz igaza, balfasz vagyok.
p -
fokukac
nagyúr
Miért sikerül nekem mindig dupláznom?

Nem, Vlad, költői kérdés volt, nem akarom tudni.
pmert biztos megnyomod a ''vissza'' gombot hozzászólás után

-
Thrawn
félisten

pÖsszecseng mint a #974 és #975

-
parandroid
félisten

p -
parandroid
félisten
A főszereplőnő Tia Carrere-ról nekem mindig Asia Carrera jut eszembe.

Gondolom nem véletlen a két művésznő nevében az összecsengés.
p -
BlacKSouL
addikt
Eddig elég vontatott, meg nehézkes, meg semmit nem mondtak, csak hogy meg kell találni a felbecsülhetetlen ereklyét. És némi drámai zene. Meg mindenki csupa műátérzéses áhitattal beszél. Kicsit gyengus.
Na mindegy, már csak 10-15 perc reklámig
-
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
PH mellett sztem vigjátékot nézz, főleg, ha Offot olvasol, általában passzol.
-
BlacKSouL
addikt
Igyekszem nem nagyon lemaradni..sodródom az árral.
Jó film lehet ez az Elveszett ereklyék izgatói című, vagy mi az ég? Érdekesnek tűnik, de hogy érdemes-e PH mellett néznem.
mod: Na még csak a főcím megy, de már varázsoltak, meg mészároltak benne, csakis jó lehet
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
Thrawn
félisten
-
MarKoo
addikt
-
parandroid
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
„Egy óra alatt 50 darab DVD írására alkalmas egyetlen egy példány master példány behelyezése után 50 darabot tud megírni egyetlen egy óra alatt”
Egy gyönyörű mondat a cikkből.
peterkeT: szerintem te még rá tudnál licitálni vladi poénjára
ez az én fejemben is szöget ütött,
milyen dvd-író az, ami 60 perc alatt 50 dvd-t ír??
azaz átlagosan 72 mp alatt készül el egy lemez...![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/gondolkodik.gif)
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
lehet, hogy szar a feladat
nekem anno szakkozepben fizikahazinal olyasmi feladat volt, hogy van egy x cm atmerolyu alugoly, meg egy alulap, amin vagy egy x+y meretu lyuk
a kerdes az volt, hogy hany fokra kell melegiteni a ket darabot (egyutt melegszenek), hogy elobbi atferjen az utobbin
a valasz az volt, hogy ott mar mindketto elparolgott bazzegmegesik az ilyen baleset... nálunk 8.os Kalmár országos döntőn hibásan irtak le 1 példát. szöget irtak el: ACD szög helyett CAD szög, vagy vmi ilyesmi.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
lehet, hogy szar a feladat
nekem anno szakkozepben fizikahazinal olyasmi feladat volt, hogy van egy x cm atmerolyu alugoly, meg egy alulap, amin vagy egy x+y meretu lyuk
a kerdes az volt, hogy hany fokra kell melegiteni a ket darabot (egyutt melegszenek), hogy elobbi atferjen az utobbin
a valasz az volt, hogy ott mar mindketto elparolgott bazzeg -
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Laci üzenete:
az baj ha a matekháziban tökéletes levezetéssel ellentmondásra jutottam?
Laci üzenete:
najó ez így magában nem lenne gáz, de a feladat úgy kezdődik h ''igazoljuk, hogy''
barátom matekozik...
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
MarKoo
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
MarKoo
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
EQMontoya
veterán
ha vki látja T|-|omot, üzenem Neki, hogy kaparjon privit. thx.
Vladi: bejön, mi?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
aki ilyen nagyban csinálja és pénzért, az bukjon. de ha én kiírok cs. péter barátomnak egy filmet, akkor engemet ne baxogassanak azzal, hogy hú, 10 év szigorított tarkólövés érte a büntetés.
az ilyenek miatt nem fogják az olaszhoz hasonló könnyített filecserét itt elfogadni. mert itt csak ezt veszik észre, a sok ingyenes filecserélőt nem.miert ne?
te helybol megerdemelsz 10 ev szigoritott tarkolovest, az illegalis tartalmak megosztasatol fuggetlenul is -
tiv83us
veterán
-
EQMontoya
veterán
aki ilyen nagyban csinálja és pénzért, az bukjon. de ha én kiírok cs. péter barátomnak egy filmet, akkor engemet ne baxogassanak azzal, hogy hú, 10 év szigorított tarkólövés érte a büntetés.
az ilyenek miatt nem fogják az olaszhoz hasonló könnyített filecserét itt elfogadni. mert itt csak ezt veszik észre, a sok ingyenes filecserélőt nem.ld: #940
-
ngabor2
nagyúr
miert? kapjon 2 honapot? kijon, folytatja, ahol abbahagyta, aztan mikor megkerderzik ''miert?'' rohogve feleli: mert k*rvara megeri
mint olvashattad, eddig ekkora fogas nem is volt - az elkapott kevesre kell akkora buntetest ronai, hogy osszessegeben is legyen elrettento ereje
ecceru pelda (ezt szoktam irni):
pisti ellpo egy egymillio erteku kocsit, eladja, megussza
ellop megegyet, egy harmadikat, eladja, megussza
ellopja a negyediket, eladja, aztan lebukik
keresett 4M forintot
ha 2M a buntetes, akkor rohogve kifizeti es kezdi elorol
ha 6M, akkor van visszatarto ereje a buntetesnek
igaz, hogy dvd irassal csak 1k forintot keres, nem 1M-t, viszont nem is minden negyedik, hanem csak minden 4ezredik utan kapjak el
ezert jar(hat) erte ugyanakkora buntetes
p.s.: a szamok hasrautesszeruen szulettek, keretik nem belekotni, nem azokon van a hangsuly
tovabba tudom, hogy nem penzbirsag van, hanem borton, de a ketto megfeleltetheto valahogy egymasnak (aminek a mikentjet nem ismerem)aki ilyen nagyban csinálja és pénzért, az bukjon. de ha én kiírok cs. péter barátomnak egy filmet, akkor engemet ne baxogassanak azzal, hogy hú, 10 év szigorított tarkólövés érte a büntetés.
az ilyenek miatt nem fogják az olaszhoz hasonló könnyített filecserét itt elfogadni. mert itt csak ezt veszik észre, a sok ingyenes filecserélőt nem. -
EQMontoya
veterán
miert? kapjon 2 honapot? kijon, folytatja, ahol abbahagyta, aztan mikor megkerderzik ''miert?'' rohogve feleli: mert k*rvara megeri
mint olvashattad, eddig ekkora fogas nem is volt - az elkapott kevesre kell akkora buntetest ronai, hogy osszessegeben is legyen elrettento ereje
keresett 4M forintot
igaz, hogy dvd irassal csak 1k forintot keres, nem 1M-t, viszont nem is minden negyedik, hanem csak minden 4ezredik utan kapjak el
p.s.: a szamok hasrautesszeruen szulettek, keretik nem belekotni, nem azokon van a hangsuly
tovabba tudom, hogy nem penzbirsag van, hanem borton, de a ketto megfeleltetheto valahogy egymasnak (aminek a mikentjet nem ismerem)ebben van is valami. Nem is ezzel van a gond, meg is érdemli azt a pár évet, amit kapni fog érte. Mert ezt nem ússza meg sztem letöltendő nélkül. A nagyobb gáz az, h gyilkosok se kapnak sokkal többet...
Loretto: húb...

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
keresett 4M forintot
tovabba tudom, hogy nem penzbirsag van, hanem borton, de a ketto megfeleltetheto valahogy egymasnak (aminek a mikentjet nem ismerem) -
Foglalt név
addikt
„Egy óra alatt 50 darab DVD írására alkalmas egyetlen egy példány master példány behelyezése után 50 darabot tud megírni egyetlen egy óra alatt”
Egy gyönyörű mondat a cikkből.
peterkeT: szerintem te még rá tudnál licitálni vladi poénjára
-
EQMontoya
veterán
Eltekintve a cikk stilisztikájától és helyesírásától:
Aki nyereségvágyból (szinte már nagyüzemben) másol jogvédett tartalmat, azzal nemigen bírok együttérezni, ha bukik.
phát ezzel egyetértek. Bár azzal nem, h kb anynit fog kapni, mint aki levágta vkinek a fél lábát...
-
Lord Zero
addikt
Eltekintve a cikk stilisztikájától és helyesírásától:
Aki nyereségvágyból (szinte már nagyüzemben) másol jogvédett tartalmat, azzal nemigen bírok együttérezni, ha bukik.
pez nem szinte nagyüzem, ez nagyüzem (nekem)
montoya 932:
nem, dehogy vladra
ő különben sem tanulja a jogot.. hanem sérti..
(ja, nem, azt sem, az a jóízlés
)
vlad 934:
milyen gonosz projekt lehet az, amelyiknek betesz egy jó (minden elméleti minősítés szerint jó) dolog? hm? próbálom elképzelni.. nem megy..
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hideg
#930: letoltendo pedig jobb lenne, most van 30G helyem, lenne hova letolteni
peterkeT: egen, Rover623-rol jott az alonban otlete
EQMontoya: hat, ha arra celzott, akkor az is mellement, merthogy meg az olvasom is kocslon van egyik lakotarsamtol
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
parandroid
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
-
MarKoo
addikt
-
fokukac
nagyúr
Nyarat akarok!
Az elmúlt néhány év leghidegebb éjszakáját jósolják mára. Nálunk 2°C-t, tőlünk 100-120 mérföldre északra fagyot mondanak!
Sok helyen ma fóliába csomagolták a virágokat, kisfákat, itthon én is készenlétbe állítottam a fűtést.
Reggel felvenném a kabátomat, ha lenne. De nincs, ezért azt hiszem magmara öltöm az összes pulóveremet, mind a hármat. Nem lenne jó fagyhalált szenvedni.
szorítunk, Bash, hogy túléld a globális felmelegedést!

-
fokukac
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
A változások eredményeként a UPC chello internet-szolgáltatása 2007. március 1-jétől 1,2Mb, 5Mb, 10Mb és 20Mb-es korlátlan csomagokat kínál, az eddigi adatforgalmi szabályok megszüntetése mellett:
szal megy. YEAH!!!

-
VladimirR
nagyúr
-
pussy_cat
tag
Na re, most értem haza suliból.
Ahogy tegnap is írtam, ez a nap talán jobb lehetett mint a tegnapi. Igazam volt!
Amúgy más semmi, most éppen tápozok! Aztán meg vár rám egy egész tálnyi madártej, asszem ma kipukkanásig kajálok. Este meg lesz paradicsomos bab!!! Nyahahammmm!!! 
Bevállalós étrend!
Honnan akarsz lógni?
-
Thrawn
félisten
Ahogy tegnap is írtam, ez a nap talán jobb lehetett mint a tegnapi. Igazam volt!
Amúgy más semmi, most éppen tápozok! Aztán meg vár rám egy egész tálnyi madártej, asszem ma kipukkanásig kajálok. Este meg lesz paradicsomos bab!!! Nyahahammmm!!! 
Madártej+paradicsomos bab=elég nagy bevállalás
Vagy ki akarsz hagyni a suliból egy pár napot? 
-
burgatshow
veterán
-
tbs
addikt
-
Loretto
veterán
-
Janoska26
addikt
Nyarat akarok!
Az elmúlt néhány év leghidegebb éjszakáját jósolják mára. Nálunk 2°C-t, tőlünk 100-120 mérföldre északra fagyot mondanak!
Sok helyen ma fóliába csomagolták a virágokat, kisfákat, itthon én is készenlétbe állítottam a fűtést.
Reggel felvenném a kabátomat, ha lenne. De nincs, ezért azt hiszem magmara öltöm az összes pulóveremet, mind a hármat. Nem lenne jó fagyhalált szenvedni.
[link]
Nézd már mit találtam, ez csak véletlen egybeesés ugye?

-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
...hatjuk, ha a limitet nem emelik mellé... én is 260gb körül tartok... a 150gb-os limit mellett...
-
BlacKSouL
addikt
-
Loretto
veterán
Na, a Chello odavert. Mindenki nagy hype-ban volt, hogy jujj, most már mi lesz, az ADSL hogy megugrott, jujujj, most akkor mi lesz szegény Chellosokkal, akiket még a korlát is húzza. Nesze neked tripla sebesség. Most meg majd erről megy a nagy zsizse, hogy milyen durva. Hajjaj, látom szomorú jövőnket.

Chello lightról egész kellemes lesz még a minimum csomag is.
-
Lord Zero
addikt
Na, a Chello odavert. Mindenki nagy hype-ban volt, hogy jujj, most már mi lesz, az ADSL hogy megugrott, jujujj, most akkor mi lesz szegény Chellosokkal, akiket még a korlát is húzza. Nesze neked tripla sebesség. Most meg majd erről megy a nagy zsizse, hogy milyen durva. Hajjaj, látom szomorú jövőnket.

addig jó, amíg ölik egymást a piacért és itt triplázgatják nekünk a sávszélességeket
bakker, azért a 10mbites nem rossz, kb annyiért, amennyiért most nekem van 2 (dsl).. na de bármelyik pillanatban várhatom, h nekem is 8 lesz, ehhe
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro T2000 4GB LTE
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)