Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ne szedjél ki belőle semmit, jó az ott

Az árak kellenek?
Az a jó, hogy nem tudom ügyfél oldalról pontosan hogyan néz ki, ezért nehéz segíteni
A menüben kijelölöd a komponens/memória/memória kártyák-at, utána a mellette lévő mezőknél bejelölöd a kártyatípusnál, hogy SD.
Utána keres.
Most megnéztem, nálam jó. Akár ki is rakhatod utána a keresést excelbe.
DE mi az istennek Neked vasárnap hajnali 2-kor SD kártya infó ??
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
én is éhes vok. maradt még donpepés pizza kivettem egy szeletet. maradt még kettő. gondoltam egyet majd még bevágok erre thom jön ki fogja a tányért rajta a két don pepés pizzával azt mondom
- haggyá má nekem is!
- de én éhes vagyok!
- mer én nem?
- és?
- na szép! akko egyed meg !
szal én most éhezek.. .elvileg ő is... -
NoLF
veterán
ergh, ennyit a mai napról. reggel 10kor kezdtem, most negyed1kor sikerült végezni... egyszer ettem ma, ami nem volt más mind ebéd, este negyed 6kor. lesz egy kis elbeszélgetnivalóm a főnökkel asszem

-
Trak
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hö? Megint akkor kerestél, amikor nem voltam? Remekül megérzed

Túl jól dolgoztam, hónap vége előtt 1 héttel megvolt a terv, úgyhogy azt mondták menjek
már a francba haza...
Szép álom
Elkaptam egy hányós, lázas minden bajom van vírust és kicsit pihentem.
Mi kellett volna megint?
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
ööö, mióta felraktam a 11est, egyedül a vlc hajlandó mpg-t játszani. (mert az saját, beépitett codecet használ). Zenére winamp vagy foobar, filmnézésre meg majdnem mind1, képminőségre kb ugyanazt kapod, akkor meg vmi olyan, ami mindent lejátszik. VLC powa.
Voda: a héten ezt kb 2 embertől komolyan is megkaptam, inkább hanyagoljuk. Amúgy h hivjalak, ha nemtom a számod, msn-ed, stb. Még a végén úgy járok, mint Nolf a buzikkal... priviben: class me: 06...
bááár, még mindig jobb, mint ha call me: 06 90 ...
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
megy az agyzuzást azt engem nem is hívtok? na pffff
csalódtam benned montoya 
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
kőbalta
WMP 1 bughalmaz.
mod: unicum nextet vkinek?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Hogyan tudom rávenni a WMP-t, hogy ha egy albumom dupla lemezes, akkor ne így rendezze, hogy:
1 - ...
1 - ...
2 - ...
hanem így:
cd1:
1
2
3
cd2
1
2
3
Remélem érthető vagyok?
Végülis hajnal van! 
-
BlacKSouL
addikt
[kever][kever]
-
BlacKSouL
addikt
Apa kezdődik!!
Kezdődiiik!!
Kezdődik, kezdődik, kezdődik..
Apa kezdődik
AAPAAA, KEEEZDŐŐŐDIIIK!!!
Kez-dőő-dik. Keez-dőő-dik
-Tudod mikor kezdődik?
-Mikor?
-Ha befogod a p....!!
Tré-onlájn....

Amúgy jó reklám..
De az Altea-é jobb -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Helyzet van.
Az LG TFT-hez kapott kábelben benne van mind a 15 láb. Viszont vettem egy 10 m-es vezetéket, amiből egy láb hiányzik. A monitor megy rendesen, viszont a rendszer nem ismeri fel, csak analóg kijelzőnek. Ez azt eredményezi, hogy a klón és a dualview mód nem akar működni.
Van valami megoldás arra, hogy működjön a hosszú kábellel rendesen a monitor?
Előre is köszönöm a segítséget. -
AMD Power
titán
-
sanyixXx
senior tag
nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni a nájlongecis snickersreklám paródiát?
az a ha fáj a lábam, könnyen elbánok vele focis, ha elrugom a labdát itt lesz egy sör változatban.... -
akasp
senior tag
Igazi OFF: megvan az ezredik hszem

-
akasp
senior tag
egy gyors láma kérdés: hol tudom megnézni a neten, hogy éppen mi (melyik szám) megy a rádi88 -on??
mod: rádió88
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Boltvezetői alapismeretek
Vélemény?
[link] -
NoLF
veterán
ez tuti, nem hiába adták meg a számot
szerintem még egy pár ilyen be fog találni, nem tudom miért... nem hiszem hogy buzis alkat lennék. vagy csak simán túl kedves vagyok? de ez a dolgom az étteremben... egyébként mérhetetetlenül sok a buzi itt. sokszor érzek hányingert egy héten... pfuj. -
NoLF
veterán
ergh. ma nem voltak langyik!

-
-
Thrawn
félisten
12. pályánál elakadtam, de nagyon jó kis játék

-
BlacKSouL
addikt
Ezt nekem is ugyanígy sikerült, de én nem mentettem. Csak újra kell indítani. Viszont a pályákat meg csak a 12 után kezdtem el felírni, mikor már nem sikerült elsőre valamelyik.
Na és megvolt végig?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Race: mesélj. Vagy valami. De ugye nem... mért nem kerülöd?
mod: arra, mert tudom hogy ennyire csak az tud felhúzni. Amúgy nem lehetne, hogy az a topik az aprós rátával számoljon hsz-t? Nem azért mert sajnálom tőlük, de van aki addiktságig pofázza ott fel magát, és a gőzös hsz-ek túl sokat érnek egy olyan topikban, ami csak a folyamatos egymás, meg a másik oldalra köpködésről szól. Az OT is pörgős topik, de itt azért nem a destruktív dolgok mennek.
Jut eszembe, csapos nem járt erre? Kiküzdöttem neki pár dolgot, nem aludtam egész éjjel, forgolódtam összevissza, mint egy fresnel-lencse prés, és most holnap kitudjameddig őriznem kell a titkot.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Istenem!!
Mekkora barmokat hordoz a hátán a föld, ahelyett, hogy levetné őket.
-
BlacKSouL
addikt
Na ki tudja végigcsinálni? [link]
-
lorcsi
veterán
de bénák vagytok
mindenki gethes 
-
djtoomi
addikt
é tp firmwaret szedtem le az sp-hez.elvileg az sp verzióját szedtem le ami a lapon legalul van.a másik oldal fernt ennek a lapnak a tetjén van hogy page 1 of 2 és ott van a sarokban hogy 1 vagy kettő.ott is van cucc.szal itt:[link].kérlek amint tudsz bármit mondd el mert nagyon jó lenne tudni
felvetelek msn-re.ott gyorsabb lenne.prokoptami@hotmail.com vagyok
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
azt figyeltem.drivert kért is le is szedtem a secdfu fájlal a cuccot de onnantól kezdve hogy kapcsold be és húzd ki a kábelt semmi csak fehér képernyő.igy meg mivel nincs rajta semmi nem ismeri fel a windows.mit tegyek?megkérhetek hogy a másik oldalon is nézz meg egy-két hsz-t hogy mit irnak?mert nem értek sokat angolul.
-
Thrawn
félisten
válasz
djtoomi
üzenetére
Ezen az oldalon az van hogy nyomd meg az M gombot (nyomva tart) majd a Power/Play gombot. Ezeket végig nyomva kell tartani! Csatlakoztastd a számítógéphez. A Win elvileg felismeri és drivert kér.
ööö még annyi hogy a Hold gombra figyelj melyik állásban van!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Köszike!!!De nem tom leformázni!!!
Magyarul meghalt a ma frissen vásárolt meizu m6 lejátszóm mert hülye voltam és tp firmware-t tettem rá az sp-re.ezáltal nem kapcsol be csak fehér képernyő jelenik meg.ezért olyamit irt Text-Boy hogy dfu tools-al szedjem le a firmwaret amit ez oldal alapján próbálkoztam:[link].Kérlek ha valamit nem jól csináltam mondjtáok meg!!!Köszike -
Thrawn
félisten
válasz
djtoomi
üzenetére
Nyomd meg a Download gombot a firmware frissítéséhez.
Amikor kész, csatlakoztasd le a lejátszót és kapcsold be.
Ha újra telepíteni kell a resource.bin-t csatlakoztasd a lejátszót és másold annak gyökérkönyvtárába, majd indítsd újra a lejátszót.
Ha az install sikertelen, tartsd lenyomva a Power/Play és >> gombokat formázd le a lejátszót és próbáld újra a resource.bin telepítését.
Nagyjából. -
djtoomi
addikt
bocsika hogy off lessz de nagyon sürgős lenne kérlek segitsetek:
Press the download button to begin loading the firmware.
Once complete disconnect the player and turn it on.
If you need to install the resource.bin connect the player and copy it to root then reboot the player.
If the resources fail to install press and hold Power\Play+>> and format the player then try installing the resource.bin again.
ez a mondat kéne nekem mnagyo sürgősen magyarul.nagyon nfontos lenne -
Winner_hun
félisten
Micsoda nick [link]
Bár csak egy a sok közül
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

csalódtam benned montoya
WMP 1 bughalmaz.
Végülis hajnal van!