Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Nooooooooooooooooooooooooooooolf!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Érdekes ezt a jeggyűrű dolgot már többen mondták, de még egyelőre amúgy sincs tervben. Meg még nincs is nagyon kivel..

Mostanában nem töltögetek, sőt, éjszaka nem is szoktam. Kell az a kis pihenés a gépnek is. Meg a villanyszámlának is
Na, de télleg lépek szunnyadni, Jóccakát, Jó reggelt! kinek-kinek. ''Valamelyik jó, osszátok be magatoknak..''
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ááá, mögélátok én a dolgoknak..

-
BlacKSouL
addikt
Próbáltam, de nem sikerült.

Áh, épp elég neki az asztal is, ha megkoccantom oldalirányban. Vagy bárminek nekikoccan, akkor rendkívül éles fájdalom jön az izületbe, ebből gondolom, hogy a porcleválás bejátszik. Az meg hogy legalább 3x-os a ''holtjátéka'', és elég csálé, számomra azt mutatja, hogy valami szalagszakadás féle is lehet.
Na de nem is akarok nagyon beszélni róla, de azért köszi hogy aggódtok
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Akkor kedves Balázs, ezúton is üdvözöllek, nem is sejtettem kit köszönthetek személyedben..

(Habár Gábort sem láttam még, aki... és neki is lehet álla..
csak a hangját ismerem..
) Még mindig nem egyértelmű 
csapos: Köszi, alakul, bár még nem hajlik, és néha beverem az asztalba és akkor fáj, de már reális távolságban látszik a műtét. Asszem -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azt tudom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Katica #668: Köztetek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nézdmár, egy zöld. Újjad?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Te vagy Jáksó személyesen?

Vagy az a bemondó hang? A ''Gábor vagyok, de ez most Önöket ne zavarja, mert ez egy átverős műsor aminek a lényege hogy embereket verünk át jól, és nekem most az a feladatom, hogy elmondjam önöknek, hogy ez egy átverős műsor, aminek a lényege, hogy mindenkit átverünk, még Önt is, mert Gábor vagyok, aki elmondja ezt mind Önöknek, mielőtt még megnézik a műsort csütörtökön, aminek az ajánlóját kommentáltam most Önöknek, én, aki Gábor vagyok?''
Vagy esetleg Balázssó lennél, aki átvette Lacitól?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Van valami olyasmi amiben jeleskedsz?

-
ladybug
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szerencsére engem megismer. Sőt, még a gyerekeket is.
Hódítás? Hehe...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Foglalt név
addikt
-
ladybug
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nagyon rossz az arcmemóriája. Szinte nincs is.
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tényleg kéne még a vadászból egy szóval nem kérdeztem, hogy nézel-e tv-t. Meg esetleg akkor felrémlik elötted a vacsora, mikor mellettem ültél

-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez így még kevés lesz, toljál még vagy 4-5 jégert.

Szép estét mindenkinek! -
parandroid
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem nézek tévét. Rossz kezdés. Pedig tényleg akartam adni neked még egy esélyt.
p -
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kész átverés show-t szoktál nézni? Ha felidézed a felkonferálós részt, akkor megvan a bemutatkozásom

-
parandroid
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Betoltam egy jégert, bontottam egy sört, és magam elé vettem egy tál pombär macit. Mutatkozz be megint.
p -
EQMontoya
veterán
<[HUN]nGabor> Szia!
<[OP]Andrew> Hali
<[HUN]nGabor> Te nem tudod véletlenül hogyan tudok billentyukombinációval TM jelet csinálni? tudod az a treedmarkos.
<[OP]Andrew> Nem. De Tudok adni egyet! ™
<[HUN]nGabor> Köszi!
<[OP]Andrew> De csak ez az egy van. ne pazarold el!
<[HUN]nGabor> De nekem 4 helyre kéne ilyet beraknom.
<[OP]Andrew> akkor itt van még 3 de nem sok maradt nekem sem... ™ ™ ™
<[HUN]nGabor> Köszönöm a segítséget! Majd még kereslek... Hello
<[OP]Andrew> bye
A mai nap gyöngyszeme
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem színpatikus, annak van értelme
Nézd el nekem, éhes voltam.
Mondhatnám neked rosszul, tetem, de láttam már paronimát. 
Jelzem a nevezet mondta, melyben reményednek adsz hangot, minden tagja kijelentő módú, így indokolatlan, sőt helytelen a kérdőjel használta. -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
csak abbol gondoltam, hogy kezdett szimpatikus lenni
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
te ittal?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem, nem eliras tortent - enyire h*lye
-
ladybug
őstag
Sosem gondoltam, hogy az egérről beszélsz. Már épp kérdezni akartam, hogy a billentyűzeten melyik a középső gomb, amikor supesz postját elolvasva rájöttem, hogy az egérkéről lehet szó.
Kézilabda...Tudtam, hogy nem szabadott volna bekapcsolni a tv-t. Most először akartam belenézni egy meccsbe. Vhogy megérezték, hogy nézem őket.

-
parandroid
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Feltételezem tisztban vagy a manna és a mana közti különbséggel, és az iménti postodban csak elírás történt? Lásd még tera és terra.
p -
Vallon
tag
srácok nem tud nekem valaki segíteni, hogy mi is az gazdasági informatika? Mi vár rá a munkaerőpiacon, mi a feladata, szükség van-e rá, stb. Elvégre ez egy IT-dolgokkal foglalkozó oldal
Feltettem a kérdést állásbörzén, de oda kevesen járnak 
-
supesz
aktív tag
nekem egy duplaklikk van a középső gombon. de nem használom.

-
Thrawn
félisten
Érdekes. Ha megnyomom a középső gombot, az összes megnyitott ablak megjelenik egymás mellett a képernyőn...
Kézilabda: kiestünk

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
én meg középső gombbal klikkeltem rajta egyet, és megnyitotta új tabon. semmi macera, ment egyből. kell a francnak ie. különösen azért, mert még mindig nem találtam linux alá ie-t...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Egy alkalmazás beállításait, alapadatait tartalmazó szöveges formátumú fájl (konfigurációs fájl), melyeket az alkalmazás az indulásakor, az inicializáláskor olvas ki(be?), és általában a program futásának végéig ezekkel az adatokkal/beállításokkal dolgozik.
Ettől tömörebben megfogalmazni nem érdemes, mert akkor nincs minden benne.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megalkuvó

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ennek az IE pluginnak mijaneve?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Jobb klikk, hivatkozás megnyitása ie motorral, új fülön megnyitja ie-vel

-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez azért van, mert nem jársz legjobb nők topicba. Ilyenkor fogod link kimásol, új fül, link beszúr.

-
törölt tag
Tud nekem valaki egy 1 mondatos közérthető definiciót mondani az ini fájlokra? global, egy program ini fájlja milyen célt szolgál, én vágom de nem tudom szépen kompaktul megfogalmazni

-
MarKoo
addikt
Mennyi állat ember van: [link]

-
BlacKSouL
addikt
...Szép selymes loadingom... |
| -
supesz
aktív tag
Haha Én ismerem a tranzisztorhullámmodulációs WGA eljárást koaxtranszformátor tokozásban. És most vezérlek vele egy pokolgépet irakban. Este hatkor benne lesz a hírekben majd nézzétek meg!

-
-
Whaskes
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
0Km-es még nem kopott! 3év garancia vagy 100.000km!

-
Foglalt név
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
''PCI-os WGA (videokártyára emlékeztet)''
De
Kajak jól ír a srác, kéne terjeszteni, úgyis itt a mistral a közelben. Nyitnánk mellé kávézót és lehetne nézni, ahogy a sok noob halálba szivatja az eladókat
Esténként felragasztanánk ilyen szlogeneket, hogy ''8bites utp/c64 kábel ma féláron!'' 
-
Lord Zero
addikt
-
Foglalt név
addikt
Ami rögtön az első oldalon megragadó, amiből tudod, hogy a hackerség egy folyton változó ingovány, olyan világ, melyben semmi sem biztos: '' bloggerek illetve blogjaik egyik napról a másikra hirtelen eltűntek''<->''ezek az információk mostmár örökké hozzáférhetőek lesznek az interneten'' Az örökké élő, de mégis eltünő információ! Hány dimenzióban élhet vagyon a srác? Szerintem egy fraktálban, amiben csak 0 és 1 van

-
Whaskes
senior tag
ezt még beteszem, videokártya mint ''hekker'' eszköz
[link] -
Whaskes
senior tag
VÁÁÁÁ!! ''Nekem például a Mistral egyik boltjában csak fél órás vita, és a Fogyasztóvédelem emlegetése után sikerült vennem, de akkor vettem mindjárt kettőt is, hogy egy ideig erre ne legyen gondom. (Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak, hiszen ezeket nem általános használatra tervezték.) Majdnem elfelejtettem: a kábel pontos neve: 8 bites UTP-C64 Ethernet crosspatch kábel.''
Vazze! Elkopik a kábel ha adatokat küldözgetünk rajta! Az a srác aki ezt írta szerintem Nóbeldíj esélyes.
''Be kell még szereznünk a C64-re írt Telnet 2.0 nevű programot. Ez egy részben BASIC-ben, részben gépi kódban írt program, és szintén igényel némi utánajárást. Itt is a számítástechnikai szaküzleteket tudom ajánlani, de például én egy Tescoban vettem az enyémet, el sem mesélem, milyen kalandos úton.''
Istenem, nagy az állatkerted..... A Tesco támogatja biztos a hekkereket.
''Az igazi hackerek tehát 8 bites gépeket használnak, hackeléshez használjatok ti is ilyet.''
Vladi, használj a ph keresőhöz 8 bites c64-et. az nem csinál felesleges műveleteket.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
NA vegre az ebev megette az atpakolasi kiserleteimet!!! De tudok orulni neki!!!
Akor erre ahetvegere tovabbiakban remelm mar pihi:- )))
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jogász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak a hangját ismerem.. 

Feltettem a kérdést állásbörzén, de oda kevesen járnak

![[kép] [kép]](http://img.4chan.org/4chan-leech.png)
Ez már szinte fizikai fájdalmat okozott...
|