Hirdetés

Aktív témák

• burgatshow

veterán

válasz Foglalt név #2 üzenetére

Már lassan egy éve kávézom. Nem kell sajnálni, nem kell szerintem meglepődni. Inkább kávézom, mint dohányzom és tudod igazából nem is ez a meglepő és elszomorító hanem az, amikor egy péntek esti baráti sörözésből hazafelé tartasz a haverokkal szembe meg jönnek a 12-14 éves fiúk és lányok cigivel és Jim Beam-mel a kezükben...

Akkor gondoljuk át mégegyszer a kávés szitut.

Ami pedig a stresszt illeti:
    Sajnos rohadtul nem lehet leírni és jellemezni azt az oktatási rendszert, ami most jelenleg van. Ami a TV-ben, rádióban elhangzik, azt csak a fele. Alapvetően az a baj, hogy a követelmény nincs szinkronban a leadott anyaggal, így persze, hogy stresszelnek a szerencsétlen diákok, amikor sokkal többet követelnek mint amit leadnak.

Azt meg ne mondja nekem senki, hogy teljesen normális az a tény (és most magamból indulok ki), hogy egy gyereknek a 6-7-8 óra suli után hazaérkezve még 4-8!!!!? órát tanuljon a következő napra?

Azért a 8 órán el lehet gondolkodni!

P.S.: Ja és a 8 óra én voltam történelemből, nem pótoltam, nem felhalmoztam a tanulni valót, egyszerűen sokkal többet kellett tudni, mint ami a tankönyvben benne van. Ennyi.

Kérem kapcsojjja ki! :U

A nosztalgia kedvéért: Jobbra fel! :D

[Szerkesztve]

Aktív témák