- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
VladimirR
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
Integra
titán
most kezd az erdei meccs
-
Korcsii
őstag
Végezetül pedig így néz ki a chipset a BAT levétele után. 100%-os felfekvés:
[kép][link] -> uw 404...
jól néz ki 
egyébként durva
mikor lesz teljesen passzív a ház? 
-
Winner_hun
félisten
Nincs rá keret

-
Winner_hun
félisten
-
Foglalt név
addikt
SLI nem lesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
állat

-
Foglalt név
addikt

Legvégét néztem, uccsó kép nem jött be, elötte meg nem volt bent a vga és türelmetlen vagyok
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
Xantomas
őstag
-
Foglalt név
addikt
-
EQMontoya
veterán
tényleg mkv. Azzal lehet ilyen többhangos meg többfeliratos vmit alkotni, bár a láma úgyse tudja lejátszani.
az mvk-t meg hagyjuk, akkora 1 szar lett. Kiálltam a petneházynál buszra várni, reggel, csúcsidőben, vártam kb 8 percet, úgy, h 5 fajta busz van, ami nekem jó. Kérdem én, akkor 1 vonalon milyen lehet a járatsürüség?
-
Xantomas
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
www.prosectura.hu
eredetileg december közepén jelent volna meg, aztán január 8-ra ígérték, de most csütörtök lett belőle. érdemes megvenni. mondjuk aláírást elég nehéz volt belőle válogatni, lehet, hogy más lesz, egyelőre ez marad
amúgy az oldalon kinn van az egyik szám is (de addig...) az se rossz. -
Xantomas
őstag
Nem is tudtam hogy van új Prosectura album. Nem sok életjelet adnak magukról. Lehet menni a Headbangerbe, hátha megint van akciós CD. Az Alvin dedikálásról meg lecsúsztam.
Emlékszem mikor a lejátszási listába betettem az Ici-pici számukat, egy olyan társaságban ahol csupa újgazdag, apuci pénzén menőző gyerek volt. Kicsit hragudtak rám. Lehet, hogy szíven ütötte őket a szöveg?
-
EQMontoya
veterán
Atyaúristen... ezt nem hiszem el. ennyire nem lehet vki hülye bazmeg
Nézem 1ik hubot dc-n, mikor jön a következő üzenet:
[21:35:50] <[HUN]Szilvietta> TÖLTÖK LE FILMEKET,DE NEM TUDOM,HOGY MIT CSINÁLJAK,HOGY MAGYARUL SZÓLJON
kevesebb
is elég... NG -
Foglalt név
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
EQMontoya
veterán
ekkora farok hátránya, h vagy a farkában van vér, vagy a fejében...

-
Foglalt név
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
ngabor2
nagyúr
akkor azt nem tudná beírni, mert tele lenne a keze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Foglalt név
addikt
-
ngabor2
nagyúr
no, mi történt?
-
Winner_hun
félisten
Jessszokééé, kééééész

-
EQMontoya
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
Xantomas
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
MarKoo
addikt
-
EQMontoya
veterán
Az összes normális dc kliens alapba felismeri a netlimitert, ha fut, és beleirja a tagodba, szal nagy lámer volt a srác

#542 Márk: a koli hálón mindenkinek külön ip-je van kifelé? Ha nem, akkor bármilyen kivülről történő baszkurálást elfelejthetsz... (Mert akkor a központi gépről kellene port forward, azt meg nem fox kapni)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Xantomas
őstag
Adjatok már valami jó ötletet. Tegnap elestem kétszer, mindkét alkalommal a bokám fordult ki, de másodjára kicsit komolyabban. Most picit fel van dagadva, fájni nem fáj, csak ha fél lábról állok lábújhelyre, de inkább nem mozdulok ki a vele a lakásból.
Unatkozok, a haverok meg buliznak. Nélkülem... -
Xantomas
őstag
Nem tom mit jelent. Nagyapámé volt, ő pedig valszeg az óbudai hajógyárban kapta, vagy onnan hozta. Na igen akkor még nem fiatalok mentek ki oda gerincbe törni az apuci kocsiját.
Biztos valami munkás felszerelés.
olvasatomban kb ez lehet rajta:
előtérben:
3 A
Ж Ч
Háttérben:
ЯΒΕ
......D
HTЂ
Sajnos a fényképen nem látszik, e ez csatt egy fél centi magas ''dombormű''.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
degu
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
ez most jott dc-n
[17:41:19] <[HUN]---------> GET RID OF YOUR NETLIMITER YOU HAVE BEEN REPORTED TO OPPS
ert hozza a srac
az meg sem fordul, hogy azert lassu a dc, mert 4 gep van az 1024/128-as netre kotve, vagy mert megy nalam egy torrent is, vagy mert a qos miatt a dc alacsony prioritason van -
BlacKSouL
addikt
-
degu
senior tag
-
MarKoo
addikt
Akadt egy kis gondom:
Felraktam a RealVNC 4.1.2-t egy gépre, ami egy kollégiumi szobában van. De amikor csatlakozni próbáltam, akkor mindig visszavágott connection timeouttal. Gondoltam tűzfal lehet. Ki is derült, hogy van Windows beépített tűzfal, így hát hozzáadtam a kivételekhez. De így sem ment.
Jó, akkor tűzfal kikapcs. Ki is kapcsoltam, de úgy se tudok. Sőt még megpingelni se tudom ezt az ip címet. Pedig 100%, hogy jó az ip cím, csak hát egyetemi háló.. Mit lehetne kezdeni, hogy működjön? Ha egyáltalán van megoldás. -
Xantomas
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
QuarK
senior tag
Óvatosan, azt hiszem 10 próbálkozás után azt mondja, többet nem indíthatod újra / folytathatod a letöltést. Nekem megtörtént, szerencsére Rolly-nak lejött, úgyhogy megvan végülis. Ha elb*szódna nálad is, akkor esetleg kiírom DVD-re.
Meg még azt néztem, különböző kulcsot kaptunk, tehát nem ilyen campus-os volume licence key-t.
A Server 2003-at is nemsokára lecserélem az ELMS-ről letöltött verzióra, és akkor remekjó lesz. -
BlacKSouL
addikt
-
Thrawn
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
VladimirR
nagyúr
ez nem igaz
harmadszor szakad meg a vista letoltese
grrrrrrrrrr -
Bash
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Sőt, hülye vagyok, S-VHS-C volt(vagyis van, mert itt van fölöttem a polcon, csak már az akksik nem szuperálnak), mennyit küzdöttünk az adapterrel, viszont a kamera egész kicsi tudott maradni.
Óriási, rámtört a nosztalgia
Eszembe jutott, hogy annak még nem elektronikus volt a zoomja, hanem kézzel kellett tili-tolizni, és a vége felé mikor már szorult a mechanika, akkor zoomolásnál mindig ugrálva közelített. Szép egyenetlenül lehetett használni. De legalább a fókusza automata volt, igaz, hogy az is úgy egy évig nem működött, aztán egyszercsak megint. Meg nem vetített keresője volt, hanem optikai, és nem pont ugyanazt mutatta, mint amit felvett.
Óriási. Most itt vigyorgok magamban.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Most majdnem benyögtem, hogy bibi, nekünk már Hi8-as volt róla, de rájöttem, hogy még nekünk is jó öreg S-VHS JVC volt, azon a nyáron lett az új.
Basszus, milyen öregek vagyunk.
A mostaniak már nem is nagyon ismerik kamerában a VHS-est.
De a Betamax-ra is azt hinnék hogy valami anime-hős
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
-
bandus
veterán
Hát, nálunk mindig január végén van. De utálom ezt az izgulást.. csak legyünk túl rajta, utána senki és semmi nem állít meg
Majd rakok fel holnap pár képet, ha esetleg lesznek használhatóak. -
BlacKSouL
addikt
Miért? Nekünk is jan.15-én volt.
Igaz, úgy 8 éve.
De minden középiskolában decemberben vagy januárban szokott lenni legalábbis errefelé. Ami azért jó, mert jó közel van a félévhez, ami meg számít(ott) sok helyre. -
burgatshow
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
degu
senior tag
-
supesz
aktív tag
-
bandus
veterán
Jelen állás szerint úgy fest, hogy a körte részét eltaláltad

-
Foglalt név
addikt
-
bandus
veterán
Most kezdtem el izgulni az esti szalagavató miatt
Előtte le kell csúsztatni valamit a torkomon, mert le fogok bénulni úgyérzem. -
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
De, talán annyit még megér... mint h az is, h miskolcon a legolcsóbb helyen kb 2.500ft-al drágább 1 kurva egér, mint Pesten

-
bandus
veterán
-
supesz
aktív tag
-
Sianis
addikt
-
burgatshow
veterán
-
tildy
nagyúr
-
degu
senior tag
Mivamma? ...vazze...tesztagyarba dolgozol?

-
bandus
veterán
Mivel itt annyi tájékozott ember van, ezért megkérdezem, hogy tudna-é valaki egy linket nyújtani, arról az átszinkronizált coccolino reklámról, amiben egy sün is van, és jó csúnyán beszélnek.

-
Sianis
addikt
Solad barátom, azt hiszem, hogy megint behúzhatunk egy strigulát a ''Mikor kevertek össze bennünket'' táblázatunkba.
Lassan testvérek is lehetnénk! 
-
Thrawn
félisten
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050430/pic43400.jpg)
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
-
Solad
addikt
néémááá csocsorol van szo en meg nem vagyok itt? hat milyen ma ez keremszepen?

-
NoLF
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
-
EQMontoya
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ütősre sikerült ez az album is.
jól néz ki 

/fonetikusan/zsuza/ poruszki rulez..
Előtte le kell csúsztatni valamit a torkomon, mert le fogok bénulni úgyérzem.