Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ezt a gyongyszemet egy masik topic-ban talaltam => Bovebben: [link]
kedvencem az univerzalis usb-s wga
[Szerkesztve] -
Integra
titán
most kezd az erdei meccs
-
Korcsii
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Végezetül pedig így néz ki a chipset a BAT levétele után. 100%-os felfekvés:
[kép][link] -> uw 404...
jól néz ki 
egyébként durva
mikor lesz teljesen passzív a ház? 
-
Winner_hun
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nincs rá keret

-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
SLI nem lesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
állat

-
Foglalt név
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Legvégét néztem, uccsó kép nem jött be, elötte meg nem volt bent a vga és türelmetlen vagyok
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
tényleg mkv. Azzal lehet ilyen többhangos meg többfeliratos vmit alkotni, bár a láma úgyse tudja lejátszani.
az mvk-t meg hagyjuk, akkora 1 szar lett. Kiálltam a petneházynál buszra várni, reggel, csúcsidőben, vártam kb 8 percet, úgy, h 5 fajta busz van, ami nekem jó. Kérdem én, akkor 1 vonalon milyen lehet a járatsürüség?
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Xantomas
üzenetére
www.prosectura.hu
eredetileg december közepén jelent volna meg, aztán január 8-ra ígérték, de most csütörtök lett belőle. érdemes megvenni. mondjuk aláírást elég nehéz volt belőle válogatni, lehet, hogy más lesz, egyelőre ez marad
amúgy az oldalon kinn van az egyik szám is (de addig...) az se rossz. -
Xantomas
őstag
Nem is tudtam hogy van új Prosectura album. Nem sok életjelet adnak magukról. Lehet menni a Headbangerbe, hátha megint van akciós CD. Az Alvin dedikálásról meg lecsúsztam.
Emlékszem mikor a lejátszási listába betettem az Ici-pici számukat, egy olyan társaságban ahol csupa újgazdag, apuci pénzén menőző gyerek volt. Kicsit hragudtak rám. Lehet, hogy szíven ütötte őket a szöveg?
-
EQMontoya
veterán
Atyaúristen... ezt nem hiszem el. ennyire nem lehet vki hülye bazmeg
Nézem 1ik hubot dc-n, mikor jön a következő üzenet:
[21:35:50] <[HUN]Szilvietta> TÖLTÖK LE FILMEKET,DE NEM TUDOM,HOGY MIT CSINÁLJAK,HOGY MAGYARUL SZÓLJON
kevesebb
is elég... NG -
EQMontoya
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
ekkora farok hátránya, h vagy a farkában van vér, vagy a fejében...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
akkor azt nem tudná beírni, mert tele lenne a keze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
no, mi történt?
-
Winner_hun
félisten
Jessszokééé, kééééész

-
-
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Az összes normális dc kliens alapba felismeri a netlimitert, ha fut, és beleirja a tagodba, szal nagy lámer volt a srác

#542 Márk: a koli hálón mindenkinek külön ip-je van kifelé? Ha nem, akkor bármilyen kivülről történő baszkurálást elfelejthetsz... (Mert akkor a központi gépről kellene port forward, azt meg nem fox kapni)
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Adjatok már valami jó ötletet. Tegnap elestem kétszer, mindkét alkalommal a bokám fordult ki, de másodjára kicsit komolyabban. Most picit fel van dagadva, fájni nem fáj, csak ha fél lábról állok lábújhelyre, de inkább nem mozdulok ki a vele a lakásból.
Unatkozok, a haverok meg buliznak. Nélkülem... -
Xantomas
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tom mit jelent. Nagyapámé volt, ő pedig valszeg az óbudai hajógyárban kapta, vagy onnan hozta. Na igen akkor még nem fiatalok mentek ki oda gerincbe törni az apuci kocsiját.
Biztos valami munkás felszerelés.
olvasatomban kb ez lehet rajta:
előtérben:
3 A
Ж Ч
Háttérben:
ЯΒΕ
......D
HTЂ
Sajnos a fényképen nem látszik, e ez csatt egy fél centi magas ''dombormű''.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ez most jott dc-n
[17:41:19] <[HUN]---------> GET RID OF YOUR NETLIMITER YOU HAVE BEEN REPORTED TO OPPS
ert hozza a srac
az meg sem fordul, hogy azert lassu a dc, mert 4 gep van az 1024/128-as netre kotve, vagy mert megy nalam egy torrent is, vagy mert a qos miatt a dc alacsony prioritason van -
MarKoo
addikt
Akadt egy kis gondom:
Felraktam a RealVNC 4.1.2-t egy gépre, ami egy kollégiumi szobában van. De amikor csatlakozni próbáltam, akkor mindig visszavágott connection timeouttal. Gondoltam tűzfal lehet. Ki is derült, hogy van Windows beépített tűzfal, így hát hozzáadtam a kivételekhez. De így sem ment.
Jó, akkor tűzfal kikapcs. Ki is kapcsoltam, de úgy se tudok. Sőt még megpingelni se tudom ezt az ip címet. Pedig 100%, hogy jó az ip cím, csak hát egyetemi háló.. Mit lehetne kezdeni, hogy működjön? Ha egyáltalán van megoldás. -
Xantomas
őstag
Van valakinek valami ötlete hogy mit jelent az övön látható írás?
[link] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Óvatosan, azt hiszem 10 próbálkozás után azt mondja, többet nem indíthatod újra / folytathatod a letöltést. Nekem megtörtént, szerencsére Rolly-nak lejött, úgyhogy megvan végülis. Ha elb*szódna nálad is, akkor esetleg kiírom DVD-re.
Meg még azt néztem, különböző kulcsot kaptunk, tehát nem ilyen campus-os volume licence key-t.
A Server 2003-at is nemsokára lecserélem az ELMS-ről letöltött verzióra, és akkor remekjó lesz. -
BlacKSouL
addikt
Mentsetek meg néhány lelket: [link]
-
Thrawn
félisten
[link]
Katica a király(nő)!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ez nem igaz
harmadszor szakad meg a vista letoltese
grrrrrrrrrr -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sőt, hülye vagyok, S-VHS-C volt(vagyis van, mert itt van fölöttem a polcon, csak már az akksik nem szuperálnak), mennyit küzdöttünk az adapterrel, viszont a kamera egész kicsi tudott maradni.
Óriási, rámtört a nosztalgia
Eszembe jutott, hogy annak még nem elektronikus volt a zoomja, hanem kézzel kellett tili-tolizni, és a vége felé mikor már szorult a mechanika, akkor zoomolásnál mindig ugrálva közelített. Szép egyenetlenül lehetett használni. De legalább a fókusza automata volt, igaz, hogy az is úgy egy évig nem működött, aztán egyszercsak megint. Meg nem vetített keresője volt, hanem optikai, és nem pont ugyanazt mutatta, mint amit felvett.
Óriási. Most itt vigyorgok magamban.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Most majdnem benyögtem, hogy bibi, nekünk már Hi8-as volt róla, de rájöttem, hogy még nekünk is jó öreg S-VHS JVC volt, azon a nyáron lett az új.
Basszus, milyen öregek vagyunk.
A mostaniak már nem is nagyon ismerik kamerában a VHS-est.
De a Betamax-ra is azt hinnék hogy valami anime-hős
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát, nálunk mindig január végén van. De utálom ezt az izgulást.. csak legyünk túl rajta, utána senki és semmi nem állít meg
Majd rakok fel holnap pár képet, ha esetleg lesznek használhatóak. -
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Miért? Nekünk is jan.15-én volt.
Igaz, úgy 8 éve.
De minden középiskolában decemberben vagy januárban szokott lenni legalábbis errefelé. Ami azért jó, mert jó közel van a félévhez, ami meg számít(ott) sok helyre. -
válasz
Foglalt név
üzenetére
Jelen állás szerint úgy fest, hogy a körte részét eltaláltad

-
Most kezdtem el izgulni az esti szalagavató miatt
Előtte le kell csúsztatni valamit a torkomon, mert le fogok bénulni úgyérzem. -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
De, talán annyit még megér... mint h az is, h miskolcon a legolcsóbb helyen kb 2.500ft-al drágább 1 kurva egér, mint Pesten

-
degu
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Mivamma? ...vazze...tesztagyarba dolgozol?

-
Mivel itt annyi tájékozott ember van, ezért megkérdezem, hogy tudna-é valaki egy linket nyújtani, arról az átszinkronizált coccolino reklámról, amiben egy sün is van, és jó csúnyán beszélnek.

-
Sianis
addikt
Solad barátom, azt hiszem, hogy megint behúzhatunk egy strigulát a ''Mikor kevertek össze bennünket'' táblázatunkba.
Lassan testvérek is lehetnénk! 
-
Thrawn
félisten
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050430/pic43400.jpg)
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
néémááá csocsorol van szo en meg nem vagyok itt? hat milyen ma ez keremszepen?

Aktív témák
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ütősre sikerült ez az album is.
jól néz ki 

/fonetikusan/zsuza/ poruszki rulez..
Előtte le kell csúsztatni valamit a torkomon, mert le fogok bénulni úgyérzem.