Hirdetés

Aktív témák

• Foglalt név

addikt

válasz burgatshow #7 üzenetére

Én nem kávézom, nem iszok, nem drogozok, nem cigizek. Na jó, a nőket nem vetem meg.
    Az elkeserítő az, hogy nálunk ez 16-7 évesen kezdődött, ma ahogy mondod már a 12 sem ritka.

Én nem gyenge gimibe jártam és nem vagyok egy agytröszt, de házi íráson kivül nem sok mindent kellett tanulni. Ez ilyen kamu szöveg és vagy szülői nyomás, hogy egy 1x éves gyerek általános meg közép iskolában este 8-ig tanul. Mit könyörgöm? Azt a 2 oldalt?
    Ezt meg aztán főleg nem adod be nekem, hogy az normális, hogy egy hasonló korú gyerek stersszel. Mitől könyörgöm?
    Jó olyan van, hogy nevelő célzattal beírnak az ellenörzőbe és húzod füled-farkad, de ma szerintem nem ez a jellemző, mert egy ilyenért szemközt röhögik a tanerőt, közben meg nyugtatót szednek.
    Szánalmas komolyan.

Tudom mindenki a saját problémáját éli meg a leghatalmasabbnak, de azért visszagondolva a náthát sem érdekelte 14/18 évesen, hogy holnap lesz-e töriből dolgozat, inkább az izgatott, hogy megtudjuk-e ragasztani a biciklibelsőt/eljön-e este a Viki a bálba. Aztán persze este bevillant, hogy holnap mintha lenne valami, de se mobil, se internet nem volt. Úgyhogy a remény hal meg alapon aludtam egy egészségeset, aztán másnap persze ment az izgulás, meg a szünetben tanulás, de nézze meg a világ felnőttem, talán idegbeteg sem leszek, nem élek gyógyszeren és talán lassan meglesz a második diplomám. :U

Látom közben írtatok, szóval aki hülye, halljon meg én is volt, hogy utolsó este olvastam el a csongor és tündét, de ez kell. Nekem élmény marad, nem mindennapi megszokás :DDD

[Szerkesztve]

Aktív témák