Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
eszméáletlen jók ezek a raszta hajak a csajoknak

(Fábryban voltak) -
burgatshow
veterán
t|-|om! went to sleep. Good night PH!

-
MarKoo
addikt
Egy mobilszolgáltatónál (történetesen a Pannon GSM-nél) csak rendőrségi feljelentés esetén tudják megmondani egy adott hívószám tartózkodási helyét? Úgy tudom, hogy van erre lehetőség. Ha egyáltalán kiadják úgy. Gondoltam még az iWiW-re is, de ott is biztos csak megfelelő intézkedések után adják ki a személyes adatokat, például az utolsó tartózkodási helyet, ahonnan bejelentkezett az illető.

-
EQMontoya
veterán
nah, egy szerződés megfirkálva.
-
burgatshow
veterán
Épp jelenteni készültem egy Thunderbird hibát, amikor megtaláltam a Bugzillán, így csak megerősítettem, hogy igen létezik, tessék mihamarabb javítani.

Töri rulez!
-
tbs
addikt
Egy hup-blogból nyúltam épp. Qrva jó... -> [link]
-
ngabor2
nagyúr
úgy tűnik, jánoska ma mindenkivel kötözködni akar. csak azt nem tudom, hogy miért jó ez neki...
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Dudáltak, mázlim volt, 2 motoros volt, csak azt nem tudom miért tartottak deszkát

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
pár centi híján fél év alatt nőtt meg annyira a szakállam amekkora a talin volt. a táborig kb. fél év van (24 hét), ez alatt hidd el, hogy ki fog nőni

-
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
olyan gyorsan történtek az események hogy nem volt időm előkapni

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ne reménykedj. amúgy másik 2 ph-s is látott, nekik is furcsa voltam. de már nő vissza szépen az arcszőrzetem, a táborra megint a régi lesz

-
lorcsi
veterán
Volt ma szerencsém ngabor2-höz ...huh...alig ismertem fel

-
Azta, éppen írnám a nagy bölcseletemet a legújabb UFO-s topicba erre a bádogember bezárja az orrom előtt
. Na sebaj, bánhatja most az emberiség hogy eme információ, ami talán a létünk jövőjét határozza meg, nem kerülhetett nyilvánosságra 
-
bnss
veterán
Üdv!
Fondoltam benézek ide, miről van szó errefelé, nem csalódtam, azért itt is esett néhány szó szakmai eredetű problémákról, legalábbis az utolsó oldalon. Amúgy én is Asus notebook tulaj vagyok, de még nem foglalkoztam különösen a LED-del, megmondom őszíintén, eddig fel sem tűnt, hogy a negyedik LED az Új E-mailre szeretné felhívni a figyelmet!
-
burgatshow
veterán
Gödöllői Tecsó agyhalál. Mint az oroszok bazze...
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
-
(Kolombusz)
veterán

-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
jah, igy mindjart mas
miert nem azzal kezdted, hogy az asus hianyossagai miatt szutyok az ms meg a kinezoje
en hulye, meg felreertettem -
burgatshow
veterán
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
az a ''szutyok ms kinezo''-jehez hasonlo kifejezes a thunderbird-re, mert azt felteteleztem, arra hekkelted ra, ezzel probalva utalni arra, hogy altalaban nem a program szar, hanem a juzer hulye
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
es most mar megy a meghulladekabb suckerbirddel is?
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Jól néz ki, de miben van ez a 3 led? bill?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Most ez olyan nagy valami? Egy tepsi oldalára 3 LED-et tenni?

-
burgatshow
veterán
Ja és itt van amivel szenvedtem! Lehet megírom Logoutra is...

[link]
Mail Led works...
Mod: Inkább linkesítem a képet...
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
úgy tudom a modik nem örülnek az egyszavas hsz-nek. a két smiley már két külön szónak számít?

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ennek örülök h megy mert nekem mutattad meg először.. na akkor mindjárt kapod is a leveled.
Ma olyan gáz napom volt. Mostanába mindenkivel bunkó vok.
ez olyan rossz! -
burgatshow
veterán
Megy, működik a levél jelző ikonom!

Végre nem köpi tele a képem a firefox, mikor hazaérek suliból és 200 új levél ezzel a dumával:
Kedves t|-|om!! Új hozzászólás érkezett az ''OFF Topic'' című...
-
burgatshow
veterán
Valaki tudna nekem küldeni egy emailt gyorsan? Tök mindegy mi van benne, lényeg, hogy kapjak egy új levelet. A Thunderbird és a noti mail ledjét próbálom összelőni, persze ilyenkor nem kapok levelet!

Mod: Már nem kell kösz, küldtem magamnak egyet!
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Az utóbbi napokban számtalanszor próbáltam bekapcsolódni az off folyamába, de mivel mostanában nagyon langyos a hangulat, így nem volt alkalmam.
Lehet, hogy megint elő kéne szednem a bocis táblácskát valmi témajavaslattal?
Szavazzuk meg... -
tbs
addikt
Emberek..!
Mi a túró van a Google szolgáltatásaival..? Interware és euroweb hálóról gyakorlatilag elérhetetlen. A kereső is. Így nem tudok rákeresni a problémára...
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
És még sorolhatnánk. Ez csak az első 3 volt.
A hugodat kihagytad. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kb. 3k havonta. miért?
-
(Kolombusz)
veterán
ngabor2 blogjában: más: megdöntöttem a saját ''rekordomat'', immár 64. napja megy a gépem. irány a 100 nap!
Mennyi neked a villanyszámlád?
-
g4dg3t
senior tag
50 éve halt meg Neumann János [link]
Sokat koszonhetunk ennek az embernek! Ot tartom a legnagyobbnak...emelem kalapom!
egy it.news-os hir szvsz kijarna
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hu. Akkor még gyorsabb vagyok nálad... 178... A piciktől tartok, olyan megfoghatatlanok néha...
(Pl. lányom...
)
Ritka a magas, formás lány. Olyan 180 körül kezdenek eldeformálódni...
-
ngabor2
nagyúr
végre olyan volt az idő, hogy bicajjal jöttem. kicsit ismét be kell edződni, mert kiestem a formámból. mindenesetre bérletet már nem veszek, most nincs rá szabad 5k-m (kell videokártyára
)
beöltöztem, mintha az északi sarkra készülnék... de út közben inkább levettem a kesztyűt és a kapucnit, mert melegem lett. az arcomra kezd visszanőni a hőszigetelés
mod: más: honnan lehet szerezni fényvisszaverő csíkot? olyat, ami a kukásmellényen is van? arról nem akarnám leszedni, viszont a sisakra kellene...
Aktív témák
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Path of Exile 2
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nyeheehee. Be fog telni az OFF! Na jó, ha alszol akkor nem mesélek
viszont én addig elmegyek alszani, jó éjt. holnap itt a várva várt péntek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Na sebaj, bánhatja most az emberiség hogy eme információ, ami talán a létünk jövőjét határozza meg, nem kerülhetett nyilvánosságra 

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs5/7b2a199ee06636e7288ea52165399f68.png)
De mi oda járunk, ott tuti van.