Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
Bash
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Whatever!
Lehet, hogy igaza van: [link]. De az biztos, hogy össze-vissza írják. -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Most eszembe jutott erről a részegen jó vezetésről egy pár hetes történet.
Itt Florida-ban egy sheriff megállított egy szerinte bizonytalanul közlekedő gépjárművet. A gépjármű vezetőjétől elkérte a papírjait (driver's license, registration, insurance) és amíg a számítógépben ellenőrizte az adatokat, hallott egy olyan hangot, mintha valaki egy sört bontott volna fel. Előrement meggyőződni róla, és valóban, a félrehúzott gépjármű sofőrje éppen egy frissen nyitott sört fogyasztott.
Természetesen egyből letartóztatta, és megmérték a véralkoholszintjét. .481-et mértek!
.300 felett már nem vihetik börtönbe, csak az ER-ra, .400 felett pedig már halottnak kellett volna lennie. A delikvens nem hogy halott volt, hanem még vígan vezetett és sört kortyolgatott. -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban.''
Jobb helyeken már rendszám alapján leellenőrzik az autót, a tulajdonosát, korábbi kihágásait akár egész életére visszamenőleg... a minden rendőrautóban megtalálható hordozható személyi számítógép és a rendőrségi adatbázis segítségével. Ok nélkül meg nem állítanak meg senkit, viszont ha okot akarnak keresni, akkor mindenkiben lehet.
-
Bash
őstag
Hm. Nem tudom mi volt ma, de fél órán belül szembetalálkoztam egy citromsárga Ferrari Enzo-val, egy ugyancsak citromsárga Lamborghini Murcielago-val és egy kék színű Bentley Arnage-l. Szoktam látni máskor is drága autókat, főleg hétvégente, de ez azért túltett minden eddigin.
-
Bash
őstag
Ma reggeli floridai vihar summárum: több tornádó is lecsapott eléggé nagy területen, 5 megye érintett. 14 megerősített halott, többszáz otthon a földdel lett egyenlő, több tízezren áram nélkül maradtak. Csak érzékeltetésként, Lady Lake településen a templom, ami úgy épült, hogy 150 mph-s szeleknek is ellenálljon, most csak egy törmelékhalom.
-
Bash
őstag
2
Racecam!
Óvóhely az túlzás, de még mindig biztosabb itthon, mint az úton. Nem lenne szerencsés, ha felborítana a szél autóstól.
Thrawn!
Jól emlékszel.
Ha esetleg eltűnök, akkor elment az áram vagy leszakadt a tető. Dörög az ég, villámlik, az ablakom is rezeg, meg persze ömlik az eső. Ideális idő medencében úszkáláshoz, de azt hiszem most kihagyom. -
Bash
őstag
[link]
Asszem ma nem megyek dolgozni, állítólag fél óra múlva ideér a vihar. Tornádó-veszély, kinn már dörög, villámlik.
''On I-4 at State Road 44 in Volusia County -- on central Florida's east coast -- winds blew four tractor-trailers off the interstate along with a U-Haul truck towing a car.''
Radar: [link]. -
Bash
őstag
Köszönöm az aggódást, de úgy néz ki - nyilván sokak bánatára - túléltem a mai napot.
Ne tessék röhögni, de módszeresen felöltöztem: két vastag pamut zokni, jégeralsó, vastag farmernadrág, atléta, két póló, három pulóver, napszemüveg, kötött sapka. Itthon meg beizzítottam a fűtést, évente egyszer-kétszer nem árt letesztelni, hogy működik-e. -
Bash
őstag
Nyarat akarok!
Az elmúlt néhány év leghidegebb éjszakáját jósolják mára. Nálunk 2°C-t, tőlünk 100-120 mérföldre északra fagyot mondanak!
Sok helyen ma fóliába csomagolták a virágokat, kisfákat, itthon én is készenlétbe állítottam a fűtést.
Reggel felvenném a kabátomat, ha lenne. De nincs, ezért azt hiszem magmara öltöm az összes pulóveremet, mind a hármat. Nem lenne jó fagyhalált szenvedni.
-
Bash
őstag
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez.
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 36 [Ha egy kis melegségre vágysz]: [link]
OFF TOPIC 35: [link]
OFF TOPIC 34 [Szerverújraindulás miatt ideiglenesen nyitva]: [link]
OFF TOPIC 33 [Szerkesztve]: [link]
OFF TOPIC 32 [Aminek nem volt alcíme, és (na ugye!) nem is hiányzott]: [link]
OFF TOPIC 31 [Agyelszívás és Salivili hipput ...]: [link]
OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]: [link]
OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]: [link]
OFF TOPIC 28 [No Chat Plz]: [link]
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.300 felett már nem vihetik börtönbe, csak az ER-ra, .400 felett pedig már halottnak kellett volna lennie. A delikvens nem hogy halott volt, hanem még vígan vezetett és sört kortyolgatott.