Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cooler Master topic
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nem azt mondom, h mindenkinek nagyon sügérnek kell lenni mindenből a szakmáját kivéve. De a mostani oktatási rendszer az érettségi előtt soha nem követel meg átfogó tudást semmiből, csak az éppen feladott anyag megtanulásából. Én pl képtelen vagyok szavakat tanulni. Nem tud mindenki magolni. Angolból mindig 4es voltam, elsőre lett nyelvvizsgám, nem is gagyi. De nem 2 ember bukott meg simán, és szinte csak 5öse volt. Matematika oktatás arról szól, h az adott anyagot mennyire tudod... ez is minden, csak nem használható tudás. Ha elmegyek versenyre, akkor mit képzelek, h nem vagyok ott órán. (mondjuk azért elmegyek.) Eredmény: ami az egyetemről frissen szabadult diplomások 1 részénél is megfigyelhető, képeztünk egy adag embert, akinek van (általában) nagy mennyiségü lexikális tudás a fejében, és kurvára nem tudja használni semmire. Ez biztos, hogy a helyes út?

Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest