Hirdetés
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
deter
aktív tag
Habár különösen nem szoktam ezt számon tartani, de ma regisztráltam 666 napja.
Wiki infó a számról:
Matematika
a 665 és 667 között található természetes szám. Épp a 36-odik háromszögszám, vagyis az első 36 darab pozitív egész szám összege. Egyenlő az első hét prímszám négyzetének összegével. Bővelkedő szám. Palindrom szám.
Numorológia
A 6-os az ember és a föld száma. Nyilvánvalóan a három 6-os a Szentháromság ellentéteként a hiábavaló földi, emberi gondolkodást jeleníti meg, ellentétben a 777 (szám)-el, amely a Szentháromság száma, így a tökéletességet ábrázolja. A Jelenések Könyvében ez a szám a fenevad száma, emberi szám.
üdv_
deter -
Dictator^
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Version 9.20
Build 8713
ezzel a builddal megy. eddig még nem tapasztaltam hibát vele.
Mod: most nézem nem rég javiották a bugot

[Szerkesztve] -
-
RedAnt
aktív tag
azoknak akik szeretnek bétatesztelni: [link]
-
ngabor2
nagyúr
no, itt a hétvége. holnapután már péntek...
-
Thrawn
félisten
Lepihenek én is, jó éjt!
fokukac: aláírás rulz
-
EQMontoya
veterán
én exemmel 3 hónap után jöttem össze. Ez nálam is szintén tengernyi idő, de mivel nem az a nagyon könnyü eset, nem siettem el a kérdést. Kb másfél éve voltunk 1üt, amikor Pestre költözött tanulni. Ugye, aug. végén, szept. elején. December elején szakitottunk... szal nekem ez igy nem jött be. Sokszor 2-3 hetente tali, msn, stb...
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem jó tapasztalataim vannak, bár az közelsem volt ekkora táv, meg nem 2 havonta 4 napig egymástlátós volt...
node majd az idő eldönti mi lesz. azt tudom hogy most mi van, hatalmas, talán sosem érzett dobogás, és a másik oldalról is ezt érzem. feldob. fincsi az egész. tökéletes a téma, harcoltam érte elég sokat (2 hó, nálam az tengernyi), és kijövetelem előtt 4 azaz 4 nappal sikerült összemelegedni, a búcsúbulimon, 30án... buli közepétől már csak egymással foglalkozós táncolós simulós reggelis beszélgetős, szilveszterkor 15 percre találkozós dumálós, utolsó este (jan3) meglepiből pestre hozzá felmenős egész délutánt és estét végigbeszélős sirályság. azóta meg állandó sms és telókapcsolat, msn és videochat kapcsolattartás, meg folyton Rá gondolás. -
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
5 ujjat használni rest vagyok, meg már amúgyis régvolt hogy szükség volt rá, hát most igazándiból lenne, de nemtom. nem visz rá a lélek. meg a helyzet se olyan.
a leány már el van látva, nem első lesz, érzem. de majd én olyanná teszem hogy ihaj, csuhaj, háth oxford lesz a következő gondolat
-
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
42 másodperc - bűvös szám, említém vala
de a versenyt diszkriminatív volta (kezedben nyugvó, rám nézve előnytelen, mi több: felzárkóztathatatlan eszközök) miatt nem támogatom -
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
sztem közel kerülnél az első helyhez.
NoLF: Ő miért nem ment?
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
most az van, hogy megcsapoltam az összes spiritet a bárban és így most jó mert nem kell szomorkodnom hogy nincs sör itthon viszont nagyon hiányzik a barátnőm miatti szomorúság azért eltölt lelkileg eléggé.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hirdessük meg. És akkor lesz.
Esélyes vagy vele jó helyezésre, mondhatni magasan a léc a kezdő magasságnál.
[Szerkesztve] -
Lehet hogy tagja vagyok a F.A.SZ.-nak, de hogy így hétköznap is ini.. ááá
Rohat alkohol.. de azér csatlakozzatok..
-
Szeretnék benevezni a ''Legrövidebb életű topik'' c. versenyre a következő [link]kel. Ügyes vagyok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Na mondom bekapcsolom a tunert a háttérben hagy menjen a film, nem is tudtam mi az, Néztem texten, aszondja: Megszólít az éjszaka. Richard Gere van benne, és misztikus thriller.
Hű mondom, ez fura érdekes párosítás, majd bele-bele hallgatok PH közben. Hát, őszintén szólva ez működött úgy 10 percig, mert elkezdtem nézni a hangokat hallva, és valahogy a PH eltűnt az asztalról, helyette kinyomtam teljes képernyőre a filmet, és habár eredetileg le akartam kapcsolni a kislámpát, mégis úgy döntöttem, hogy egye fene, inkább maradjon.
(Nem vagyok egy ijedős tipus, láttam már sok ijesztős filmet, és általában nem okoznak gondot, viszont nagyon bele is tudom magam élni a dologba, amit csak egyedül tudok megtenni, mert ha valakivel nézem, az mindig beszólogat, és elüti az egésznek a lényegét. És ez mégis úgy volt, hogy a reklámszünetet azzal kezdtem, hogy hátrafordultam és magam mögé néztem.) Hülye térhangzás is..
Jó volt na. Voltak borzongatós részek, nem is befosatósan borzongatós, hanem olyan baaazzeeeg-esen borzongatós. Nekem tetszett. Vegyétek, nézzétek. -
Racecam
nagyúr
Nekem ez igazmondó szérum nélkül is sikerült.
Csak nézem a csillagokat, egyedül vagyok.
Távolról egy részeg kiabálása és az utolsó villamos csikorgása hallatszik. Fázom.
A bodéba bemenni meg nincs kedvem, minek. A leváltott kollégám testi kipárolgása érezhető még mindig, pedig már többször kiszellőztettem. A fűtés is rossz két hete.
A testem itt kell maradjon a nyomorban, de a lelkem, a gondolataim messzire szállnak.
Végigszáguldanak a fekete űrön keresztül a világmindenség boltíves csarnokán, megkerülve az termtés első pillérét, elérve a végső igazság csillogó kristálypoharát.
A furcsán kavargó kék és piros folyadék összekeveredik és egyetlen hosszú pillanatra, megpillanthattam minden oknak okozóját, a kezdetet és a véget.
Felkiáltotttam a felismerés fájdalmában, hiszen egyszerű a válasz, talán túlságosan is egyszerű, annyira hogy senki nem gondol rá......
Mindegy, úgysem érti senki sem... -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hm, ezzel nagyon vigyázz!
Ismertem egy embert. Egy félresikerült kihallgatás során kapott valami durva igazmondató szérumot, majd megkérdezték tőle, mi a teljes igazság. Ilyesmi, mint a világ nagy problémái. Az ipse pedig...
Áhh, annyira nem fontos, inkább vigyázz a gondolkodással.
Sipi -
Loretto
veterán
Szösszenet a mai e-mail csomagomból:
''Mivel nőből vagyok, nem mondom ki amit akarok, de fenntartom a jogot arra, hogy hisztizzek, ha nem kapom meg...'' -
Whaskes
senior tag
az off topic sem a régi..... 17.15 kor ne írjon senki majdnem egy órája...

-
Tök jók a képek, végre arcot is tehet az ember az avatarokhoz, mostmár télleg nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, na majd egy tavaszi vagy nyári összejövetelre mindenképp eltolom az arcom, na persze ha meg leszek hivva 
csapos: Te nem vótál?
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
nemtudom, odáig még ph-s nem jutott el hogy feláljon a gép mellől, de ha sikerült is neki soha többé nem láttuk. szomorú ez.... gonosz kegyetlen világ a mai...

-
Integra
titán
forevör pezönt...
[link] -
BlacKSouL
addikt
-
ladybug
őstag
Ugyan már. Most kimész egyet levegőzni, aztán kajálsz vm keveset majd gyakorlat után. És ha ránézel az órára, 5 óra után leszel. Pár perc, és jön a Kedves. Megfogod, megöleled, és elviszed vmi kis nyugodt helyre, ahol esztek kicsit, és romantikáztok. Az alvás meg ráér utána is.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De tényleg, ha átfutsz a 0 hosszúsági körön brunyálás közben, akkor több mint 1 órán keresztül folyamatosan hugyoztál...