Hirdetés

Aktív témák

• EQMontoya
    veterán

Már lassan egy éve kávézom. Nem kell sajnálni, nem kell szerintem meglepődni. Inkább kávézom, mint dohányzom és tudod igazából nem is ez a meglepő és elszomorító hanem az, amikor egy péntek esti baráti sörözésből hazafelé tartasz a haverokkal szembe meg jönnek a 12-14 éves fiúk és lányok cigivel és Jim Beam-mel a kezükben...

Akkor gondoljuk át mégegyszer a kávés szitut.

Ami pedig a stresszt illeti:
    Sajnos rohadtul nem lehet leírni és jellemezni azt az oktatási rendszert, ami most jelenleg van. Ami a TV-ben, rádióban elhangzik, azt csak a fele. Alapvetően az a baj, hogy a követelmény nincs szinkronban a leadott anyaggal, így persze, hogy stresszelnek a szerencsétlen diákok, amikor sokkal többet követelnek mint amit leadnak.

Azt meg ne mondja nekem senki, hogy teljesen normális az a tény (és most magamból indulok ki), hogy egy gyereknek a 6-7-8 óra suli után hazaérkezve még 4-8!!!!? órát tanuljon a következő napra?

Azért a 8 órán el lehet gondolkodni!

P.S.: Ja és a 8 óra én voltam történelemből, nem pótoltam, nem felhalmoztam a tanulni valót, egyszerűen sokkal többet kellett tudni, mint ami a tankönyvben benne van. Ennyi.

Kérem kapcsojjja ki! :U

A nosztalgia kedvéért: Jobbra fel! :D

[Szerkesztve]

én is szoktam kávézni, és még 18 se vagyok (jó, az a pár hónap). Ilyen balesetek errefelé is megesnek, h nem aludtam egész nap, mert mondjuk ember tragédiája memoritert kellett tanulni (röpke pár100 sor). És még érettségire sem anyag. Számtek oktatás autodidakta, ha érettségizni akarsz, tanulod otthon. Emellett kresz, különféle matek szakkörök, és heti 3x óra.

Voda: nincs még csucsutime? :P

[Szerkesztve]

Aktív témák