Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, így bízzon az ember az off-ban... elmegy dógozni (igen, néha azt is szoktam...), erre írtok egy oldalt...
a taliról: a winner által linkelt tábor is szülinapi buli lesz, mindjárt kettő is
de előtte szerintem lesz debreceni zoltán-nap, mert idén nagyon jó volt. esetleg valamikor májusban, vagy bármikor min. 1 helyi főzőcske, meg lövöldözés, mert az is nagyon jó volt. meg sok-sok kisebb-nagyobb összejövetel, ezenkívül nagyszámú kislétszámú is. és ez csak debrecen... ritka az a hét, hogy debrecenben nincs ph-s összejövetel. és ez csak az a része, amiről én tudok...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de előtte szerintem lesz debreceni zoltán-nap, mert idén nagyon jó volt. esetleg valamikor májusban, vagy bármikor min. 1 helyi főzőcske, meg lövöldözés, mert az is nagyon jó volt. meg sok-sok kisebb-nagyobb összejövetel, ezenkívül nagyszámú kislétszámú is. és ez csak debrecen... ritka az a hét, hogy debrecenben nincs ph-s összejövetel. és ez csak az a része, amiről én tudok...