Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
bahama bug
csendes tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Melyiknek? Gondolom a papírra gondolsz, mert annak nincs, mivel kiszúrták a szemünket rendes papírra nyomtatott pénzzel, ráadásul még pénz kinézete sincs, a gazdálkodj okosanban élethűbb a pénz

Szóval az a lényeg, h webkamerával csinálnak képet, ha tudsz válaszolni 5 kérdésből 3-ra, és ezt a képet rányomtatja egy kicsi nyomtató a bekészített papírra. Nagy élmény
-
bahama bug
csendes tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Na igen, kirándulás féle. Csak úgy persze nem vinnének, hanem állítólag kapcsolódik a tananyaghoz, de hát én nem tudom. Ráadásul kisgyerekek is voltak egyidőben velünk, szóval úgy éreztük, h ez inkább nekik való, mint nekünk. Majdnem 20 éves fejjel kicsit gáz lett volna kirakóst játszani...asszem...

-
bahama bug
csendes tag
Hali!
képzeljétek ma voltam a Nemzeti Bankban...hát izé, nem olyan nagy szám, bár van saját fényképes pénzem, és általam vert rézpénzem + megtudtam, hogyha aranyból lennék, mennyit érnék. Amúgy a filmvetítés nevetséges volt, az előadás pedig szörnyen unalmas. Szóval csak a kiállítást érdemes megnézni, ha arra jártok, mert csomó korszakhoz kötődő pénznem van kiállítva
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest