Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
bahama bug
csendes tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Melyiknek? Gondolom a papírra gondolsz, mert annak nincs, mivel kiszúrták a szemünket rendes papírra nyomtatott pénzzel, ráadásul még pénz kinézete sincs, a gazdálkodj okosanban élethűbb a pénz

Szóval az a lényeg, h webkamerával csinálnak képet, ha tudsz válaszolni 5 kérdésből 3-ra, és ezt a képet rányomtatja egy kicsi nyomtató a bekészített papírra. Nagy élmény
-
bahama bug
csendes tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Na igen, kirándulás féle. Csak úgy persze nem vinnének, hanem állítólag kapcsolódik a tananyaghoz, de hát én nem tudom. Ráadásul kisgyerekek is voltak egyidőben velünk, szóval úgy éreztük, h ez inkább nekik való, mint nekünk. Majdnem 20 éves fejjel kicsit gáz lett volna kirakóst játszani...asszem...

-
bahama bug
csendes tag
Hali!
képzeljétek ma voltam a Nemzeti Bankban...hát izé, nem olyan nagy szám, bár van saját fényképes pénzem, és általam vert rézpénzem + megtudtam, hogyha aranyból lennék, mennyit érnék. Amúgy a filmvetítés nevetséges volt, az előadás pedig szörnyen unalmas. Szóval csak a kiállítást érdemes megnézni, ha arra jártok, mert csomó korszakhoz kötődő pénznem van kiállítva
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gumi és felni topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Intel Core i9 10900F/Radeon RX 6700 XT 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 5700, RX 6600 XT, 32Gb DDR4 3200MHz, 980Gb SSD, 650W GOLD
- Steam Deck OLED 512GB (garanciával)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest