Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na EZÉRT nem járok én vallás topikokba! De ha szóba is kerül mondjuk egy normáls beszélgetés során, akkor is max elmondom a véleményem, eldumálunk, de amikor valaki bizonygatja az igazát (''téríteni próbál''), ki szoktam szállni azzal hogy ''ki ebben hisz, ki abban''. Akik már téríteni akarnak, azok úgyis marhaságnak tartják az én álláspontomat, ergo nincs értelme az egésznek.
Aktív témák
Aktív témák
- Google Chrome
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest