Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Sianis
addikt
4 évesen nem tudtam azt, hogy mi a kocsma, csak azt tudtam, hogy olyankor lehet zargatni a szüleim, hogyha már nyitva az ajtaja.
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...
Szerintem mindenkinek vannak ilyen emlékei kiskorából, amikor szülei számára érthetetlen dolgokat, de vicceseket, és mai napig emlegetett dolgokat tartalmaz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...