Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
4 évesen nem tudtam azt, hogy mi a kocsma, csak azt tudtam, hogy olyankor lehet zargatni a szüleim, hogyha már nyitva az ajtaja.
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...
Szerintem mindenkinek vannak ilyen emlékei kiskorából, amikor szülei számára érthetetlen dolgokat, de vicceseket, és mai napig emlegetett dolgokat tartalmaz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...