Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyébként igazad van, nem is annyira programozói mellveregetés (felejtsük is el ezt aaz irányvonalat , többszöri szurkák is vannak bennem veled szemben ezzel kapcsoaltban, ebből két eset a párommal a kapcsolatos(ebből egy félreértés, de akkor is szíven ütött), 1 a keresőddel kapcsolatban ).
Próbáljunk akkor inkább az emberiességre figyelni. Én sehol sem aláztalak meg, szerintem, ha igen, akkor szólj, és elnézésed kérem. Sehol sem tiportalak a földbe. Viszotn te sok ember felé ilyen fellengzős, kivagyokén, pökhendi stílusban beszélsz, és úgy látom ez már nem csak engem zavar. Illetve ha aezt látom, , hogy másokkal szemben ilyen vagy, akkor már engem is zavar, feljönneka régi sérelmek, és... Miért nem lehet normális emberi hangnemben besélgetni? Miért kell direkt provokálni (linux win dolgot fogalmam sincs ki kezdte, de tökmindegy).
Erre már csak -részemről- rátesz egy lapáttal az, hogy majdhogynem még a moderátorok is bevédenek, hogy de hát te ilyen vagy ezt kell megszokni.
Háááát. Izéé..
(Azt hiszem bekapok mindjéárt inkább egy papert... annak több értelme van...)
jobb ötletem támadt: Bővebben: link (békepipa)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jackson elektromos gitár
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest