- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyébként igazad van, nem is annyira programozói mellveregetés (felejtsük is el ezt aaz irányvonalat , többszöri szurkák is vannak bennem veled szemben ezzel kapcsoaltban, ebből két eset a párommal a kapcsolatos(ebből egy félreértés, de akkor is szíven ütött), 1 a keresőddel kapcsolatban ).
Próbáljunk akkor inkább az emberiességre figyelni. Én sehol sem aláztalak meg, szerintem, ha igen, akkor szólj, és elnézésed kérem. Sehol sem tiportalak a földbe. Viszotn te sok ember felé ilyen fellengzős, kivagyokén, pökhendi stílusban beszélsz, és úgy látom ez már nem csak engem zavar. Illetve ha aezt látom, , hogy másokkal szemben ilyen vagy, akkor már engem is zavar, feljönneka régi sérelmek, és... Miért nem lehet normális emberi hangnemben besélgetni? Miért kell direkt provokálni (linux win dolgot fogalmam sincs ki kezdte, de tökmindegy).
Erre már csak -részemről- rátesz egy lapáttal az, hogy majdhogynem még a moderátorok is bevédenek, hogy de hát te ilyen vagy ezt kell megszokni.
Háááát. Izéé..
(Azt hiszem bekapok mindjéárt inkább egy papert... annak több értelme van...)
jobb ötletem támadt: Bővebben: link (békepipa)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest