Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
vazze, hát ez nagyon jó. a macskám előbb felfogja....

figyelj.
felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert. (ez volt az x%, amit emlegettem)
ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom.
nem bonyolult, nem is nagy dolog, amit írok, csak egy gondolat volt részemről. szerintem logikus.
ha nem érted feladom, gyógypedagógus nem vagyok.
bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete.
én érzékeny? hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest