- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
vazze, hát ez nagyon jó. a macskám előbb felfogja....

figyelj.
felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert. (ez volt az x%, amit emlegettem)
ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom.
nem bonyolult, nem is nagy dolog, amit írok, csak egy gondolat volt részemről. szerintem logikus.
ha nem érted feladom, gyógypedagógus nem vagyok.
bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete.
én érzékeny? hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van.
Aktív témák
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest