Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem volt szándékom negatív diszkriminálni őket... de egy roma közösség másképpen gondolkodik, és ezt szerettem volna, mostmár látom, hogy túl szűkszavúan és így félreérthető módon kifejezni.
Ismerek egy olyan lelkészt, aki roma misszióban vesz részt.
Amíg egyszer temetett egy roma embert, a hozzátartozók egy része kirámolta a lelkész lakását.... Ő mondta, hogy nem lehet európai gondolkodásmóddal közeledni hozzájuk. Másképp gondolkodnak a magántulajdon elleni sérelemről, másképpen gondolkodnak a család biztonságának biztosításáról, másképpen a vendégségről....
Nem haragudott rájuk, nem jelentette fel őket, csak nem vett új tv-t, rádiót magának.
Máskor vendégségbe hívták őt egy családhoz, és sült/főtt csirke volt az asztalon, de csak átabotában volt megpucolva, és a tányér/tál sem volt valami tiszta.... De tudta azt, hogy e nagy megtiszteltetés számára, mert abban az évben talán az volt az első alkalom, hogy a családnál csirke volt ebédre.... a vendég tiszteletére. Ha ott é akkor nem eszik, megsérti őket... evett és befogadták. Ismerni kell őket.
Lehet ezek felett elsiklani, de akkor soha nem értjük meg a motivációikat. Lehet szörnyűlködni azon, hogy mi mindent tesznek, ha nem értjük őket.
Hülyén jön ki, de én épp a szörnyülködés élét akartam elvenni a hozzászólásommal, most pedig úgy magyarázkodok, mintha bántani akartam volna őket.....
Természetesen az említett anya kapcsán nem tényekről írtam, mert nem tudom, hogy roma származásuak....
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLC programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest