Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Nem tudja, hogy bajom van...
Nem olyannagy gáz, hogy nem jött. Nem volt megdumálva, meg volt dolga, csak jó lett volna. Most már megértem, hogy nem jött, csak akkor felhúztam az orrom és duzzogni kezdtem.
Áhhh... majd holnap magyarázkodhatok.
Ha vezetés, akkor Live for speed c. progi. Persze egy Metro gazdaságos (most vasárnap csak 3500 Ft
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Elsa Gladiac 940 ( geforce 6800 ) pcie 256mb
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.