Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Nem tudja, hogy bajom van...
Nem olyannagy gáz, hogy nem jött. Nem volt megdumálva, meg volt dolga, csak jó lett volna. Most már megértem, hogy nem jött, csak akkor felhúztam az orrom és duzzogni kezdtem.
Áhhh... majd holnap magyarázkodhatok.
Ha vezetés, akkor Live for speed c. progi. Persze egy Metro gazdaságos (most vasárnap csak 3500 Ft
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.
Aktív témák
Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kuponkunyeráló
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- Minden, ami hőszivattyú
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell.