Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Lassan olyan erzesem van, hogy kikell allnom az LG 52*-es meghajtok becsulete mellett, foleg a mai eset utan!
Hat mivel minap megholt az lga lapom, igy kenytelen voltam vissza allni k7-es platformra, an7 es 2,5-os barci, igen am, de sehol egy atkozott win xp cd.., ah mondom nem igaz.., ekkor talaltam csodak csodajara egy szepseges agyonharcolt kb 1 eves cd-t.., ah tiszta heppi voltam.., erre xp cd-be boot .., samsung dvd iro semmi.., megsem latja..,es ugyanugy vincsi bootol tovabb lep.., nee nemigaz, hat parszor proba feladtam, akkor most egy szepseges plextor cd-iroval probalkoztam igen am.., o felporgette de fajlok masolasanal legalabb 20 hiba, nem olvashato fajl es tarsai parszor proba feladtam, ekkor jott egy philips 52*-es cd-rw ugyszint ezek a tunetek.., de bootnal is inkabb csak szenvedett vele.., sok proba semmi.., lassan mar az agyam elborult.., ekkor talaltam itthon egy 52*-es lg-t nemigazan fuztem hozza sok remenyt.., de hat mondom proba szerencse, erre beteszem boot tokeletes, sehol egy hiba semmi..., xp 16perc alatt fel es tiszta boldogsag.., azthiszem tobbet egy rossz szot nem ejtek az lg-vel szemben!
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest