Hirdetés

Aktív témák

• AMDpower/

senior tag

Lassan olyan erzesem van, hogy kikell allnom az LG 52*-es meghajtok becsulete mellett, foleg a mai eset utan!

Hat mivel minap megholt az lga lapom, igy kenytelen voltam vissza allni k7-es platformra, an7 es 2,5-os barci, igen am, de sehol egy atkozott win xp cd.., ah mondom nem igaz.., ekkor talaltam csodak csodajara egy szepseges agyonharcolt kb 1 eves cd-t.., ah tiszta heppi voltam.., erre xp cd-be boot .., samsung dvd iro semmi.., megsem latja..,es ugyanugy vincsi bootol tovabb lep.., nee nemigaz, hat parszor proba feladtam, akkor most egy szepseges plextor cd-iroval probalkoztam igen am.., o felporgette de fajlok masolasanal legalabb 20 hiba, nem olvashato fajl es tarsai parszor proba feladtam, ekkor jott egy philips 52*-es cd-rw ugyszint ezek a tunetek.., de bootnal is inkabb csak szenvedett vele.., sok proba semmi.., lassan mar az agyam elborult.., ekkor talaltam itthon egy 52*-es lg-t nemigazan fuztem hozza sok remenyt.., de hat mondom proba szerencse, erre beteszem boot tokeletes, sehol egy hiba semmi..., xp 16perc alatt fel es tiszta boldogsag.., azthiszem tobbet egy rossz szot nem ejtek az lg-vel szemben!:D

Aktív témák