Hirdetés
- VR topik
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Ja tényleg, ma nyolc körül a Kálvin téren a kék metróban volt szerencsém találkozni a fradi drukkerekkel.
Akik ügyesen szétverték az előttünk lévő metrókocsit, kiverték az ablakokat, stb.
a metró nem közlekedett tovább (a sofőr bemondta, hogy ''tisztelt utasaink, legyenek szívesek, szálljanak le''
ekkor a tisztelt szurkolótábor is leszállt, és elkezdte dühödten, székeket rúgdosva énekelni, hogy ''mocskos békávé, sá-lálá-lálá''
a metró egyéb utazóközönsége pedig menekülőre fogta a dolgot. én is jobbnak láttam gyalog elindulni, látván, hogy metróval nem fogok eljutni a nyugatiig záros határidőn belül.
egyre jobban imádom ezt az országot, és a benne élő bunkókat.
A Fradit mint egyesületet megszüntetném, a magyar focit is egy-két évig csak zárt kapuk mögött engedném játszani.
Az ilyen szurkolókat pedig kényszermunkára vinném.
Hihetetlen, hogy nem lehet velük mit kezdeni. persze, mire felértem a felszínre, már jöttek a rendőrök szirénázó rendőrautókkal, de mit tudnak velük kezdeni? honnan tudják, hogy ki volt a bűnös? megbüntethetik-e őket?
nem.
Na mindegy. de legalább szerencsére fekete sál volt rajtam, és nem más színű. okultam a pár évvel ezelőtti esetből...
Aktív témák
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Motoros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest