Hirdetés

Aktív témák

• fokukac

nagyúr

Ja tényleg, ma nyolc körül a Kálvin téren a kék metróban volt szerencsém találkozni a fradi drukkerekkel.
    Akik ügyesen szétverték az előttünk lévő metrókocsit, kiverték az ablakokat, stb.

a metró nem közlekedett tovább (a sofőr bemondta, hogy ''tisztelt utasaink, legyenek szívesek, szálljanak le''

ekkor a tisztelt szurkolótábor is leszállt, és elkezdte dühödten, székeket rúgdosva énekelni, hogy ''mocskos békávé, sá-lálá-lálá''

a metró egyéb utazóközönsége pedig menekülőre fogta a dolgot. én is jobbnak láttam gyalog elindulni, látván, hogy metróval nem fogok eljutni a nyugatiig záros határidőn belül.

egyre jobban imádom ezt az országot, és a benne élő bunkókat.

A Fradit mint egyesületet megszüntetném, a magyar focit is egy-két évig csak zárt kapuk mögött engedném játszani.
    Az ilyen szurkolókat pedig kényszermunkára vinném.
    Hihetetlen, hogy nem lehet velük mit kezdeni. persze, mire felértem a felszínre, már jöttek a rendőrök szirénázó rendőrautókkal, de mit tudnak velük kezdeni? honnan tudják, hogy ki volt a bűnös? megbüntethetik-e őket?
    nem.

Na mindegy. de legalább szerencsére fekete sál volt rajtam, és nem más színű. okultam a pár évvel ezelőtti esetből... :D

Aktív témák