Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
Sick Boy
üzenetére
meg persze azt jó lenne tudni, hogy kompatibisak-e, ill megfelelően működnek-e az adatlapomon jelzett géppel egyszóval, hogy megy-e rajta a linux megfelelően, driverek vannak-e (hangkártya, TV-kártya, etc, vidkari, stb...)
én ezt sem tudom, hogy ez fontos-e vagy számít-e... mondom, még sohasem látom, az internetes linux tudásbázisokkal sem megyek semmire, mert az első mondat után elvesztem a fonalat, mert nemtom mi az a kernel, meg KDE én már itt elakadok.
szövegesen paraméterezni parancssorból? DOS-ez vagy mi? és ezt hogy kell csinálni és milyen parancsot használ?
És milyen progik vannak linuxra, stb...
Megnéztem itt a PH-n is a linuxos topicocat hát olyan problémák vannak én nem is értem ezeket...
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest