Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Mini-ITX
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
Nálam is az van tervbe véve, de én nem félek a cserélgetéstől az 55-200-ra
Nekem inkább azért van szükségem a 18-105-re, mert kisebb családi összejöveteleken kell a nagylátó is, ha több embert akarok képbe venni, de portrézáshoz rövid a kit 55 mm-e, és azért az is előfordul ilyen alkalmakkor.
Gondolkoztam korábban a 18-135-ön is, de az újonnan a duplájába kerül a 18-105-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem inkább azért van szükségem a 18-105-re, mert kisebb családi összejöveteleken kell a nagylátó is, ha több embert akarok képbe venni, de portrézáshoz rövid a kit 55 mm-e, és azért az is előfordul ilyen alkalmakkor.