Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Használtam (nincs már croppos vázam, ezért is adtam el).
Előnye:
F1.4 kezdő fényerővel rendelkező objektívek közül _messze_ ez adja a legélesebb képet nyitott rekeszen; csöndes, gyors AF; szembefényre, becsillanásra minimális a kontrasztveszteség.Hátránya:
a fókuszpontosság hagy maga után kívánnivalót. Sokszor halálpontosan talál fókuszt teljesen nyitott rekeszen is, de bizony néha előfordulhat, hogy ha kétszer egymásután fókuszálsz akár állványról is teljesen egyértelmű kontrasztos részre, akkor is mellémegy a pontosság. (Nerm júzer error: több objektívvel többen is tapasztaltuk.)Ha nem munkára kell, csak hobbiszintre, szerintem szerethető darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest