Hirdetés
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Most vettem egy Tamron sp af17-50mm f/2,8 XR LD Aspherical (IF) lencsét (huh, jó hosszú neve van) és még a for Canon kimaradt. Az interneten rendeltem. Az első dolog, amit kipróbáltam, az a fókusz volt. Sajna rövid távolságnál, tág rekesszel elég nagyot téveszt. Ahol azonban mégsem, ott nagyon éles tud lenni. Olyan még nem volt, hogy RAW úgy lett volna tökéletesen éles, hogy semmit nem élesítettem rajt.
Szerintetek elég, ha azt tárgyalom le velük, hogy visszaküldöm, és állítsák be egy 450-es vázhoz, vagy inkább azt próbáljam erőltetni, hogy levásárlom valami másra.
Fókuszhibával nem kell; vázat nem szeretnék küldeni hozzá, mert eddig az összes Canon + Tokina obim tökéletes fókusszal megy. Állítsák be Canon-hoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest